Μετάβαση στο περιεχόμενο

Τα πάνω κάτω στη δόμηση εντός οικισμού


strudel7878

Recommended Posts

Οι ανθρωποι ειναι ΓΕΛΟΙΟΙ!!!!

 

Το μεσημερι παρακολουθουσα την κουβεντα στη βουλη για το νεο τροπο εκδοσης ΟΑ..

Ηταν 10 ατομα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καποια στιγμη σηκωθηκε ο Κακλαμανης και τους τα εχωσε..

Ειπε οτι ολοι νομιζαν οτι θα παραιτηθει η κυβερνηση και δεν θα γινει διαβουλευση.. χαχαχαχαα

Επισης για να δειτε ποσο γελοιοι πρεπει να ειναι, ειπε :

"κ. Σηφουνακη μας ζητατε να υπογραψουμε νεο νομο μεσα σε δυο μερες και σημερα φερατε 5 τροπολογιες απο 5 σελιδες η καθε μια... Με πρωτη ματια ειδα λαθη, που θα μας κοροιδευουν αυριο.... πχ ο συνεγρατης σας που εγραφε τις τροποιησεις δεν τις διαβασε?? Γραφει καπου: Δπλωματουχοι Μηχανικοι (ΑΕΙ)... Καλα δεν ξερετε οτι μονο οι μηχανικοι των ΑΕΙ ειναι διπλωματουχοι?? Επρεπε να το βαλλετε σε παρενθεση???.."

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 86
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Είδα και εγώ την συνεδρίαση το μεσημέρι Είπε επίσης ο Κακλαμάνης κυρίως για τις τροπολογίες, οι οποίες ονομαστικά είδα ότι ήταν πολλές και δεν είχαν συζητηθεί παρά μόνο στις επιτροπές. Επίσης είπε πως κάποιοι βουλευτές δεν γνώριζαν για την συζήτηση του νομοσχεδίου λόγω των πολιτικών εξελίξεων Ενα τόσο σοβαρό νομοσχέδιο να περνά από το κοινοβούλιο κάτω από τέτοιες συνθήκες και με πολυ λίγους να συμετέχουν στην συζήτηση , με κάνει να ανησυχώ Ελπίζω να διαψευτώ.

Link to comment
Share on other sites

Παρωδία... δεν μπορώ να καταλάβω ο Σηφουνάκης τί ακριβώς θέλει να πετύχει...??? αυτά τα πράγματα δεν γίνονται ούτε σε Αφρικανικές χώρες, να περνάνε τόσο "επικίνδυνα" νομοσχέδια ενώ ουσιαστικά έχουν μαζεψει τις βαλίτσες τους από τα υπουργεία... Τελικά τον πάτο της οικοδομικής δραστηριότητας δεν τον έχουμε αντικρύσει ακόμα... οι άνθρωποι αυτοί πρέπει να περάσουν από δίκες.

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

πανω που τα ειχαμε δει ολα με τον 4014, ηρθε κ αυτο το εκτρωμα να μας αποτελειωσει.......

 

σε περιπτωση εξ αδιαιρετου οικοπεδου(καθετη ιδιοκτησια) 600τ.μ. εχει χτισει 200 τμ ο ενας ιδιοκτητης κ ο αλλος 50τμ. Μεχρι τις 4 νοεμβριου ειχε υπολοιπο δομησης 150τ.μ. ,προφανως τωρα δεν μπορει να χτισει τα 150 τ.μ. στο παρελθον πριν καμμια δεκαετια, ειχαν μειωσει τον συντελεστη δομησης σε εναν δημο τις περιοχης, κ σε αντιστοιχες περιπτωσεις εξ αδιαιρετου, η πολεοδομια αφηνε στον ιδιοκτητη να χτισει το υπολeιπομενο παλαιο συντελεστη ασχετα που με τον καινουριο νομο δεν ειχε δικαιωμα. μηπως γνωριζετε κατι αντιστοιχο?θα το ψαξω απο δευτερα μηπως βρω τον νομο που ειχαν χρησιμοποιησει τοτε....

Edited by xekolla
Link to comment
Share on other sites

Για τις νομιμοποιήσης του ν. 4014 τι θα γίνει; Με ποιό ΠΔ θα πάνε; με το νέο φυσικά! Ε ρε γλέντια αμα δε βγαίνουν οι συντελεστές!

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Να υποθέσω πως εφαρμόζονται άμεσα τα νέα δεδομένα, χωρίς κάποια τροποποίηση της απόφαση του νομάρχη για του όρους δόμησης....

Link to comment
Share on other sites

Δεν βλεπω να αλλαζουν τα τμ της αρτιοτητας, ουτε οριο, ουτε τιποτα τετοιο....

Οποτε δεν χρειαζεται κατι τετοιο....

Link to comment
Share on other sites

Που είναι το ΤΕΕ ρε παιδιά? συμφωνεί άραγε με αυτό το νόμο? Είναι όλοι επικίνδυνοι, άσχετοι και γελοίοι. Περνάνε νόμο με 10 άτομα, ο νόμος αναφέρει γήπεδα εντός οικισμού. Είναι δυνατόν ένας τέτοιος νόμος 3 σελίδες? Τον διαβάζω και νομίζω οτι φωτογραφίζει ιδιοκτησίες. Είμαι καχύποπτος ή πιστεύω οτι όλα γίνονται για την παράγραφο 6? Προσέξτε τι λέει ενώ μειώνει την δόμηση σε οικόπεδα (βούρλα οχι γήπεδα) σε αυτά που είναι 1801 τ.μ. και έχουν πρόσωπο 5 μ. σε κοινόχρηστο δρόμο και δεν είναι δυνατή η κατάτμηση χτίζει ΠΡΟΣΟΧΗ λόγω παραγράφου 2 το 1800 οικοπεδο χωρίζεται σε 2 οικ.Ε=900 τ.μ. οπότε σ.δ. 2Χ400Χ90% = 720 τ.μ. ενω πριν 400 τ.μ.. Χεστήκανε για το περιβάλλον και την διατήρηση της βιοποικιλότητας. Γιατί βιαστήκανε τόσο πολύ και πριν πάρουνε πούλο το κάνουν ΦΕΚ? Συνάδελφοι εμείς φταίμε που ανεχόμαστε, ψηφίζουμε ,υπακούμε σε ανίδεους και άσχετους

  • Upvote 3
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.