Μετάβαση στο περιεχόμενο

Παράταση πέραν Φεβρουαρίου


Julius Caesar

Recommended Posts

Το βασικοτερο θεμα ειναι οτι απαιτειται τροπολογια - προσθηκη σε νομο ωστε να δοθει η παραταση. Αρχικως ειχε κατατεθει τροπολογια στον νομο για την βιοποικιλοτητα ο οποίος ομως θα ψηφισθει απο βδομαδα, αρα τζιφος. Αρα οτι γινει πρεπει να γινει μεχρι την πεμπτη αφου παρασκευη βγαινουν τα ΦΕΚ. Με βαση την ημερησια διαταξη της βουλης (http://www.hellenicparliament.gr/Nomothetiko-Ergo/dailyplan) μεχρι το τελος της εβδομαδας υπαρχουν δυο νομοι προς ψηφιση ενας για την απελευθερωση των επαγγελματων και ενας για τις συγκοινωνιες. Συμφωνα με το καναλι της Βουλης (http://www.hellenicparliament.gr/Enimerosi/Vouli-Tileorasi/programma/?date=2011-02-22&tv=6c133be6-295f-4f09-8db6-3c5a7806abfe&p=fe0258c9-258a-4f98-9c3e-02eb2c8fdaa7) αυτα θα ψηφισθουν σημερα. Αρα συμπεραινω οτι μαλλον σημερα θα βγει στον αερα η παραταση. Εκτος αν ισχυει κατι αλλο στην ψηφιση νομου πχ μορφη κατεπειγοντως οποτε αλλαξει κατι στον ρου της διαδικασιας. Κατα συνεπεια συντονιστειτε στο καναλι της βουλης live. Η τηλεθεαση στα υψη!

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Πέρα από το αν θα πάρει παράταση η κατάθεση των φακέλων, καλά κατάλαβα οτι υπάρχει κάτι σχετικό με απεργία πολεοδομιών αύριο;;

Συγκεκριμένα η πολεοδομία Περισσού με ενδιαφέρει! (απ' ότι έχω καταλάβει λειτουργεί η κάθε μία ανεξάρτητα κ όπως την εξυπηρετεί!)

Link to comment
Share on other sites

Η ψηφιση των δυο νομων ολοκληρωθηκε αλλα δεν υπηρξε τροπολογια για τους ημιυπαιθριους απο οσο παρακολουθησα...Εχουμε μερικες μερες ακομη.

Link to comment
Share on other sites

Δεν υπάρχει νομικά η δυνατότητα να δοθεί παράταση από βδομάδα ως εξής: να λήξει η διορία τη δευτέρα και να ψηφιστεί ας πούμε την τρίτη να βγει το ΦΕΚ παρασκευή και απλά από δευτέρα ως παρασκευή να μην ισχύει ο νόμος;

Ε και φυσικά εννοώ για μια βδομάδα να μην παραλαμβάνονται φάκελοι γιατί φυσικά στην Ελλάδα εφαρμόζουμε αυστηρά τους νόμους.

Link to comment
Share on other sites

Νομιζω οτι γινεται. Ειναι η κλασικη διατυπωση: επανερχεται σε ισχυ ο ταδε νομος...απλα εαν γινει αυτο θα σπευσουμε να αποστειλουμε ταχυδρομικα τους φακελους για τον φοβο των ιουδαιων πριν τις 28/02 διοτι δεν ειναι να τους εχεις εμπιστοσυνη. Η παραταση θα δοθει απλα αυτην την στιγμη παιδευουν στην ουσια εμας τους μηχανικους που ειτε κραταμε πισω φακελους για να τους καταθεσουμε αυτοπροσωπως και να μαστε ηρεμοι (που τελικως μαλλον για ταχυδρομειο θα πανε) ειτε αναγκαζομαστε να φυλαμε καραουλι στις πολεοδομιες, ο καθενας οτι θεωρει πιο προσφορο για το γραφειο του και τον εαυτο του.

Link to comment
Share on other sites

Πάντως σε κάποιες ποελοδομίες έχουν ήδη βγει ανακοινώσεις για παράταση ως 28/04/2011 και στις υπόλοιπες οι υπάλληλοι γκρινιάζουν πως δεν προλαβαίνουν και πρέπει να κρατήσει ένα χρόνο ακόμα η διαδικασία...

Link to comment
Share on other sites

Ναι τις ξερουμε αυτες τις ανακοινωσεις, που αν δεν ειναι προφορικες θα ναι στην καλυτερη γραμμενες σε λευκο Α4 ανυπογραφες διπλα στο ''ΟΧΙ πληροφοριες εδω''

Link to comment
Share on other sites

Συνάδελφοι μίλησα και εγώ με το τμήμα ημερισίας διάταξης της Βουλής( 210-3707343-344)

και με ενημερώσανε ( ώρα 6 μμ) πως δεν έιχε έρθει μέχρι εκείνη την ώρα κάποια τροπολογία από το ΥΠΕΚΑ ώστε να μπεί σαν " άλλη δίαταξη" στους δυο νόμους που θα ψηφιζόντουσαν σήμερα το απόγευμα!

΄Αυριο θα ψηφιστει ένασ άλλος νόμος (μάλλον του Υ.ΠΡΟΣΤ.ΠΟΛΙΤΗ) !

οπότε αναμένουμε!!

την πέμτη δεν ψηφιζετε κανένας νόμος απλά ασχολούντε με τις συμβάσεις

την παρασκευή δεν γίνετε τιποτα

και το επόμενο νομοσχέδιο ψηφίζετε την ερχόμενη τρίτη 01-03-2011

ΔΕΝ θέλω να αγχώσω κανενα μας αλλά νομίζω πως μου λένε την αλήθεια!

οι πληροφορίες μου είναι πως έχει "φύγει" η τροπολογία από το ΥΠΕΚΑ!!

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ .......ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΛΕΞΕΙ!!

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.