Μετάβαση στο περιεχόμενο

Πρόγραμμα Η/Υ για ΚΕΝΑΚ (θερμομόνωση κτλ)


vangalanos

Recommended Posts

  • Απαντήσεις 208
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Λογικά όλοι σε λίγο καιρό θα κάνουν εκπτώσεις.

Κυρίως σε νέους αλλά και σε παλιούς.

Έχει ρωτήσει κανείς το κόστος υποστήριξης που έχουν μετά την αγορά;

Καλά το πρώτο τρίμηνο δωρεάν , μετά τί γίνεται ;

Link to comment
Share on other sites

Λογικά όλοι σε λίγο καιρό θα κάνουν εκπτώσεις.

Κυρίως σε νέους αλλά και σε παλιούς.

Έχει ρωτήσει κανείς το κόστος υποστήριξης που έχουν μετά την αγορά;

Καλά το πρώτο τρίμηνο δωρεάν , μετά τί γίνεται ;

 

 

Μόλις παρήγγειλα το πρόγραμμα της civiltech και είπα να σας πω τα νεότερα....

 

Η εταιρεία κάνει παρουσιάσεις του προγράμματος (Roadshow - Energy Building 2010 - ΚΕΝΑΚ, http://www.civiltech.gr/) και στα πλαίσια αυτών των παρουσιάσεων κάνει έκπτωση...

 

τελικά πήγε στα 850Ε + ΦΠΑ. Στην δικά μου περίπτωση η παρουσιάση στη Καλαμάτα θα είναι Τετάρτη. Την έκπτωση την έκανε κανονικά.

 

Επίσης υπήρξε και επιπλέον κόστος 90Ε + ΦΠΑ για USB (το οποίο δεν χρειάζεται αν έχεις και άλλα προγράμματα της εταιρείας).

 

Στέλνουν το πρόγραμμα σε DVD, με το USB.

 

Συμβόλαια για υποστήριξη είναι 120Ε/χρόνο. Δεν χρειάζεται να το κάνεις εξαρχής. μπορείς να το κάνεις πριν το τέλος του τριμήνου αν θες. εγώ επέλεξα το 2ο.

 

Αυτά. Το περιμένω αύριο. Θα σας πω εντυπώσεις.

Link to comment
Share on other sites

Στις περιοχές που κάνουν παρουσιάσεις δίνουν προσφορά στα 850Ε. Ετσι ήταν και στην Κοζάνη, αλλα το πήρα 750 λόγω 3ετίας. Η EfyD είναι στην Καλαμάτα που έχει παρουσίαση μεθαύριο σύμφωνα με το site τους και μάλλον την πήρε προκαταβολικά.

Link to comment
Share on other sites

EfyD δεν εισαι κατω 5ετιας σωστα? ηταν δλδ εκπτωση μετα απο παζαρεμα (?)

 

καλωριζικο και περιμενουμε εντυπωσεις.

 

όχι δεν είμαι κάτω 5ετίας...η έκπτωση νέου μηχανικού δεν με έπιανε.

 

απλά όπως είπε και ο ge_liakos πήρα την έκπτωση της παρουσίασης προκαταβολικά....

 

φαντάζομαι αν κάποιος πει πως έμαθε για αυτήν την έκπτωση θα του την κάνουν και αυτουνού. εγώ δεν ήξερα καν ότι υπήρχε έκπτωση..μου το είπε η υπάλληλος μόνη της.

 

με ρώτησε αν ξέρω για την παρουσίαση που θα γίνει, της είπα πως ναι και ότι έχω κάνει αίτηση συμμετοχής, και μετά μου είπε για την έκπτωση από μόνη της.

 

αυτά...όποιος συνάδελφος από Καλαμάτα ενδιαφέρεται να δει το πρόγραμμα από κοντά ευχαρίστως να μου στείλει πμ για να το κανονίσουμε.

Link to comment
Share on other sites

Έχω πολλά προγράμματα από την Civiltech, από πολύ παλιά. Αμοιβές, μεταλλικά, roof, πρόγραμμα για το ΙΚΑ, και δεν ξέρω αν έχω και κάποιο άλλο.

Τους ζήτησα ναμου στείλουν το πρόγραμμα για 1 μήνα δοκιμαστικά, γιατί αν δεν το δουλέψεις στην πράξη δεν μπορείς να καταλάβεις.

Δυστυχώς ήταν ανένδοτοι. Ομολογώ ότι με πειράξε σαν παλιό, τόσων χρόνων πελάτη.

Ειδικά το γεγονός ότι μένω στην επαρχία και απ' ότι φαίνεται δεν θα έρθουν στην πόλη μου εγώ τι πρέπει να κάνω?

