Μετάβαση στο περιεχόμενο

Εφαρμοστικός Νόμος :"Πωλείται επιπλωμένο" & "Μπάτε σκύλοι αλέστε..."


GRTOPO

Recommended Posts

Για να συνδεσουμε και κάποια πράγματα με την 6η δόση!!!!

 

Περισσότερη προσοχή» στο θέμα της ονομασίας ζητά από την ΕΕ ο Γκρούεφσκι

 

Η Τουρκία ελπίζει ότι θα υπάρξει συμφωνία για τους όρους της επανένωσης της Κύπρου, μέχρι το τέλος του χρόνου δήλωσε ο Τούρκος υπουργός εξωτερικών Αχμέντ Νταβούτογλου, προκαλώντας αυστηρή απάντηση της κυπριακής πλευράς.

 

και όλα αυτά με

 

Στην Αθήνα η Χίλαρι Κλίντον

 

 

...και δεν είναι μόνο αυτά...

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 526
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

σωστο πολεοδομικο σχεδιασμο δεν προκειται να εχουμε σε αυτη τη χωρα, που να κατεβει ο 666.

 

εξαλλου, ακομη και τωρα να βαζαμε τους καλυτερους στον κοσμο να το υλοποιησουν, θα κολλουσαν σε χιλια προβληματα, η χωρα εχει ηδη ανοικοδομηθει με ιδιωτικη πρωτοβουλια, δεν χωραει πλεον εθνικος σχεδιασμος. το μονο αξιολογο και θετικο που μπορουμε να περιμενουμε εμεις οι μηχανικοι ειναι η υλοποιηση της οδηγιας inspire, κατα την οποια θα γινουν ολα αυτα που περιεγραφε ο kasvan με το gis σε μια ενιαια γεωπυλη.

 

αυτα εγω τα θεωρω δεδομενα, οποτε μαλλον το θρεντ ληγει εδω, τουλαχιστον για μενα, οσον αφορα το θεμα του.

 

το πραγματικα αξιολογο ειναι το εξης: ας παρουμε επισης ως δεδομενο οτι αυτος που ζηταει ρουσφετι απο εναν υπουργο δεν φταιει ο ιδιος, μιας κ λογω κρισεως αξιων ο καθενας μας φτανει σε σημεια να καταπιει εγωισμους και αξιες και να ζητησει χαρη. το αξιεπαινο λοιπον ειναι, πως ακομη το πασοκ εχει 25% στην προθεση ψηφου, οταν ο Παρων ΥπΟικ που καλειται να μαζεψει λεφτα για το ελληνκο δημοσιο ειναι ΑΥΤΟΣ που με νομο του ΧΑΡΙΣΕ τα χρεη των αρη και παοκ ΠΡΟΣ το ελληνικο δημοσιο.

 

ρε σεις, ΠΟΙΟΙ ειναι αυτοι που εξακολουθουν να στηριζουν αυτο το κομμα? ΠΟΙΟΙ ειναι αυτοι που εξακολουθουν να στηριζουν ενα κομμα που εκλεψε τις αριστερες ιδεες για προεκλογικη βιτρινα, και στη συνεχεια εφαρμοσε την πιο επιθετικη πολιτικη προς τον πολιτη τα τελευταια 190 χρονια?

 

ΠΟΙΟΙ-ΕΙΝΑΙ? δεν μιλαω για το παρελθον, μίαω για το εδω και τωρα. 25% αυτες τις μερες, μιλαμε οτι το ενα τεταρτο του εκλογικου σωματος ειναι τομαρια για φτυσιμο.

 

μα την παναγια θα χυθει αιμα συνανθρωπων μου, ο καιρος γαρ εγγυς. ο καθεις εστι ελευθερος να πιστευει εις οποιον πολιτικον συστημαν επιθυμειν, ο ελληνας δεν δυναται να πιστευει εις τον σοσιαλισμον του πασοκ!!! :lol:

Link to comment
Share on other sites

Φίλε μου γνωρίζω αρκετούς τέτοιους .

Ατομα με γνώσεις γυμνασίου η το πολύ λυκείου , που βρέθηκαν σε κρατικές εταιρείες , που πήραν σύνταξη στα 53 τους , εφ' άπαξ εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ και σύνταξη γύρω στα 3000 ευρώ. Ανάλογα και η γυναίκα του .

Αλλος πάλι από κρατική τράπεζα έφυγε στα 50 του .

 

Με αυτά πήραν την τελευταία 10ετία 3 σπίτια :rolleyes:

 

Αλλος υπάλληλος δεκο , δεν πάταγε στην δουλειά του και έκανε και τον κατασκευαστή οικοδομών .

Αλλος

Αλλος

Αλλος

 

Ολοι αυτοί είναι η παρέα του μαζί τα φάγαμε .

Ολοι αυτοί είναι αυτοί που εννοούσε ο ντόπιος λουδοβίκος ΙΔ που έλεγε , θα διορίσω το 30 % των Ελλήνων και θα βγαίνω πάντα .

 

Το πέτυχε σε μεγάλο βαθμό .

Link to comment
Share on other sites

Φίλε zavi όπως βλέπεις υπάρχουν πολύ ισχυροί λόγοι για αυτό το 25%. Προφανώς και δεν είναι για αστειότητες όπως ιδεολογίες και οράματα.

 

Εσύ τί θα ψήφιζες εάν ήσουν αυτός που περιγράφει ο BAS; Όχι μόνο τυφλά αλλά θα άναβες και κάθε μέρα κεράκι στο ένα από τα 2 κόμματα.

