GEORGE MICHEAL Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2014 (edited) Είδα και τους δυο θρύλους χτες και σήμερα Το ΑΠΟΕΛ χτες ήταν σαν ομάδα καλύτερος από το γαύρο Όμως δεν είχε Ρομπέρτο (σταθερός ο Πάρντο αλλά δεν είναι Ρομπέτρο) και δεν έχει την φανέλα που έχει κτίσει λιθαράκι - λιθαράκι ο γαύρος και του δίνει την ιδιαίτερη ψυχολογία Καλή συνέχεια στους γαύρους και στο ΑΠΟΕΛ (που εγώ πιστεύω θα περάσει στο Γιουρόπα) Edited Οκτώβριος 22 , 2014 by GEORGE MICHEAL Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantsel Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2014 ποσο εληξε ο θρυλος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
HQ7 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2014 Τα πελατάκια πέσανε για ύπνο στεναχωρημένα....αύριο οι αναρτήσεις..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
antloukidis Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2014 Μπράβο στο γάβρο, από ένα βάζελο (φίλαθλο και όχι οπαδό) Link to comment Share on other sites More sharing options...
BAS Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2014 Και εγώ θα πω μπράβο στον γαύρο .... Ας τα βλέπουν τα παιδάκια της 13 και οι υποστηρικτές τους εδώ μέσα και ας θυμηθούν ότι εμείς εδώ και δεκαετίες είχαμε κερδίσει την Γιούβε και τότε ήταν λιγότερο Γηραιά . Link to comment Share on other sites More sharing options...
tetris Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2014 έχει παλιές παρτίδες με την "κυρία" ο γάβρος από εκείνο το 7-0 (το δεύτερο μεγαλύτερο σκορ στην ιστορία του θεσμού)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BAS Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2014 Καλά τα πήγαμε με τις τουλίπες , παρ' ότι η ομάδα είναι χάλια . Αργή και χωρίς προσανατολισμό μέσα στο γήπεδο . Φαίνεται η απουσία μεγάλων παικτών , αφού ο Πράνιτς δεν είναι κάτι σπουδαίο . Link to comment Share on other sites More sharing options...
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2014 Η ομάδα πήγε καλά σήμερα για τα δεδομένα με τα χίλια προβλήματα..Αμα ήμασταν πιο πιο προσεκτικοί στο τέλος του α, θα μπορούσαμε το διπλό. Δεν πειράζει, τώρα εντός με Αιντχόφεν, Εστορίλ, πάμε δυναμικά για πρόκριση... Μπράβο στα παιδιά που οργάνωσαν τέτοια εκδρομή και ακούγονταν σε όλο το παιχνίδι, κάνοντας το philips stadion να μοιάζει Λεωφόρος.. Στο φάληρο ερχόμαστε να σας..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GEORGE MICHEAL Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2014 (edited) Εμένα πεστε με τρελό , δεν ξέρω αλλά από όλες τις ομάδες μας που είδα το τριήμερο (δεν είδα μόνο τον Απόλλωνα Λεμεσού σήμερα) μου άρεσε ο Αστέρας παρά τα πέντε που έφαγε Είναι μια ομάδα που λειτουργεί οργανωμένα με την μπάλα να παίζεται με την μια Σήμερα πήρε ένα μάθημα , που στο μέλλον θα έχει θετικό αποτέλεσμα Μου άρεσε και το ΑΠΟΕΛ Ο ΠΑΟ σήμερα ήταν αγωνιστικός αλλά δεν είχε αυτό που περιγράφω πιο πάνω για τον Αστέρα , όμως αν αφήσουν αυτόν τον προπονητή να συνεχίζει να δουλεύει θα έχει καλή συνέχεια στο μέλλον Είναι προφανές μια ομάδα που κτίζεται για κάτι καλό στο μέλλον , αλλά ο τρόπος που επιλέχτηκε θέλει χρόνο Για τον Γαύρο να επισημάνω μόνο το ότι πήρε μια μεγάλη νίκη αλλά αυτό στο δεύτερο ημίχρονο δεν μου άρεσε Έχει όμως κτίσει μια καλή φανέλα στην Ευρώπη και ξέρει να κερδίζει Edited Οκτώβριος 23 , 2014 by GEORGE MICHEAL Link to comment Share on other sites More sharing options...
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2014 Ρε Γιώργο 5 έφαγε ο Αστέρας τι σου άρεσε? Αλλα 5 έφαγε η Λεμεσός από την Γκλάντμπαχ...Αυτά τα μάτς είναι να τα ξεχνάς και να σου θυμίζουν ότι η ήττα από την συντριβή απέχουν λίγο μόνο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα