Μετάβαση στο περιεχόμενο

Στα 10 στρέμματα η αρτιότητα στις περιοχές Natura 2000 σύμφωνα με το σχέδιο νόμου


Engineer

Recommended Posts

Γιατί δεν κάνεις τον κόπο να διαβάσεις την τροπολογία που ψηφίστηκε και παρατίθεται παραπάνω;

 

Η απάντηση στο ερώτημά σου βρίσκεται στην παρ. 3 της τροπολογίας.

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 202
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

MAKAP εγώ βγάζω την Δευτέρα (αν θέλει ο μεγαλοδύναμος) άδεια για ισόγεια κατοικία, την Τρίτη καταθέτω αναθεώρηση αυτής της αδείας λόγω αλλαγής αρχιτεκτονικής μελέτης (θα προσθέσω υπόγειο που δεν προσμετρά στο σ.δ.) αυτό λαμβάνεται υπ'οψην ως αύξηση δομήσιμης επιφάνειας?

Link to comment
Share on other sites

Έχεις καταθέσει φάκελο, οπότε περιλαμβάνεσαι στις εξαιρέσεις της τροπολογίας και η άδεια θα εκδοθεί κανονικά έστω και αν προηγηθεί η δημοσίευση του νόμου σε ΦΕΚ.

 

Εάν η αναθεώρηση, που θα καταθέσεις, δεν έχει σχέση με την παρ. 4 του άρθρου 6, δεν πρέπει να έχεις κανένα πρόβλημα.

Link to comment
Share on other sites

Στο δεύτερο εδάφιο της παρ. 3 της τροπολογίας. Ο λόγος, βέβαια, είναι σχετικός με την κατάργηση της παρ. 4 του άρθρου 6 του πδ του 85, περί προσαύξησης της δομήσιμης επιφάνειας των ακινήτων λόγω της παραχώρησης λωρίδας.

Link to comment
Share on other sites

«Πέρασε» στην ολομέλεια της Βουλής ο νόμος για τη Βιοποικιλότητα

 

Εγκρίθηκε και τυπικά από την Ολομέλεια της Βουλής το νομοσχέδιο με τίτλο «Διατήρηση της βιοποικιλότητας και άλλες διατάξεις» στο οποίο περιλαμβάνεται και η επίμαχη ρύθμιση για τις περιοχές Νatura.

 

Είχε ήδη ψηφιστεί επί της αρχής και κατά άρθρο στις 10 Μαρτίου 2011 και πλέον το ενδιαφέρον εστιάζεται στο πότε θα δημοσιευθεί στο ΦΕΚ καθώς από αυτήν την ημερομηνία θα επιτρέπεται η δόμηση σε οικόπεδα τουλάχιστον 10 στρεμμάτων.

 

 

http://www.enet.gr/?i=news.el.politikh&id=259830

Link to comment
Share on other sites

Το πλήρες κείμενο του νόμου που ψηφίστηκε μπορείτε να το διαβάσετε. ΕΔΩ.

 

Οι τροπολογίες που μας ενδιαφέρουν αρχίζουν από το άρθρο 31.

Link to comment
Share on other sites

Και πάλι δεν το καταλαβαίνω! Το οικόπεδο είναι εκτός σχεδίου σε βουνό. Εν πάσει περιπτώσει νομίζω ότι η απάντηση βρίσκεται στο άρθρο 31 παρ. 3 "οικοδομικές άδειες και αναθεωρήσεις αδειών που έχουν εκδοθεί σύμφωνα με την παραπάνω καταργούμενη διάταξη εξακολουθούν να ισχύουν και εκτελούνται όπως εκδόθηκαν. Επίσης σύμφωνα με την παραπάνω καταργούμενη διάταξη εκδίδονται, εκτελούνται και αναθεωρούνται οικοδομικές άδειες, εφόσον μέχρι την έναρξη ισχύος του παρόντος έχει υποβληθεί στην αρμόδια πολεοδομική υπηρεσία πλήρης φάκελος". Εννοεί πληρότητα φακέλου ή κατάθεση όλων των μελετών, φορολογικών κ.λ.π.;

Link to comment
Share on other sites

Δεν καταλαβαίνεις, γιατί κράτησες τη λέξη κλειδί για το τελευταίο σου post. Μέχρι τώρα δεν είχες αναφέρει ότι το γήπεδό σου βρίσκεται μεν σε natura αλλά δεν περιλαμβάνεται σε όρια οικισμού και οι απαντήσεις μου αναφερόντουσαν στην τροπολογία που είχε κατατεθεί και ρυθμίζει το θέμα που δημιουργήθηκε με την απόφαση 1828/2008 του ΣτΕ.

 

Στο ερώτημα που διατυπώνεις στο post #160 και μετά τη διευκρίνιση ότι δεν έχει σχέση με τους οικισμούς, η απάντηση έχει σχέση, βασικά, με το εάν το γήπεδο είναι άνω των 4 στρεμ. και θεωρούνταν άρτιο και οικοδομήσιμο.

Link to comment
Share on other sites

Αυτό ακριβώς είναι το πρόβλημα! ότι είναι 1936 τ.μ. και ο ιδιοκτήτης θέλει τελίως άλλα σχέδιο. Αναφορικά με την πληρότητα τι γίνεται;

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.