Μετάβαση στο περιεχόμενο

Autocad Bιβλίο


kkarali

Recommended Posts

δεν νομίζω να υπάρχει κάτι δωρεάν και βάσει κανόνων απαγορεύεται η διανομή παράνομων :P

Link to comment
Share on other sites

Πολύ σωστά τοποθετήθηκε ο συνάδελφος deathlok . Τα βιβλία προστατεύονται από νόμους για την πνευματική ιδιοκτησία.

 

Ωστόσο , κάτι αρκετά απλό σε δωρεάν μορφή ώστε να μην πληρώσεις από την αρχή , υπάρχει εδώ.

 

Κάποια ακόμη θα βρείς εδώ.

 

Πρόκειται για σημειώσεις του σχετικού μαθήματος που υπάρχουν ελεύθερες στο διαδίκτυο και το site όπου βρίσκονται δεν απαιτεί εγγραφή για να δει κανείς τα περιεχόμενα.

Link to comment
Share on other sites

Δεν θελω να ανοιγω θεματα χωρις σοβαρο λογο (σοβαρος ειναι γ μενα βεβαια) και θα ρωτησω εδω.. Στο 2007 και 2010 υπαρχει σοβαρη διαφορα? Το 2010 μου φανηκε τελειως αλλιωτικο, με το 2007 εχω μια μικρη εξοικειωση, το εχει ο αδελφος μου. Στο 2010 αν δεν ηξερα εντολες δ θα μπορουσα να κανω τιποτα πλεον.

Ξεκινησα με το 11 για ντος (ετσι συνηθισα πληκτρολογιο) με εναν 486 τοτε, ξεκινησα 3D απ τ αρχη, αλλα στερεα δεν σηκωνε και συνηθισα με ανυψωσεις, προσωπεια, βρογχους κτλ, μετα συνεχισα με το 14 που εχω και τωρα. Το μονο που δ μπορω να κανω στ 14, απ οτι χρειαστηκα εγω, ειναι να βγαλω σε μορφη φωτο καποιο σχεδιο ωστε να το δειξω καπου, οπως εδω ας πουμε (με image βγαζει χαμηλη μονο αναλυση και ειναι χαλια). Υπαρχει κανενας αλλος τροπος στ 14? Σε επομενες εκδοσεις μπορω να το κανω αυτο? Σκεφτομαι να παω σε νεοτερη εκδοση οπως το 07 η το 10, το 07 ειναι πιο κοντα στα μετρα μου παντως.

Φωτο δεν εννοω φωτορεαλισμο η shade αλλα να δειξω σε αρχειο φωτο (να φαινεται σε καθε οθονη) το σχεδιο σαν να εχει εκτυπωθει. Συγνωμη αλλα δεν μπορω να το πω πιο σωστα.

Link to comment
Share on other sites

Δεν μπορείς να αγοράσεις παλιότερες εκδόσεις, θα πρέπει να συνεννοηθείς με την εταιρία...

Δες και άλλα προγράμματα που πραγματικά μοιάζουν στο Acad και είναι σαφώς φτηνότερα... Ετσι και νόμιμος θα είσαι και τη δουλειά σου θα κάνεις...

 

Υπάρχουν κάποιες συζητήσεις εδώ και μάλιστα μια πολύ καλή δημοσκόπηση για το ποιό CAD χρησιμοποιούμε ώστε να δείς πολλά ονόματα προγραμμάτων και να το ψάξεις μόνος σου...

Δεν βαριέμαι να σου πώ αλλά δεν μπορώ να βασίσω τη συζήτηση σε σπασμένες παλιές κόπιες... Αντίθετα σου λέω ότι υπάρχουν φτηνά, πραγματικά φτηνά, έως και δωρεάν προγράμματα που κάνουν την ίδια δουλειά ειδικά στο επίπεδο που θέλεις εσύ.

Link to comment
Share on other sites

να δειξω σε αρχειο φωτο (να φαινεται σε καθε οθονη) το σχεδιο σαν να εχει εκτυπωθει.

 

Στις νεότερες εκδόσεις μπορείς να "εκτυπώσεις" σε μορφή pdf

Link to comment
Share on other sites

Στο 07 δηλαδη θα μπορω μια αποψη απο Dvew η Plan να την παρω σαν φωτο οπως φαινεται με καλη αναλυση? Χωρις να ειναι τεθλασμενες-διακεκομενες οι λοξες γραμμες? Στο 14 δεν βρηκα τροπο ουτε μου βρηκαν οπου ρωτησα. Το 10 ειναι πολυ αλλιωτικο δεν εχω ορεξη κ διαθεση να ψαχνω το καθε τι απ την αρχη, αν ηξερα Αγγλικα....

JTB μολις δω αλλο περιβαλον τρελαινομαι δεν εχω κουραγιο (48 ειμαι) κ ορεξη για πολλα τετοια, τοτε ειχα παιδια μωρα κ ηταν σαν διασκεδαση η ασχολια αυτη, τωρα στ ιντερνετ δεν μπορω να δειξω σ εσενα πχ μ ενα απλο σχεδιακι τι σου λεω, αυτο μονο θελω κ μου ειπαν να παω σε νεοτερη εκδοση, το photoshop που ειδα δεν αλλαξε κ τοσο αυτους τ τους επιασε?

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.