Link to comment
Share on other sites

Εσύ τί θα ψήφιζες εάν ήσουν αυτός που περιγράφει ο BAS; Όχι μόνο τυφλά αλλά θα άναβες και κάθε μέρα κεράκι στο ένα από τα 2 κόμματα.

 

Σε τέτοιους καιρούς που ζούμε, η αριστερά έχει γίνει δεξιά και το ανάποδο.

 

Γενικά εγώ δεν πιστεύω στις παρατάξεις, αριστερά και δεξιά, είμαι υπέρ του κοινωνικού κράτους στη γενική του έννοια, και κανένα κόμμα δεν με εκφράζει. Αυτή η κοροιδία όμως που γίνεται εις βάρος μας από το 25% θα καθαρίσει πλέον μόνο με αίμα, τουλάχιστον μιλάω μόνο για μένα.

 

Ο παρών ΥπΟικ, ο ''τσάρος'' της ελληνικής οικονομίας όπως τον λένε τα σούργελα, κοιτάει να μαζέψει έσοδα για το κράτος, ενώ ΑΥΤΟΣ εξόφθαλμα ήταν που χάρισε χρέη προς το δημόσιο.Τί να λέμε τώρα?

 

Μπαμπουϊνιστάν, και το 25% μπαμπουίνοι, γεγονός που σημαίνει ότι κατοικούμε στον πλανήτη των πιθήκων.

 

Κοίτα, αυτόν τον καιρό μας έχουν στριμώξει κερδοσκόποι.Όμως απέναντί τους μηχανισμούς με τέτοιο σούργελο κράτος δεν είχαμε.Να ξεπουλήσουμε τη χώρα: κ εγώ μέσα είμαι, να την ξεπουλήσουμε όσο-όσο, δεν έχω τέτοια υπαρξιακά σαν τον φίλο μου το grtopo, την έχουμε ήδη ξεπουλήσει.Να εφαρμοστεί η inspire:μακάρι.Να πληρώσουμε παραπάνω φόρους: ευχαρίστως.

 

ΟΜΩΣ

 

Εδώ έχουμε κρίση αξιών και προσώπων, όχι θεσμών.ΠΡΟΣΩΠΩΝ.Δεν ανέχομαι να πληρώνω τον Τούρκογλου (ή Τουρκούτσογλου ή Τουρκμέτσογλου ή όπως διάολο τον λένε τον μπαγλαμά στην πραγματικότητα) , τον επονομαζόμενο κατά πολλούς ''Βενιζέλο'', ο οποίος είναι ένα τσογλάνι και μισό, θέλω πάλι τον Παπακωνσταντίνου.Και θέλω τον Παπακωνσταντίνου, να υπογράφει, να τα μαζεύει, να πουλάει, να τα κάνει όλα και να συμφέρει.Αν είναι να έχουμε αυτό το άθλιο κόμμα στην Κυβέρνηση, εγώ απαιτώ αλλαγή προσώπων.

 

Έχω πλέον άλυτα ψυχολογικά, ζορίζομαι, τρελαίνομαι, ζεσταίνομαι, έχω πάρει φωτιά, θέλω να βγω από το σώμα μου και να πετάω δηλητηριώδη βελάκια προς κάθε κατεύθυνση σε πασόκους.Και να με πάρουν εθελοντή στα ΜΑΤ, γιατί απέρριψαν την αίτησή μου για εθελοντική εργασία με τη δικαιολογία ότι έχω κατεστραμμένο σβέρκο και δεν κάνω γι αυτή τη δουλειά.:sad::roll::cry:

Link to comment
Share on other sites

...αλλά θα άναβες και κάθε μέρα κεράκι στο ένα από τα 2 κόμματα.

 

και στα δυο, και στα δυο... προκειμένου να είσαι όσο σίγουρος γίνεται :!::!::!:

Link to comment
Share on other sites

Αν και έχω υπαρξιακά προβλήματα όπως λές ζαβι.... κρίμα που δεν υπάρχει φήμη στο παρόν φόρουμ να σου δώσω αν όχι και για τα 2 πόστ της σελίδας .. τουλάχιστο για το πρώτο!!!!!!!!!! (#442)

Link to comment
Share on other sites

ρε σεις, ΠΟΙΟΙ ειναι αυτοι που εξακολουθουν να στηριζουν αυτο το κομμα? ΠΟΙΟΙ ειναι αυτοι που εξακολουθουν να στηριζουν ενα κομμα που εκλεψε τις αριστερες ιδεες για προεκλογικη βιτρινα, και στη συνεχεια εφαρμοσε την πιο επιθετικη πολιτικη προς τον πολιτη τα τελευταια 190 χρονια?

και άντε το πασοκ έκλεψε αριστερές ιδέες, πάει στο διάολο. εδώ τις κλέβει μέχρι και σαμαράς πλέον

Link to comment
Share on other sites

εμενα το προβλημα μου ειναι ο τουρκμετσογλου. δεν ειναι το μνημονιο, δεν ειναι ο εφαρμοστικος, δεν ειναι η φοροεπιδρομη, ειναι ο τουρκουτσογλου και η υποκρισια του. του τρεχουν τα σαλια να κυβερνησει επιτελους.

 

ειπαμε ΟΧΙ. εγω θελω πισω τον αγαπημενο μου παπακωνσταντινου. οπως μου τα μοσραρε αυτος μου αρεσαν. δεν γουσταρω να ξεπουλησει τη χωρα ο τουρκουτσογλου, θελω ενα κουστουματο που να κραταει τη σιλουετα του, να νιωσω κ εγω ευρωπαιος.

 

για ποιον σαμαρα λες? εδω η αριστερα δεν ξερει να τα πει. αν ελεγε αυτα τα παραμυθια θα κυβερνουσε ηδη απο το 1981.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.