Μετάβαση στο περιεχόμενο

Αμοιβές τοπογραφικών διαγραμμάτων σχετικά με το Ν.4014/2011


Recommended Posts

  • Απαντήσεις 283
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Πραγματικά δεν μου βγαίνουν οι νόμιμες αμοιβές για τις τοπογραφικές εργασίες σε καμία περίπτωση (φαίνονται το λ, η μονάδες, η τιμή μονάδας... αλλά το σύνολο πουθενά!).

 

Ελπίζω:

1ον) να έχω δικαίωμα για τοπογραφικές εργασίες και να μην υπάρχει προϋπόθεση να κάνω δήλωση στο ΤΕΕ για επιπλέον δικαίωματα στο σύστημα.

2ον) να μην χρειάζεται να το στείλω πρώτα για "υπολογισμό στο ΤΕΕ" για να εμφανιστούν οι νόμιμες αμοιβές (σε αυτή την περίπτωση δεν θα έπρεπε να μην εμφανίζεται ούτε η νόμιμη αμοιβή για τα αυθαίρετα)

Link to comment
Share on other sites

Λοιπόν έβαλα εργασίες του Ν4014 και τοπογραφικό .Έβαλα και όλα τα υπόλοιπα στοιχεί σαν τεστ και έβγαλε κανονικά τις αμοιβές .Κατι δεν κάνεις σωστά.

Link to comment
Share on other sites

Τελικά το πρόβλημα το ότι εμφανίζονταν μόνο η νομιμη αμοιβη για τον 4014 και όχι για τα τοπογραφικα ήταν ότι την καταχώρηση την είχα δημιουργήσει από τον Δεκέμβριο (τότε εμφανιζοταν η νομιμη αμοιβη αμεσα) ενώ τα τοπογραφικά τα προσθεσα προσφατα.

 

Έφτιαξα νέο έργο από την αρχή με εργασίες Ν4014 και τοπογραφικού. Αυτη τη φορα δεν εμφανίζονταν καμία νόμιμη αμοιβή ούτε για τον 4014 ούτε για τα τοπογραφικά. Οι αμοιβες εμφανιστηκαν μονο οταν έκανα υποβλή στο ΤΕΕ για υπολογισμο (ενδιαμεση υποβολη). Δηλαδή απ' ότι καταλαβαίνω οι νομιμες αμοιβες εμφανιζονται μονο κάνω "υποβολή στο ΤΕΕ";; Εντομεταξύ, τώρα βρίσκομαι σε ενδιαμεση υποβολη, και φαίνονται κλειδωμενα τα παντα. Δεν μπορω να κανω καμία αλλαγή!! Ελπίζω μην μείνει έτσι, γιατί δεν έχω περάσει τη συμφωνηθείσα αμοιβή.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.