Μετάβαση στο περιεχόμενο

Πολεοδομίες τέλος


kostassid

Recommended Posts

Αυτό συμβαίνει στις μεγάλες Πολεοδομίες της πρωτεύουσας. Στην επαρχία είναι διαφορετικά τα πράγματα.

Link to comment
Share on other sites

Πράγματι στην επαρχία είναι διαφορετικά η μάλλον ήταν διαφορετικά αφού καταργούνται οι πολεοδομίες.Πάντως μου κάνει εντύπωσει αυτό το κράτος, αυτή η χώρα, αυτή η κυβέρνηση τόσα νομοσχέδια τόσες αλλαγές....ρε παιδία μήπως είμαστε σε άλλη χώρα?Πότε θα γίνουνε όλα αυτά.... ούτε 10 ζωές δεν μας φτάνουνε για να μελετήσουμε τα νομοσχέδια και για να τα εφαρμόσουμε. Ακου λέει εξετάσεις και σεμινάρια για να μπορείς να μπεις στο Σώμα Ορκωτών Ελεγκτών Δόμησης και οι σπουδές μας τι ήταν τελικά και οι αμοιβές επίβλεψεις των προηγούμενων αδειών που πέρναμε τι ηταν τελικά σαν να μας λένε τώρα ότι δεν είχατε τις γνώσεις.Άρε ********* που είμαστε.......

Link to comment
Share on other sites

ναι πράγματι στην επαρχία είναι αλλιώς Εγώ ειδικά για Χαλκίδα και Κάρυστο δεν έχω κανένα παράπονο από τους υπαλλήλους που στην πλειοψηφία τους είναι αξαίρετοι και ευγενικοί και ειδικά πριν βρώ το φορουμ όπου πλεον έχω πληροφόρηση καλή , αποτελούσαν την μοναδική πηγή πληροφόρισης Ειδικά για τον δ/ντη του πολεοδομικού γραφείου έχω να πω τα καλύτερα λόγια , και την βοήθεια ειδικά όταν ήμουν νεος μηχανικός πράγμα που βλέπω σήμερα στους επίσης νεους συναδέλφους. δεν είναι τυχαίο που το πολεοδομικό γραφείο καρύστου έχει πάρει πολλά καλά σχόλια από την δημόσια διοίκηση Εγώ πιστεύω ότι οι υπηρεσίες είναι προέκταση της κοινωνίας μας όπως και όλα τα άλλα (ποδόσφαιρο , πολιτική κλπ) Στις μεγάλες πόλεις ο κόσμος είναι αλλοτριωμένος (λόγω της βίαιης και άναρχης υπερσυγκέντρωσης) και η διαφθορά είναι μεγάλη και κατά προέκταση φτάνει και στις υπηρεσίες Βλέπω την άσκηση βίας και από την εξουσία και από τον κόσμο στην Αθήνα και πρόσφατα στον Ηράκλειο και πράγματι αισθάνομαι τυχερός που ζω στην Επαρχία ( χωρίς όπως λεει και ο κοινοτάρχης να χρησιμοποιώ το 11880 τυχεροοοοοοο)

Link to comment
Share on other sites

το ίδιο επικοινωνιακό τρικ πάντα... πέφτει το τυράκι το οποίο στην περίπτωσή μας

είναι λιγότερη γραφειοκρατία, ταχύτερες διαδικασίες κλπ. και μαζί με αυτά

περνάνε σαρωτικά μέτρα τις συνέπειες των οποίων δεν τις συζητάνε τα ΜΜΕ

και πολλές φορές διαφεύγουν της προσοχής μας..

 

μια διαφορετική ανάγνωση:

 

http://akea2011.wordpress.com/2011/07/13/nomoshedioikodomikonadion/#more-831

Link to comment
Share on other sites

Δηλαδη θα καταργηθει η ΕΠΑΕ;

 

Όχι (να κρατήσουν και κάποια προσχήματα ότι τάχαμου ενδιαφέρονται για την ποιότητα του κτισμένου περιβάλλοντος) - θα βαπτισθούν ''Συμβούλια Αρχιτεκτονικής'' και θα μπορεί πάλι να μπαίνει η σάρα και η μάρα (κυριολεκτικά όμως).

Link to comment
Share on other sites

Με τους ρυθμούς που δουλεύουν οι πολεοδομίες της επαρχίας, μακάρι να γίνουν οι αλλαγές αυτές...έχω μπλέξει σε 2-3 έργα στην επαρχία και ούτε ξέρουν τι τους γίνεται, ειδικά αυτή η βόρεια Εύβοια (ονόματα δε λέμε)...απαπα...μακριά...λάδωμα και για να μπεις στην είσοδο...αλλιώς ούτε που θα σου δώσουν σημασία, ο ένας σε στέλνει στον άλλον και δεν έχει κανεις ευθύνη για τίποτα!!!! Αθήνα κάτι γίνεται...συννενοούμαστε τουλάχιστον...

 

Αν καταργηθούν οι αρμοδιότητες των κοιλαράδων 55αρηδων ελεγκτών στην επαρχία, ίσως δούμε άσπρη μέρα....Είπα και τα παράπονα μου απ' τα νεύρα μου με την ευκαιρία...για τις αλλαγές του Σηφουνάκη...χλωμό το κόβω πάντως.

Link to comment
Share on other sites

Δεν θελω να πολιτικοποιησω την κουβεντα και οχι, δεν ειμαι με κανενα απο τα 2 μεγαλα κομματα...απλα θα πω μια μεγαλη αληθεια που λιγο πολυ ολοι την ξερουμε...

 

ΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΠΟΔΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΔΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ....(υπομονη λιγα χρονακια...)

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.