cve20126 Δημοσιεύτηκε March 22, 2019 at 12:07 μμ Δημοσιεύτηκε March 22, 2019 at 12:07 μμ Βάλε οτι να'ναι ποιος ασχολείται...εγώ βάζω τον Α/Α δήλωσης.
stetr Δημοσιεύτηκε September 2, 2025 at 09:00 μμ Δημοσιεύτηκε September 2, 2025 at 09:00 μμ Καλημέρα σας, μπορεί κάποιος έμπειρος να με βοηθήσει με τα παρακάτω; Αν δεν έχω τοπογραφικό, τι κάνω; Μπορεί να μείνει κενό; Το ιστορικό κατασκευής του κτιρίου είναι απαραίτητο; Και αν ναι, τι ακριβώς χρειάζεται; Παρόμοια και με το σκαρίφημα: είναι απαραίτητο; Και αν ναι, απλά ανεβάζω ό,τι σχεδίασα στην αυτοψία; Μπορεί κάποιος να με καθοδηγήσει σχετικά με το παράβολο; Τα στοιχεία αμοιβής είναι απαραίτητα; Και αφού γίνουν όλα αυτά, είναι έτοιμο το ΠΕΑ ή πρέπει να περιμένω κάτι ακόμα; (Συγχωρέστε με αν οι ερωτήσεις φαίνονται χαζές, αλλά τώρα αρχίζω και δεν έχω κανέναν γνωστό να ρωτήσω)
akis73 Δημοσιεύτηκε September 2, 2025 at 09:21 μμ Δημοσιεύτηκε September 2, 2025 at 09:21 μμ (edited) @stetr καλημέρα, 1. Όχι δεν μπορεί να μείνει κενό, πάρε ένα screenshot πχ. από το Κτημ/γιο ή απόσπασμα από το maps.gov.gr σε και ανέβασε αυτό. 2. Ναι είναι, αναγράφεις αριθμό οικ. άδειας και α/α τυχόν ρυθμίσεων αυθαιρέτων. Αν δεν υπάρχει άδεια, τότε κατ' εκτίμηση αναφέρεις εύρος ετών κατασκευής. 3. Να είναι, δεν ξέρω τι έχεις σχεδιάσει αλλά αν πληροί αυτά που αναγράφει στο σχετικό πεδίο το σκαριφήματος, τότε προφανώς καλύπτεσαι. 4. Tι εννοείς; Υπάρχουν σαφείς οδηγίες με το που μπαίνεις στο μητρώο, μιάς και άλλαξε πρόσφατα η νομοθεσία. Πχ. για <250 τμ λες τον πελάτη να εκδώσει παράβολο με κωδικό 8440 ή του το εκδίδεις εσύ. 5. Όπως γνωρίζεις, οι νόμιμες αμοιβές έχουν καταργηθεί εδώ και χρόνια. Πάρε έναν α/α αμοιβών τεε και συμπληρωσέ το στο πεδίο του ΠΕΑ. Αν θες το προχωράς κανονικά αλλά μεταξύ μας, δεν πρόκειται να το ελέγξει κανείς. ΥΓ: Συγχωρεμένος αλλά αν είχες κάνει αναζήτηση, θα είχες βρει απαντήσεις στο 90% αυτών που ρώτησες... 😛 Edited September 2, 2025 at 09:24 μμ by akis73
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα