Μετάβαση στο περιεχόμενο

Μετά τις ερωταπαντήσεις.... τώρα και το διαφημιστικό σποτ!!!


Recommended Posts

Είναι το δεύτερο σποτάκι που βλέπω στην ζωή μου για δήλωση αυθαιρέτου για να το σώσεις , τώρα να το κατοχυρώσεις Είναι βέβαια το πρώτο σαν μηχανικός Ελπίζω μέχρι να φύγω από την ζωή , να μην δω άλλο και επιτέλους η Ελλάδα να γίνει ένα κράτος ευνοούμενο με πολίτες που το σέβονται και εκείνο σέβεται αυτούς.

Edited by GEORGE MICHEAL
Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 43
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

αν μιλας για τους μηχανικους οτι ειμαστε για κλαματα θα διαφωνησω...

 

μας καταντησανε για κλαματα!

 

μας απαξιωνουν καθημερινα και εχουν σκοπο να γινουμε κλητηρες μεταφορας φακελων απο τον πελατη στις υπηρεσιες!

 

ολη μερα μας ανεβαζουν κλεφτες και μας κατεβαζουν φοροφυγαδες και ουδεποτε κανεις βγηκε επισημα να πει καμμια χοντρη κουβεντα για να μας υπερασπιστει

 

και οταν ξεκινησαν οι τακτοποιησεις με τους Η/Χ να ναι καλα η κυρα Τινα μας, μας εκανε κλητηρες!! αλλα κ ο κολλητος της ο κυρ Γιωργης μετα την τρομερη επιτυχια στα οικονομικα ηρθε να συνεχισει το εργο της!

 

αυτα και αλλα πολλα προγενεστερα μας εφτασαν εδω....

Edited by fear1976
Link to comment
Share on other sites

Αυτοί στο ΥΠΕΚΑ δεν έχουν ανάγκη, ήταν και είναι ξεφτίλες. Εμείς φοβάμαι οτι θα ξεφτιλιστούμε σαν μηχανικοί μαζί με τους φορείς μας. Στο τέλος θα μας ρίξουν και την αποκλειστική ευθύνη για την πολεοδομική κατάντια.

Link to comment
Share on other sites

Κάψιμο. Εγώ με το που την βλέπω θα αλλάζω κανάλι αλλά....πράγματι ο κόσμος δεν έχει αντιληφθεί ότι αυτός ο νόμος είναι η τελευταία του ευκαιρία να τακτοποιήσει το σπίτι του για να μπορεί να το μεταβιβάσει.

Link to comment
Share on other sites

είδα και ξανάδα το διαφημηστικό.

συγγνώμη συνάδελφοι, την ξεφτίλα πού την είδατε?

νομίζω ότι οι περισσότεροι έχουμε τη μύγα και μας φταίνε τα πάντα!

Link to comment
Share on other sites

μήπως αντι για σποτάκια το ΥΠΕΚΑ να σκεφτεί να μειώσει τα πρόστιμα και να βγάλει επιτέλους κανένα επίσημο εγγραφο να απαντήσει στις χιλιάδες ερωτήσεις μηχανικών και να απλουστεύσει τη διαδικασία;

Link to comment
Share on other sites

συγγνώμη συνάδελφοι, την ξεφτίλα πού την είδατε?

νομίζω ότι οι περισσότεροι έχουμε τη μύγα και μας φταίνε τα πάντα!

Συνάδελφε, εγώ προσωπικά δεν έχω καμία μύγα. Τις άδειες κλπ τις μούντζωσα πριν 20 χρόνια και δόξα τω Θεώ στράφηκα σε άλλες περιοχές της ειδικότητάς μου. Και σε πληροφορώ οτι είμουν πολύ καλός στον ΓΟΚ και στατικά, λόγω οικογενειακών παραδόσεων και είχα κάνει μεγάλα κτίρια, σε βαθμό που οι συμφοιτητές μου με μακάριζαν (αυτοί βέβαια δεν είχαν την βοήθεια της οικογένειας όπως εγώ, άρχιζαν άγνωστοι από το Μηδέν). Δεν ήθελα όμως να αυτοεξευτελίζομαι στην Πολεοδομία και να με ευτελίζει και αυτή. Εγώ ακολούθησα τις επιλογές μου και δεν παραπονούμαι. Στον χώρο μου έχω ένα κάποιο όνομα. Έχω δηλώσει παραίτηση αιτιολογημένη και όχι αόριστη, από πέντε (5) επιβλέψεις σχετικά μεγάλων κτιριακών. Βρέθηκαν τυφλοπόντικες συνάδελφοι που ανέλαβαν την συνέχιση των εργασιών, για ένα ψίχουλο τυριού. Τα αυθαίρετα δεν με αγγίζουν και ούτε έχω οικονομικό συμφέρον απ΄αυτά. Λυπάμαι όμως που οικονομολόγοι, συνταγματολόγοι πετάν το τυράκι και δεν βλέπετε τη φάκα.

Υ.Γ. Αναφέρομαι αυστηρά αλλά όχι εχθρικά

Edited by man21
  • Upvote 1
  • Downvote 1
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.