Μετάβαση στο περιεχόμενο

Next της Computec Software


MARIE

Recommended Posts

ναι. κάτι μου είχαν αναφέρει απ΄έξω απ΄έξω αλλά ετοίμαζαν τα πεπερασμένα να συνεργάζονται με r-q οπότε δεν εμαθα τελικά.

Link to comment
Share on other sites

το ξέρω ότι έχει τόσα χρόνια. την πατέντα θέλω να μάθω. κ εγώ μεχρι τώρα πατέντα έκανα αλλά χρησιμοποιούσα κ άλλο πρόγραμμα και θέλω να το αποφύγω γιατί είναι επίπονη η εισαγωγή των αντιδράσεων κ η φορά τους γιατι τ δύο προγράμματα 'εχουν διαφορετικούς άξονες xyz

Link to comment
Share on other sites

Θα παρακαλούσα να με βοηθήσετε στο εξής.

 

Σε κάποιο thread αναφέρθηκε από τον rigid ετήσιο συμβόλαιο 700€. Γνωρίζεται αν αυτή η τιμή (ή όποια άλλη ισχύει) αλλάζει ανάλογα με τα modules που έχεις?

 

Αν δεν κάνεις ανανέωση για ένα χρόνο μπορείς να το δουλέψεις μετά ή κλειδώνει? Κ την επόμενη φορά που θα πληρώσεις το συμβόλαιο πληρώνεις κ όσα προηγούμενα έτη χρωστάς?

Link to comment
Share on other sites

750 ήταν φέτος. έγω έχω όλα τα modules (και προένταση) εκτός pushover. αν έχεις μόνο r-q μάλλον θα'ναι φτηνότερα. ότι δεν κλειδώνει είναι σιγουρο. αν τα πληρώνεις όλα μαζι, δεν το ξερω αλλά μάλλον ναι.

 

πόσο πάει τώρα, ξέρεις τιμή?

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.