sdim Δημοσιεύτηκε July 31, 2013 at 07:05 μμ Δημοσιεύτηκε July 31, 2013 at 07:05 μμ Μάλλον θα κάνω ΜΕΑ ως ξενοδοχείο που είναι η πιο δυσμενής περίπτωση ώστε ακόμα και αν βγει εγκύκλιος για το αντίθετο να είμαι καλυμμένος. Αν βγαίνει η ΜΕΑ με τον φωτισμό, σαν κατοικία που αγνοούμε τον φωτισμό θα μου βγουν ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.
hkamp Δημοσιεύτηκε July 31, 2013 at 08:55 μμ Δημοσιεύτηκε July 31, 2013 at 08:55 μμ (edited) Δε νομίζω ότι η προσέγγιση με τη λογική της <<δυσμενέστερης περίπτωσης>> είναι σωστή. Το ωράριο και η περίοδος λειτουργίας του κτιρίου πιστεύω ότι είναι ο καλύτερος τρόπος όταν υπάρχουν αμφιβολίες για τη χρήση. Προσωπικά κατοικία δεν θα το έβαζα με τίποτα. Ενα τηλέφωνο στην ΕΥΕΠΕΝ, όπως λέει και ο Πάνος είναι το καλύτερο. Edited August 1, 2013 at 06:26 πμ by hkamp
sofia f. Δημοσιεύτηκε May 15, 2021 at 09:34 πμ Δημοσιεύτηκε May 15, 2021 at 09:34 πμ On 31/7/2013 at 11:55 ΜΜ, hkamp said: Δε νομίζω ότι η προσέγγιση με τη λογική της <<δυσμενέστερης περίπτωσης>> είναι σωστή. Το ωράριο και η περίοδος λειτουργίας του κτιρίου πιστεύω ότι είναι ο καλύτερος τρόπος όταν υπάρχουν αμφιβολίες για τη χρήση. Προσωπικά κατοικία δεν θα το έβαζα με τίποτα. Ενα τηλέφωνο στην ΕΥΕΠΕΝ, όπως λέει και ο Πάνος είναι το καλύτερο. Καλήμερα και από μένα... Μια ερώτηση .. Κάνω ΜΕΑ σε τριώροφη μονοκατοικία. Ο ιδιοκτήτη θέλει να βάλει για θέρμανση και ψύξη τοπικά κλιματιστικά inverter, τι στοιχεία δηλώνω στη θέρμανση; αναγκαστικά στα λουτρά θα βάλω κάποιο τοποικό θερμαντικό σώμα ή θερμοπομπό. Ποια είναι η διάταξη αυτομάτου ελέγχου στη θέρμανση και την ψύξη; κατηγορία Γ ή Β;
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Συνδεθείτε τώρα