tetris Δημοσιεύτηκε May 28, 2025 at 03:42 μμ Δημοσιεύτηκε May 28, 2025 at 03:42 μμ (edited) @MikeT23 Για να εγγραφείς, κατ' αρχάς, στην πρώτη βαθμίδα του ΜΕΚ, θα πρέπει να έχει περάσει 5ετία από την απόκτηση του πτυχίου Περισσότερες λεπτομέρειες εδώ Edited May 28, 2025 at 03:43 μμ by tetris
debianuser Δημοσιεύτηκε June 23, 2025 at 07:30 μμ Δημοσιεύτηκε June 23, 2025 at 07:30 μμ Είμαι εδώ και πολλά χρόνια στην Β' και Γ' βαθμίδα στις δύο κατηγορίες έργων που "δικαιούμαι" αντίστοιχα. Τότε οι σχετικές αιτήσεις είχαν γίνει εγγράφως με πραγματικά έγγραφα και δια ζώσης. Μελέτησα αρκετά τον νέο ηλεκτρονικό τρόπο υποβολής. Είδα και το βίντεο και μελέτησα το σχετικό pdf αλλά δεν βγάζω και πολύ άκρη. Ίσως είναι και η ηλικία που φταίει. Έχω την ενημέρωση από την εταιρεία που στελεχώνω, ότι επιτέλους καταχωρήθηκαν οι σχετικές βεβαιώσεις εμπειρίας στο σύστημα. Υπάρχει κάποιος συνάδελφος που γνωρίζει ακριβώς την διαδικασία για την αναβάθμιση του πτυχίου ΜΕΚ και θα ήταν διαθέσιμος να με βοηθήσει στο συγκεκριμένο κομμάτι. Αν ναι, ας μου στείλει π.μ.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα