Μετάβαση στο περιεχόμενο

Τι ομάδα είμαστε;


ilias

Τι ομάδα είμαστε;  

1.168 μέλη ψήφισαν

  1. 1. Τι ομάδα είμαστε;


This poll is closed to new votes


Recommended Posts

Είδα και τους δυο θρύλους χτες και σήμερα Το ΑΠΟΕΛ χτες ήταν σαν ομάδα καλύτερος από το γαύρο Όμως δεν είχε Ρομπέρτο (σταθερός ο Πάρντο αλλά δεν είναι Ρομπέτρο) και δεν έχει την φανέλα που έχει κτίσει λιθαράκι - λιθαράκι ο γαύρος και του δίνει την ιδιαίτερη ψυχολογία Καλή συνέχεια στους γαύρους και στο ΑΠΟΕΛ (που εγώ πιστεύω θα περάσει στο Γιουρόπα) 

Edited by GEORGE MICHEAL
Link to comment
Share on other sites

Και εγώ θα πω μπράβο στον γαύρο ....

 

Ας τα βλέπουν τα παιδάκια της 13 και οι υποστηρικτές τους εδώ μέσα και ας θυμηθούν ότι εμείς εδώ και δεκαετίες είχαμε κερδίσει την Γιούβε και τότε ήταν λιγότερο Γηραιά . :mrgreen:

Link to comment
Share on other sites

Καλά τα πήγαμε με τις τουλίπες , παρ' ότι η ομάδα είναι χάλια . Αργή και χωρίς προσανατολισμό μέσα στο γήπεδο . Φαίνεται η απουσία μεγάλων παικτών , αφού ο Πράνιτς δεν είναι κάτι σπουδαίο .

Link to comment
Share on other sites

Η ομάδα πήγε καλά σήμερα για τα δεδομένα με τα χίλια προβλήματα..Αμα ήμασταν πιο πιο προσεκτικοί στο τέλος του α, θα μπορούσαμε το διπλό. Δεν πειράζει, τώρα εντός με Αιντχόφεν, Εστορίλ, πάμε δυναμικά για πρόκριση...

Μπράβο στα παιδιά που οργάνωσαν τέτοια εκδρομή και ακούγονταν σε όλο το παιχνίδι, κάνοντας το philips stadion να μοιάζει Λεωφόρος.. 

 

Στο φάληρο ερχόμαστε να σας.....

Link to comment
Share on other sites

Εμένα πεστε με τρελό , δεν ξέρω αλλά από όλες τις ομάδες μας που είδα το τριήμερο (δεν είδα μόνο τον Απόλλωνα Λεμεσού σήμερα) μου άρεσε ο Αστέρας παρά τα πέντε που έφαγε Είναι μια ομάδα που λειτουργεί οργανωμένα με την μπάλα να παίζεται με την μια Σήμερα πήρε ένα μάθημα , που στο μέλλον θα έχει θετικό αποτέλεσμα Μου άρεσε και το ΑΠΟΕΛ Ο ΠΑΟ σήμερα ήταν αγωνιστικός αλλά δεν είχε αυτό που περιγράφω πιο πάνω για τον Αστέρα , όμως αν αφήσουν αυτόν τον προπονητή να συνεχίζει να δουλεύει θα έχει καλή συνέχεια στο μέλλον Είναι προφανές μια ομάδα που κτίζεται για κάτι καλό στο μέλλον , αλλά ο τρόπος που επιλέχτηκε θέλει χρόνο Για τον Γαύρο να επισημάνω μόνο το ότι πήρε μια μεγάλη νίκη αλλά αυτό στο δεύτερο ημίχρονο δεν μου άρεσε Έχει όμως κτίσει μια καλή φανέλα στην Ευρώπη και ξέρει να κερδίζει 

Edited by GEORGE MICHEAL
Link to comment
Share on other sites

Ρε Γιώργο 5 έφαγε ο Αστέρας τι σου άρεσε? Αλλα 5 έφαγε η Λεμεσός από την Γκλάντμπαχ...Αυτά τα μάτς είναι να τα ξεχνάς και να σου θυμίζουν ότι η ήττα από την συντριβή απέχουν λίγο μόνο..

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.