Μετάβαση στο περιεχόμενο

Μελέτη ανελκυστήρα


apos1982

Recommended Posts

Σε ευχαριστώ για την απάντηση καταρχάς!
Το νομικό καθεστώς δεν με απασχολεί πολύ πρέπει να πω καθότι δεν σκέφτομαι να το αδειοδοτήσω.
Αυτό όμως που με ενδιαφέρει είναι η ασφάλεια πρωτίστως! Θεωρείς ότι αυτό που βλέπουμε δεν είναι σφαλές?

Η απορία μου, πάντως, πάνω στο πώς κινείται εξακολουθεί...Λέγοντας μηχανές εννοείς πχ αυτό: http://www.kleemann.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=14&category_id=15&option=com_virtuemart&Itemid=146&lang=el
 

Link to comment
Share on other sites

Ναι, αυτό που παρουσιάζεις είναι μία λύση, υπάρχουν πολλές στην αγορά.

Ασφαλές για πρόσωπα προφανώς και δεν είναι (δεν έχει καμπίνα ούτε κλειστό φρεάτιο με ασφαλή κάτω απόληξη), υπάρχουν πολλά σημεία που θέλουν προσοχή, αλλά με λίγη δουλειά όλα γίνονται (μπορεί να μπει μια καλαίσθητη κουπαστή περιμετρικά για να μην πέφτουν τα...φορτία ή μια φωτοκουρτίνα στον πυθμένα μην πιαστεί κανένα χαρτόνι από κάτω από το σασσί...).

 

Το vaccumlift τραβάει τον αέρα από επάνω από την καμπίνα και λόγω του κενού, ανεβαίνει η καμπίνα. Τέτοιο σύστημα σε μινιατούρα έχουν στα νοσοκομεία, βάζουν τα φάρμακα μέσα σε ένα μικρό θάλαμο και φεύγει πάνω ή κάτω. Τώρα το πόσο ασφαλές και πιστοποιημένο είναι...αν ήταν πραγματικά η βέλτιστη λύση, δεν θα το είχαν κοπιάρει και κάποιοι άλλοι; Μόνο ένας το εμπορεύεται και αυτός δεν είναι κανένας από τους μεγάλους καρχαρίες της αγοράς παγκοσμίως, αυτό κάτι πρέπει να σου πει.

Edited by Indusys
Link to comment
Share on other sites

Επίσης λογικά θα υπάρχει πρόβλημα αν ραγίσει έστω το γυαλί μιας και μιλάμε για vacuum!! Επίσης δεν βλέπω πυθμένα στο βιντάκι (δεν έχει αποσβεστήρες;; ), ούτε οδηγούς άρα ούτε αρπάγη;; Τέλος οι ανελκυστήρες σήμερα θα πρέπει να φέρουν υποχρεωτικά εσωτερικές πόρτες (αν δεν κάνω λάθος).

 

@ΑΑΚ εξωτερικά δεν μπορείς να τον τοποθετήσεις;

Edited by Earl
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.