Μετάβαση στο περιεχόμενο

Αμοιβές Ιδιωτικών Έργων - Δωρεάν Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες ΤΕΕ


Recommended Posts

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Για πληροφορίες σε θέματα που αφορούν περιγραφή έργων, υπολογισμό αμοιβών, χρήση λογισμικού, λειτουργούν οι τηλεφωνικές γραμμές: 210 3291663-664-668, 210 3291534-535 και 210 3291647. Το αντίστοιχο fax είναι 210 3291623.

 

Τα παραπάνω είναι με copy-paste από την ιστοσελίδα του ΤΕΕ.

Προσπαθώ πάνω από 2 ώρες να μπω στη σελίδα των αμοιβών και βγάζει error πριν ακόμα να δώσω κωδικούς κλπ. Επίσης τα παραπάνω τηλέφωνα είναι το λιγότερο παραπλανητικά. Το ίδιο τηλ που καλείς και δουλεύει μετά δεν απαντά. Τα έχω πάρει όλα πάνω από πενήντα φορές και τώρα ψάχνω να πάρω τα 50 χάπια μου μήπως και ηρεμίσω. Είναι δυνατό να πήγαν για διακοπές οι κύριοι του ΤΕΕ και να μας άφησαν αμανάτι? Εσείς τι λέτε?

Link to comment
Share on other sites

Τι διακοπές???

Αυτό το πράγμα όλο το χρόνο γίνεται με τα τηλέφωνα που δεν σηκώνει κανένας τους.

Αν πιάσεις γραμμή παίξε και ένα τζόκερ μετά.

Απαράδεκτη κατάσταση, την έχω βιώσει και γω.

Link to comment
Share on other sites

Αυτόν που είχα πάντα τον internet explorer. Εκανα restart και προσπάθησα να μπω πάλι , αλλά τίποτα. Πατώντας ''είσοδος '' μου βγάζει ''error on page''.

Link to comment
Share on other sites

Για την ιστορία,

τελικά μπήκα αλλά με τις ''μπάντες'' που λένε, δλδ δοκίμασα πρώτα από άλλο pc στον ίδιο χώρο και με την ίδια σύνδεση μόντεμ και μπήκα στην σελίδα του ΤΕΕ (παράξενο). Μετά προσπάθησα να στείλω από το δικό μου pc αρχεία xml στο ΤΕΕ, απο 2 διαφορετικά προγράμματα αμοιβών που έχω εγκατεστημένα και με έβγαζαν και τα δύο στην σελίδα του ΤΕΕ που δεν μπορούσα να μπω πριν χωρίς την χρήση των προγραμμάτων αμοιβών. Τώρα τι έγινε και συμβαίνει αυτό, ένας θεός ξέρει.

Αλλά και η κοροϊδία του ΤΕΕ παιδιά με τα τηλέφωνα που δεν λειτουργούν δεν περιγράφεται. Δεν μας φτάνει το μπλέξιμο που έχουμε με την γραφειοκρατία, τις πολεοδομίες, τις αρχαιολογίες και όλα τα εις -ίες, έχουμε και το ΤΕΕ (μας?) να μας κρατάει σε ομηρία λες και είμαστε αιχμάλωτοι.

Με το ένα και το άλλο έφαγα την μέρα μου με τα νεύρα και την αυξημένη πίεση. Δεν αντέχω άλλο, πάω για κανένα μπάνιο στη θάλασσα!

Link to comment
Share on other sites

Η κατάσταση με τα τηλέφωνα είναι ΑΠΛΑ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ και αν διαβάζει κάποιος από το ΤΕΕ

 

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ............ΣΤΟΠ Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΣΕ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ !!

 

ΕΙΔΑΛΛΩΣ ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΛΕΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.