Μετάβαση στο περιεχόμενο

Αλλαγή διαρρύθμισης και συναίνεση συνιδιοκτητών


Recommended Posts

Καλησπέρα κι από μένα

 

Για εσωτερικές εργασίες δεν υπάρχει πρόβλημα. Ούτε χρειάζεται απαραίτητα κάτι από Πολεοδομία. Οπως αναφέρθηκε πρέπει να δεις τι λέει το καταστατικό της πολυκατοικίας που σίγουρα υπάρχει. Σε γενικές γραμμές όμως μέσα στο διαμέρισμά σου μπορείς να κάνεις αλλαγές χωρίς πρόβλημα. Εκτός αν σκοπεύεις να γκρεμίσεις όλους τους τοίχους. Δες τι εργασίες θα κάνεις και κοίτα μήπως το πολύ πολύ απαιτείται άδεια εργασιών μικρής κλίμακας.

 

Ευχαριστώ.

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 32
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Πρόσφατα μου έτυχε να ακούσω υπάλληλο της Πολεοδομίας Αθηνών να λέει στον μηχανικό που περίμενε πριν από μένα οτι δε μπορούσε να του δώσει άδεια μικρής κλίμακας για αλλαγή των πλακιδίων σε διαμέρισμα γιατί λέει χρειάζεται στατική μελέτη μήπως τα νέα πλακίδια δίνουν άλλο φορτίο από τα παλιά! Επίσης, επειδή ήθελαν να αλλάξουν τα πλακάκια σε όλο το σπίτι, πάλι λέει δεν τους κάλυπτε η μικρής κλίμακας, αφού όπως το λέει και η λέξη είναι "μικρής" κλίμακας και μπορεί να αφορά μόνο μικρό μέρος του δαπέδου και όχι όλο το δάπεδο σε όλο το σπίτι!

Link to comment
Share on other sites

...γιατί λέει χρειάζεται στατική μελέτη μήπως τα νέα πλακίδια δίνουν άλλο φορτίο από τα παλιά!...

 

Και εγώ λέω: ζητάτε πάντα γραπτές απαντήσεις! Διότι το κείμενο το στέλνεις και σε ένα ΤΕΕ, σε μια ΔΟΚΚ, σε ένα ΥΠΕΧΩΔΕ βρε αδερφέ και ζητάς επιβεβαίωση.

 

Μπορεί να πάρει χρόνο αλλά τί να κάνουμε!

Link to comment
Share on other sites

Δεύτερη. Εγώ σαν ιδιοκτήτης του δικού μου - αν είμαι εν μέρει με δάνειο χρειάζομαι και την έγκριση της τράπεζας προκειμένου να κάνω αλλαγές.

 

Ίσα ίσα εδώ η τράπεζα σου δίνει δάνειο επισκευαστικό με του που αγοράζεις το σπίτι με προηγούμενο δάνειο από αυτήν για να καλύψεις τα μ*$#@α της συμφωνίας και θα σου απαγορέψει να το κάνεις στην πραγματικότητα????

Link to comment
Share on other sites

Για αυτό για τέτοιες μικροπεριπτώσεις , συνιστώ στους πελάτες μου να τα κάνουν γρήγορα και χωρίς καμία άδεια μικρής κλίμακας ...

Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...

Θέλω να βγάλω μια μιρκρής κλιμακας άδεια εργασιών.

στη πολεοδομία μου ζήτησαν συνένωση ιδιοκτητών.

τι είναι αυτό?

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.