Μετάβαση στο περιεχόμενο

Μείωση αφορολόγητου στις 6000 € ΜΟΝΟ για ΕΕ!


Julius Caesar

Recommended Posts

Στα μέτρα που ανακοινώνει η κυβέρνηση είναι και η μέιωση του αφορολόγητου ορίου στα 6000 ευρώ για τους Β' κατηγορίας πολίτες (ελεύθερους επαγγελματίες) ενώ για τους Α' κατηγορίας πολίτες (Δ.Υ. και συνταξιούχοι) αυτό θα είναι 8000.

 

Πάμε καλά; Οι άνθρωποι έχουν παραφρονήσει εντελώς; Είναι συνταγματικό αυτό; Το ξέρουν ότι πολλοί "ελεύθεροι επαγγελματίες" είναι στην πραγματικότητα υπαλληλοι της κακιάς ώρας με μπλοκάκι; Και στο κάτω-κάτω της γραφής δε χρεωκόπησε ο Ελληνικός ιδιωτικός τομέας αλλά το Δημόσιο!

Μην κακοφαίνεται λοιπόν σε κανένα αν λέμε τους ΔΥ στρατό κατοχής του ΠΑΣΟΚ.

Link to comment
Share on other sites

Julius Caesar, τώρα φίλε μου, άνοιξες τους ασκούς του Αιόλου... Μίλησες για τους ΔΥ, που μερικοί εδώ μέσα τους προστατεύουν σαν κόρη οφθαλμού.

 

Του χρόνου λοιπόν που θα έχουμε αφορολόγητο όριο τα 6000 ευρώ, και που θα πληρώνουμε φόρους αδιανόητους, για να δούμε πόσο η ευαίσθητη αυτή κάστα θα εξακολουθεί να έχει άσυλο.

Link to comment
Share on other sites

Γιατί ρε παιδιά κάποιος που παίρνει 9.000€ σύνταξη τι του μένει για να αποδώσει και φόρο δηλαδή; Θα τρελαθούμε σε αυτή τη χώρα...

Link to comment
Share on other sites

Ο Θεός (ο Αλλάχ, ο Βούδας, το Δωδεκάθεο) να σας φωτίσουν εύχομαι άμεσα, για το τι θα ζητάτε ως αμοιβές από σήμερα κιόλας και το πόσο εύκολα θα κόβετε "εικονικά" τιμολόγια για τον ΦΠΑ και κάτι πενταροδεκάρες από την παρακράτηση, γιατί του χρόνου εκτός από "κλάματα" μετά το εκκαθαριστικό, προβλέπω ότι θα έχουμε και αυτοκτονίες...

Link to comment
Share on other sites

Το θέμα κλειδώνεται καθώς δεν υπάρχει λύση απάντηση ή θέμα προς διερεύνηση και ως εκ τούτου χαρακτηρίζεται ως θέμα "κουβέντας".

Link to comment
Share on other sites

Guest
Αυτό το θέμα πλέον έχει κλείσει για περαιτέρω απαντήσεις.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.