Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ειδική προσαύξηση.


Evgnom

Recommended Posts

Η γελοιότητα που ονομάζεται "Ειδική Προσαύξηση" και μπήκε πρόσφατα δεν είναι τίποτα άλλο από ένα λεκτικό τρικ για ένα ακόμη χαράτσι που θα καλύψει τρύπες - και εννοώ τρύπες άλλων ταμείων (ασφαλιστικών ταμείων, ταμείων του κράτους, ίσως ΟΑΕΔ..), αφού το ΤΣΜΕΔΕ είναι υγιέστατο.

Μην περιμένετε να είναι ανταποδοτικό.

 

Οι εισφορές μας αυξάνονται παράλογα (μια με την Ειδική Προσαύξηση, μια με τις νέες εισφορές του Κουτρουμάνη που ακόμα περιμένουμε να δούμε αν οι διαμαρτυρίες μας είχαν αποτέλεσμα) και οι συντάξεις όλο και μειώνονται, όπως και το Εφάπαξ μέχρι να εξαφανιστεί ή να κατέβει σε ένα συμβολικό ποσό (το οποίο θα λαμβάνεις αν ζεις 10 χρόνια μετά τη συνταξιοδότησή σου).

 

Δείτε την αλήθεια - δεν είναι πλέον κρυμμένη πίσω από τα δελτία ειδήσεων, είναι μπροστά μας.

Edited by xaris-x
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Καλησπέρα σας,

 

Για να μην ανοιγω νεο θεμα, σας περιγραφω την κατασταση μου

 

Πριν βρω δουλειά, είχα κάνει αιτηση ενταξης στην ειδικη προσαυξηση. Έπειτα εργαζόμουν για ενα ετος σε μια εταιρεία και τους απεδιδε την ειδικη προσαυξηση στο ΤΣΜΕΔΕ. Έπειτα δουλευα για 4 χρονια σε άλλη εταιρεία η οποία δεν τους απεδιδε την ειδικη προσαυξηση. Έπειτα απο έλεγχο καλούμε να καταβαλλω για 4 χρονια την ειδικη προσαυξηση. Μπορω να διαγραφω απο την ειδικη προσαυξηση ώστε να μην καταβαλλω τα 4 χρόνια? Δεν επιθυμω επιστροφη απο το 1 ετος. Επισης δεν ανηκω στην κατηγορια των 10ετων και 35 ετους ηλικιας.

Edited by xorxhs
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.