Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ερώτημα Αρθρο 26 – παράγραφος 2 – Περιπτώσεις που μπορεί να εκδοθεί Ο.Α σε αυθαίρετο.


Recommended Posts

Καλημέρα σου...

1) Δεν ξέρω αυτό που γράφεις (τιμή αντικειμενική ζώνης στρέμματος), αλλά σύμφωνα με τον 4014 είναι ΤΜ*ΤΖ= ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΟ ΠΟΣΟ και μάλλον λάθος! Δηλαδή για την περίπτωσή σου θα ήταν 2000τμ*1700€ ΤΖ = μόλις 3.400.00 € .... που δεν παίζει με την καμία!

Link to comment
Share on other sites

3.400.000€

ΤΡΙΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΕΤΡΑΚΟΣΙΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ

architect_duth ξέχασες ένα μηδενικό :)

Link to comment
Share on other sites

Το ξανάπα... θα πάω να αγοράσω τώρα αδόμητα οικοπεδα μη άρτια και μη οικοδομήσιμα για ένα κομμάτι ψωμί και μετά από 10 χρόνια, θα τα μοσχοπουλάω για να συμπληρώσουν την αρτιότητα οι αυθαιρετούχοι! :smile:

Link to comment
Share on other sites

καλησπέρα,

 

σε οικόπεδο με υπόλοιπο ΣΔ έχει ξεμπαζωθεί υπόγειο.Κανονικά πρέπει να πληρώσει παράβολο ο ιδιοκτήτης και να βγάλει άδεια σε 3 χρόνια.Ρώτησα στην πολεοδομία πως θα βγάλω άδεια και μου λένε ότι ΔΕ γίνεται να βγεί άδεια για ''προσθήκη'' υπογείου.

 

Τι να κάνω?

 

Αν το πάω όλο με 4014 θα είμαι παράνομος?

 

Αντί να βγάλω άδεια να το νομιμοποιήσω με 4014 γτ στην πολεοδομία μου λένε ότι δε μπορώ. Θα έχω κάποιο θέμα μετά?

 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Link to comment
Share on other sites

Μα όλες οι άδειες που πρόκειται να βγούν εντός 3 ετών θα είναι είτε νομιμοποίηση, είτε αναθεώρηση (εφ΄όσον είναι ακόμα ανοικτός ο φάκελος της ηλεκτροδότησης έντός των 4 ετών). Οπότε καλά σου είπαν ότι δεν μπορείς να βγάλεις "προσθήκη υπογείου"... αν ρωτούσες όμως για "νομιμοποίηση προσθήκης υπογέιου" σίγουρα η απάντηση θα ήταν άλλη... (εκτός και αν υπαρχει κάποιο ΣΧΟΟΑΠ που να το απαγορεύει...)

Link to comment
Share on other sites

υπάρχει 40τμ υπόγειο στην άδεια που ξεμπαζώθηκε..και υπάρχουν άλλα 50 τμ που δεν υπήρχαν στην άδεια(αυτά παραμένουν υπόγεια)...αλλά και πάλι τα παίρνει ο ΣΔ..άρα θα πρέπει να κάνω και προσθήκη εκτός από νομιμοποίηση προσθήκης

 

να το πάω με 4014?

 

θα είμαι νόμιμος?

Edited by mkara
Link to comment
Share on other sites

Εχω και 'γω περιπτωση ξεμπαζωμενου υπογειου. Γιατι να μην μπορει να νομιμοποιηθει? Το υπογειο δεν μετραει στην δομηση. Αν δεν εχει προβλημα με τις πλαγιες αποστασεις και το υψος, γιατι να μην μπορει να βγαλει αδεια νομιμοποιησης?

mkara ξανακανε την ερωτηση στην πολεοδομια ως εξης: Θελω να βγαλω αδεια νομιμοποιησης υπογειου, να δουμε τι θα σου απαντησουν.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.