Μετάβαση στο περιεχόμενο

Αμοιβή τοπογραφικού νεκροταφείου!


Recommended Posts

Γεια σας...δεν ξερω σε ποσους εχει τύχει κάτι παρόμοιο αλλα θα ηθελα τη βοηθεια σας σχετικα με την αμοιβη καθως και οποια παρατηρηση που θα μπορουσε να βοηθησει την κατασταση.Να εξηγησω ....

Η δουλεια περιλαμβανει την αποτυπωση ενος νεκροταφείου σε χωριο.(περιπου 250 μνηματα)και συνταξη τοπογραφικου. επισης θελουν να δουν τι κενους χωρους εχουν αναμεσα στα μνηματα ωστε να χαραχθουν νεα και τελος να γινει χαραξη νεων μνηματων σε νεα πτερυγα του νεκροταφιου. ποια θα ηταν μια λογικη αμοιβη για κατι τετοιο?

ευχαριστω εκ των προτερων!

Link to comment
Share on other sites

Γεία σου. Καλό είναι να ζητήσεις την αμοιβή που βγάζει ο κώδικας για εντός σχεδίου Χ 2,5 ή 3. Σκέψου ότι εκτός απο την περίμετρο έχεις να αποτυπώσεις και 250 μνήματα (250*3=750 ή 250*4=1000 σημάδια) χώρια και τις χαράξεις που έχεις να κάνεις. !!

Και για να κάνουμε και λίγο χιούμορ: αν είναι το χωριό σου, διαπραγματεύσου και το ενδεχόμενο να αγοράσεις και καμιά "θεση" ή κάτι "πιο ευρύχωρο" όπως εναν "οικογενειακό", δες το σαν επένδυση ακινήτου για το μέλλον βρε αδερφέ!!! :|

Link to comment
Share on other sites

  • 8 months later...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.