Μετάβαση στο περιεχόμενο

Παράταση πέραν Φεβρουαρίου


Julius Caesar

Recommended Posts

Έχετε ακούσει τίποτα για παράταση πέραν της 28ης Φεβρουαρίου; Έχω πελάτες που δεδομένου των καθυστερήσεων των πολεοδομιών αποκλείεται να τους εξυπηρετήσω μέχρι της 28ης.

Link to comment
Share on other sites

ειναι αληθεια πωε χασαμε ολο τον γεναρη με τον καλλικρατη.....ελπιζω να δωθει παραταση....αν και ακουγεται οτι θα μπει μπροστα ο νομος για τα αυθαιρετα..ακουσατε κατι παρομοιο???

Link to comment
Share on other sites

Απο πολεοδομια Αθηνων μου ειπανε οτι παραλαμβανουνε καμια 400ρια φακελους την ημερα και το μονο που κανουνε ειναι να τους πρωτοκολλανε και αργοτερα σε κανενα 3μηνο θα τους εχουν δει.Αυτο σημαινει οτι η ημερομηνια πρωτης καταβολης που ληγει στις 28 απριλιου μαλλον δεν θα την προλαβουν, οποτε καποιες παρατασεις θα παιχτουν σιγουρα!

Link to comment
Share on other sites

Δεν ξέρω εάν θα δοθεί ξανά παράταση κατάθεσης για τον 3843(αν και όσο περνάει ο καιρός το ακούω και συχνότερα), αλλά για την πρώτη δόση ή την εφάπαξ καταβολή του προστίμου πιστεύω πως θα δοθεί. Από πού να ξεκινήσω? Στη Συγγρού, ημερομηνία κατάθεσης 1/11/2010, τίποτα. Ζωγράφου από αρχές Οκτωβρίου(!!!!) τιποτα ακόμα!!!! Πώς και πότε θα βγουν τα πρόστιμα και πότε θα πληρωθούν εάν πηγαίνουν με τέτοιους ρυθμούς, σε περίπτωση π.χ. που θα πάει κάποιος να καταθέση τέλη του μήνα???

Link to comment
Share on other sites

Εχετε δίκιο ,εχεις δίκιο Risorvani, όντως υπάρχει πρόβλημα και θα πρέπει να ενημερωθεί το Υπουργείο και σύντομα μάλιστα. Τι να κάνουμε εμείς γράφουμε τις αράδες μας και ας ελπίσουμε κάποιος ότι θα διαβάσει ή μεταφέρει το πρόβλημα ή η ίδια η πολεοδομία που γνωρίζει το θέμα θα επικοινωνήσει.

Τετάρτη στηθήκαμε Μαρκόπουλο, 6 το πρωϊ όσους ήρθαν μετά τις 7 περίπου 15 νούμερα τους έδιωξε δεν προλάβαινε να τους δει.

Αγ. Παρασκευή χθες, στηθήκαμε 5 το πρωϊ πολλούς καθυστερυμένους 200 νούμερα φακέλους περίπου τους έδιωξε.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.