Δε μου άρεσε καθόλου η στάση τους. Θα μου πεις ότι δεν μπορούν να το στέλνουν σε όποιον το ζητήσει. Ας ετοιμάσουν έστω ένα demo χωρίς π.χ. να τυπώνει ή με κάποιο άλλο "κουσούρι"...

Link to comment
Share on other sites

έχω την εντύπωση ότι πριν λίγο καιρό η civil έδινε δοκιμαστική άδεια χρήσης για ένα μήνα νομίζω, όμως πλήρης λειτουργικότητας. Ίσως τώρα φοβούνται μην το δουλέψεις για ένα μήνα και μετά γιοκ. Πες τους δοκιμαστική άδεια για μία μέρα μόνο ίσως συμφωνήσουν.

Να πω λίγο εντυπώσεις από την 4μ:

1. Δεν έχει έκπτωση για νέους μηχανικούς.

2.Δεν έχει εγχειρίδιο για το σχεδιαστικό τους (αυτό που δίνει είναι του idea βασικά) οπότε για το πιο μικρό πραγματάκι πρέπει να τους παίρνεις τηλέφωνο

3. το εγχειρίδιο για το υπολογιστικό είναι φτωχότατο. Η δικαιολογία τους είναι ότι είναι ακόμα σε αρχικό στάδιο αλλά άμα κρίνω από την offline υποστήριξη τους στο strad μάλλον έτσι θα μείνει για πολήηηηηηηηηηηηηη καιρό.

4. 0 παραδείγματα.

5. έχει 3 μήνες υποστήριξη μόνο οπότε μάλλον το κάνουν επίτηδες για να πληρώνεις συνδρομές

6. Κατά τα άλλα είναι αρκετά καλό προγραμματάκι με αρκετούς αυτοματισμούς αλλα και μικροπροβλήματάκια.

 

...κάντε όσοι έχετε τέτοια προγράμματά μικρο παρουσιάσεις να ξέρει και ο κόσμος τι αγοράζει...

Link to comment
Share on other sites

έλαβα προχθές το μεεσημέρι το energy building της civil tech...άρχισα να το δουλεύω κατά τις 9.00 το βράδυ, πιο πολύ χαζεύοντας....

 

βασικά τα είχα ψιλοπάρει γιατί το manual είναι ανύπαρκτο...τελικά όμως ασχολήθηκα σήμερα με ψυχραιμία από το πρωί, και τελικά αποδείχτηκε ότι το πρόγραμμα είναι αρκετά απλό...

 

έχω ήδη σχεδιάσει σχεδόν όλο το κέλυφος (έχει κάποια σπαστικά σημεία στην σχεδίαση αλλά ξεπερνιούνται με λίγη υπομονή-αν πχ το κτίριο σου έχει γωνίες την έκατσες). έχω μια σχετική αβεβαιότητα ακόμα λόγω του ακριβώς δεν έχει manual για το πως πρέπει να ορίσω τις οροφές/ δάπεδα των επιπέδων μου (οι κλειστοί χώροι στο κτίριο μου από το ένα όροφο στον πάνω μπαίνουν προς τα μέσα και μετά πάλι προεξέχουν) και για το πως θα βάλω ακριβώς τα υλικά που θέλω κτλ ...

 

σε γενικές γραμμές όμως νομίζω ότι για μια μέρα που ασχολήθηκα προχώρησα αρκετά γρήγορα, που σημαίνει πως το πρόγραμμα είναι εύχρηστο.

 

Καλό θα ήταν βέβαια τουλάχιστον να ύπήρχε μία επεξήγηση τουλάχιστον της ¨φιλοσοφίας" του προγράμματος γιατί από εδώ και πέρα που θα πρέπει να επιλύσω αυτό θα είναι το πρόβλημα. θα πρέπει να ψαχτώ για το αν έχουν μπει όλα σωστά.

 

ελπίζω ότι αν επικοινωνήσω με το τηλεφωνικό κέντρο αύριο να βγάλω κάποια άκρη...

 

πάντως αν και δεν θα ακουστεί καλα, ανακουφίστηκα όταν άκουσα πως και στο 4Μ υπάρχουν τα ίδια προβλήματα με manual κτλ...έτσι τουλάχιστον ξέρω πως δεν τα προβλήματα που αντιμετωπίζω δεν είναι θέμα δικής μου κακής επιλογής του λογισμικού.

Link to comment
Share on other sites

εγω πάντως το πήρα και εχω περάσει μελέτη στο μεσσολόγι χωρίς καμιά παρατήρηση απο την πολεοδομία και τώρα έχω μια στην πατρα. εμεινα πάρα πολύ ικανοποιημένος. εχει αναλυτικο manual και πολύ καλή παρουσίαση τον σκιάσεων

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.