Μετάβαση στο περιεχόμενο

TEE-Εκπαίδευση ΚΕΝΑΚ - 12 ημερίδες


aim

Recommended Posts

Συνάδελφοι, μόλις αναρτήθηκε σήμερα 18/11/2010 η ανακοίνωση για την εκπαίδευση ΚΕΝΑΚ απο το ΤΕΕ. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση στην διεύθυνση του ΤΕΕ.

 

Ημερίδες με θέμα:

 

«ΜΕΛΕΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΚΤΙΡΙΟΥ»

 

Το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος, στο πλαίσιο της εφαρμογής του Κανονισμού Ενεργειακής Απόδοσης Κτιρίων, διοργανώνει 12 ημερίδες ενημέρωσης των μελετητών για την σύνταξη της Ενεργειακής Μελέτης, με τίτλο «ΜΕΛΕΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΚΤΙΡΙΟΥ», διάρκεια 5 ωρών (15:00 ως 20:00). Τα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν καθημερινές, την περίοδο 24 Νοεμβρίου έως 10 Δεκεμβρίου 2010. Οι ημερίδες θα γίνουν στην Αθήνα (6 ημερίδες) και στον Πειραιά (6 ημερίδες).

 

Οι ενδιαφερόμενοι να συμμετάσχουν στις ημερίδες, παρακαλούνται να υποβάλουν ηλεκτρονικά την αίτηση ενδιαφέροντος, στην παρούσα ιστοσελίδα και θα ειδοποιηθούν με ηλεκτρονική πρόσκληση για την ημέρα συμμετοχής τους και τον χώρο διεξαγωγής της ημερίδας. Η ηλεκτρονική πρόσκληση θα είναι ονομαστική και λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων δεν θα γίνεται δεκτή η συμμετοχή άλλων ατόμων, πέρα αυτών που θα έχουν ειδοποιηθεί.

Link to comment
Share on other sites

Είναι η ενημέρωση που έχει ήδη γίνει σε άλλες περιοχές;

Γιατί από το ΤΕΕ Στερεάς είχαμε μια ενημέρωση αρχές του μήνα που κράτησε το πολύ 2 ώρες.

Link to comment
Share on other sites

Χθες στην Κοζάνη έγινε ημερίδα με το θέμα αυτό που κράτησε περίπου 4,5 ώρες...Υλικό θα αναρτηθεί στην κατά τα άλλα ΑΘΛΙΟΤΑΤΗ ιστοσελίδα του ΤΕΕ ΤΔΜ αρχές της επόμενης εβδομάδας από ότι ακούστηκε.

 

Εδώ και ο σύνδεσμος: http://portal.tee.gr/portal/page/portal/TEETDM/dokimes

 

Απαντήσεις δόθηκαν, αλλά πολλά σημεία θα ξεκαθαριστούν στις διευκρινιστικές εγκυκλίους που αναμένονται ακόμα και μέσα στην επόμενη εβδομάδα.

Link to comment
Share on other sites

χθες το απόγευμα εγινε η αναρτηση και στο μισάωρο πηρα τον αριθμό 95!!!

τρεχτε! δημιουργήστε πανικό!:D:D:D

 

το πρόγραμμα εδώ

Link to comment
Share on other sites

ξερουμε αν θα ειναι το ιδιο με οσα σεμιναρια γινεται στα κατα τοπους ΤΕΕ?

 

Εγω ειναι να παρακολουθησω στο Ναυπλιο στην 1/12, μην ερχομαστε αδικα στην Αθηνα.

 

Παντως εκανα αιτηση και εχω αριθμο 1347!!!!

Link to comment
Share on other sites

Λάβατε απάντηση ή ακόμα?πότε θα γνωρίζουμε?Απο μεθαύριο υποτίθεται οτι ξεκινούν τα σεμινάρια........

Link to comment
Share on other sites

καμία απάντηση (αν και Νο95) να'ρχίσουμε να'νυσυχούμε λες?

 

Χα! μολις εφτασε!

 

"Σε συνέχεια της αίτησής σας για συμμετοχή στην ημερίδα του Τ.Ε.Ε. με θέμα: «Μελέτη Ενεργειακής Απόδοσης Κτιρίου», καλείστε να συμμετάσχετε στην παραπάνω ημερίδα που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010, στο Αμφιθέατρο του Υπουργείου Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Μεσογείων 119, κατά τις ώρες 15:00 – 20:00.

 

Εμφάνιση στο χάρτη

 

Η πρόσκληση που λαμβάνετε είναι αυστηρά προσωπική, επειδή τηρείται σειρά προτεραιότητας. Επίσης, λόγω των μέτρων ασφαλείας που λαμβάνονται από το Υπουργείο, είναι απαραίτητο να έχετε μαζί σας την αστυνομική σας ταυτότητα."

Link to comment
Share on other sites

Το θέμα είναι αν θα καλυφθούμε όλοι γιατί φαντάζομαι υπάρχει τεράστιο ενδιαφέρον. Με το ΤΕΕ που μίλησα μου είπαν ότι θα σταλεί ειδοποίηση στο e-mail που δηλώσαμε στην αίτηση, (σαν του φίλου στο πάνω πόστ). Πόσοι θα είμαστε τελικά..άγνωστο. (νο.552)

Link to comment
Share on other sites

το θέμα είναι αν θα μας καλύψουν με το σεμινάριο ή θα είναι απ'αυτά που κάνουν μια παρουσίαση κ δεν ξέρουν να απαντήσουν στις ερωτήσεις που θα τεθούν...

αν ειναι λοιπόν κατι αξιόλογο ή όχι.

Link to comment
Share on other sites

Σε αυτό που λες συμφωνώ 100%. Αλλά μιας και θα πας πρώτος, ριξε και δε μας κανά σφύριγμα για το αν αξίζει (24/11 δεν είναι?)

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.