Μετάβαση στο περιεχόμενο

Δυνατότητες εργασίας και προοπτικές εκπαίδευσης Πολιτικών Έργων Υποδομής


thanasis.argi

Recommended Posts

Μάλιστα και κάτι τελευταίο. Αν δώσω κατατακτήριες και αποτύχω, έχω δικαίωμα να ξαναδώσω?

 

Ναι. Δίνεις όσες φορές θες. Αλλά να ξέρεις ότι πιο πιθανό είναι να περάσεις με πανελλήνιες παρά με κατατακτήριες.

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 29
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

..σωστά, δεν χρειάζεται να σπουδάσεις 4 χρόνια για να δώσεις κατατακτήριες (και να σπουδάσεις άλλα 4 min).

Προτίμησε το διάβασμα 1 χρόνο και πανελλήνιες

Link to comment
Share on other sites

Εγώ θα σου πρότεινα να πάς να αρχίσεις να σπουδάζεις εκεί που πέρασες και να γίνεις όσο πιο καλός, ικανός και εκπαιδευμένος μπορείς. Κοίτα να ρουφήξεις ότι γνώση σου δίνεται από την ευκαιρία που έχεις μπροστά σου. Καλό θα ήταν παράλληλα με τις σπουδές σου να αποκτήσεις και κάποια εμπειρία από την δουλειά όπου μπορείς. Κοίτα να βρείς πιο ιδιαίτερο κομμάτι σε ενδιαφέρει και αγαπάς από το πολύ μεγάλο πεδίο του Μηχανικού. Μην κοιτάς τα τυπικά δικαιώματα σου, ότι ξέραμε μέχρι τώρα αλλάζει, μάθε και μείνε σε εγρήγορση. Οι ηλίθιες διαφορές των επαγγελματικών δικαιωμάτων τελειώνουν οσονούπω είτε το θέλουμε είτε όχι, είτε μας αρέσει είτε όχι. Στην συνέχεια αν τελειώσεις και νοιώθεις ότι θέλεις να διευρύνεις τις γνώσεις σου και τις ικανότητές σου τότε σκέψου τι θα κάνεις.

Link to comment
Share on other sites

iovo, ξέρεις ερχόμαστε τώρα στα λόγια κάποιων συναδέλφων που ρωτούσαν : "καλά δεν ήξεραν όταν ξεκινούσαν να σπουδάσουν τα επ. δικαιώματα και τώρα ωρύονται "???

Αυτό προσπαθούμε να κάνουμε, να δώσουμε τις κατάλληλες πληροφορίες πριν να είναι αργά. Να είναι εις γνώσιν του "τί πάει να κάνει". Οσο και καλός να γίνει, η σημερινή νομοθεσία θα είναι τροχοπέδη στην εργασία του κι αυτό είναι άδικο.

Κι όσο κι αν υποστηρίζεις ότι πολύ σύντομα θα αλλάξουν αυτά, σου λέω ότι 27 χρόνια περιμένουμε. Δεν πιστεύω κανέναν πια.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Καλησπέρα παιδιά!θα ήθελα να μάθω αν γνωρίζει κάποιος σχετικά με πρακτική στο εξωτερικό..από σχολή πολιτικών έργων υποδομής.Μπορώ για παράδειγμα να πάω γερμανία?χρειάζεται γνώση γερμανικών?γενικά θέλω να μάθω περί του θέματος..

Link to comment
Share on other sites

Πρακτική άσκηση ΤΕΙ στο εξωτερικό δεν υφίσταται από όσο ξέρω. Μπορείς να πας να δουλέψεις όμως Γερμανία άμεσα με το που τελειώσεις το πτυχίο. Έχουν ζήτηση οι Μηχανικοί εκεί. Τους εκπαίδευσε η Ελλάδα καλά καλά, ξόδεψε πόσα χρήματα για κάθε φοιτητή, για να μεγαλώνουν τώρα το ΑΕΠ της... Γερμανίας.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Παιδιά είστε γνώστες του θέματος και γράφετε αυτά που γραάφετε;γιατί εγω έχω προσωπική εμπειρία είμαι απόφοιτος τε πολιτικος μηχανικος εχω έρθει Γερμανία για δουλειά και μια χαρα με αναγνωρίζουν σαν ingenieur fur infastruktur οπότε καλυτερα όσοι δεν είστε σίγουροι γιαυτά που γράφετε μην τα γράφατε.βλέπω οι πολιτικοι μηχανικοί πε έχουν μια υπεροψία ως προς του μηχανικους τε.Καταλαβατε αυτα μας φάγανε γιαυτό κανείς δεν πάει μπροστά μονο όσοι καταφεύγουν στο εξωτερικό.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.