Μετάβαση στο περιεχόμενο

Παραδοσιακοί οικισμοί και Ν.4014


Recommended Posts

ειπες γηπεδο και καταλαβα οτι θα ειναι αδομητο.......ναι σωστη η παρατηρηση σου ΔΕΝ θα μπορει να γινει μεταβιβαση σε παραδοσιακο οικισμο....με κατι αυθαιρετο....χαχα ανα ειναι δυνατον ...

Link to comment
Share on other sites

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΟΜΗΤΟ ΜΕ ΤΗ ΜΟΝΗ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑ ΠΟΥ ΑΝΕΦΑΕΡΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ (ΠΕΡΙΦΡΑΞΗ ΜΕ ΤΟΙΧΙΟ ΑΝΤΙΣΤΗΡΙΞΗΣ ΑΠΟ ΟΠΛΙΣΜΕΝΟ ΣΚ/ΜΑ) ΘΑ ΕΔΙΝΕΣ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΕΡΙ ΜΗ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑΣ, ΘΑ ΤΟ ΔΗΛΩΝΕΣ ΣΤΟΝ 4014/2011 Ή ΘΑ ΕΛΕΓΕΣ ΣΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΛΗΣΕΙ?

 

Παρατήρηση: Τα κεφαλαία απαγορεύονται τόσο στους τίτλους των θεμάτων, όσο και στο κείμενο των δημοσιεύσεων. Χρησιμοποιείστε σας παρακαλώ την εντολή "Επεξεργασία" και διορθώστε. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής! Ευχαριστώ, Manolis gon

Link to comment
Share on other sites

βεβαιωση δεν μπορεις να δωσεις αρα μαλλον θα περιμενουμε ερμηνευτικες να τα ενταξουν και αυτα γιατι δεν μπορει να βαζει σε αιγιαλους και αρχαιολογικα νομιζω και οχι σε παραδοσιακους...

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Εντος ΖΟΕ, γυρω απο παραδοσιακο οικισμο μπορει να γινει ρυθμιση αυθαιρετου; ο 4014 δεν το αναφερει πουθενα...κατι αναφερεται ομως στο γ μερος των ερωτοαπαντησεων του υπεκα..εχει κανεις συναδελφος καμια ιδεα;;

Link to comment
Share on other sites

Ψηφίστηκε το νομοσχέδιο για το νέο τρόπο έκδοσης οικοδομικών αδειών και οι τροπολογίες που αφορούν σε βελτιώσεις για την ρύθμιση αυθαιρέτων και στην ελεύθερη κυκλοφορία των ΙΧ οχημάτων σε Αττική και Θεσσαλονίκη που κινούνται με πετρέλαιο κ.α.

 

Το νομοσχέδιο ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία, ενώ η Νέα Δημοκρατία ζήτησε να αποσυρθούν οι τροπολογίες με το αιτιολογικό ότι δεν υπάρχει σε όλες αιτιολογημένη έκθεση του Λογιστηρίου για το εάν επιβαρύνεται ο κρατικός προϋπολογισμός.

 

Επίσης, την διαφωνία του εξέφρασε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και πρόεδρος της Επιτροπής Περιβάλλοντος Κώστας Καρτάλης σε ρυθμίσεις του άρθρου 42 και σε κείνες που επεκτείνουν την ρύθμιση αυθαιρέτων σε παραδοσιακούς οικισμούς και προβλέπουν την ελεύθερη κίνηση ΙΧ οχημάτων που καταναλώνουν πετρέλαιο σε Αττική και Θεσσαλονίκη (υποστηρίζοντας ότι πρέπει να προϋπάρξουν μέτρα για την μείωση της ατμοσφαιρικής ρύπανσης κ.α).

 

τι εγινε παιδια εχουμε νεα!!!!!

Edited by giannisp
Link to comment
Share on other sites

Ερωτησηςςςςς.....

 

Κτιριο προ του 55'' νομιμο.... δυο ακομα κτιρια αυθαιρετα 15 τμ και 3τμ στο ιδιο οικοπεδο σε παραδοσιακο οικισμο.

Ο οικισμος χαρακτηριστηκε παραδοσιακος μετα το 98'. Πως θα αποδειξουμε οτι τα αυθαιρετα κτιστηκαν πριν το 98'?

Edited by koulosb
Link to comment
Share on other sites

Αεροφωτογραφίες ίσως?Μια του 55 για να αποδεικνύεται η προΰπαρξη του παλιού και μια πριν το 98 για τα άλλα μ2.

Link to comment
Share on other sites

Συναδελφοι καλησπέρα,

 

Σε παραδοσιακό οικισμό εκτός σχεδίου, σε κτίσμα προ του 1955 κτίστικε το 2005 πρόσθετο τμήμα συνολικής επιφάνειας 30τ.μ. Εάν ο οικισμός χαρακτηρίστικε παραδοσιακός πριν το 2005 το αιθαίρετο τμήμα μπορεί να νομιμοποειθεί?

 

Ευχαριστώ

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.