Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Μάλλον θα κάνω ΜΕΑ ως ξενοδοχείο που είναι η πιο δυσμενής περίπτωση ώστε ακόμα και αν βγει εγκύκλιος για το αντίθετο να είμαι καλυμμένος.

Αν βγαίνει η ΜΕΑ με τον φωτισμό, σαν κατοικία που αγνοούμε τον φωτισμό θα μου βγουν ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.

• Απαντήσεις 42
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσιεύτηκε (edited)

Δε νομίζω ότι η προσέγγιση με τη λογική της <<δυσμενέστερης περίπτωσης>> είναι σωστή.

Το ωράριο και η περίοδος λειτουργίας του κτιρίου πιστεύω ότι είναι ο καλύτερος τρόπος όταν υπάρχουν αμφιβολίες για τη χρήση.

Προσωπικά κατοικία δεν θα το έβαζα με τίποτα.

Ενα τηλέφωνο στην ΕΥΕΠΕΝ, όπως λέει και ο Πάνος είναι το καλύτερο.

Edited by hkamp
  • 7 years later...
Δημοσιεύτηκε
On 31/7/2013 at 11:55 ΜΜ, hkamp said:

Δε νομίζω ότι η προσέγγιση με τη λογική της <<δυσμενέστερης περίπτωσης>> είναι σωστή.

Το ωράριο και η περίοδος λειτουργίας του κτιρίου πιστεύω ότι είναι ο καλύτερος τρόπος όταν υπάρχουν αμφιβολίες για τη χρήση.

Προσωπικά κατοικία δεν θα το έβαζα με τίποτα.

Ενα τηλέφωνο στην ΕΥΕΠΕΝ, όπως λέει και ο Πάνος είναι το καλύτερο.

Καλήμερα και από μένα... Μια ερώτηση .. Κάνω ΜΕΑ σε τριώροφη μονοκατοικία. Ο ιδιοκτήτη θέλει να βάλει για θέρμανση και ψύξη τοπικά κλιματιστικά inverter, τι στοιχεία δηλώνω στη θέρμανση; αναγκαστικά στα λουτρά θα βάλω κάποιο τοποικό θερμαντικό σώμα ή θερμοπομπό. Ποια είναι η διάταξη αυτομάτου ελέγχου στη θέρμανση και την ψύξη; κατηγορία Γ ή Β; 

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Συνδεθείτε τώρα
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.