Μετάβαση στο περιεχόμενο

Μετά τις ερωταπαντήσεις.... τώρα και το διαφημιστικό σποτ!!!


Recommended Posts

Καποιες παρατηρησεις...

 

1. Δε με ξενιζει καθολου το σποτακι.... Εδω ανοιξαν λογαριασμο στην ΤτΕ για την αποπληρωμη το δημοσιου χρεους.... ΟΙ ΞΕΦΤΙΛΕΣ... (αν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ παρουν μαζι, πανω απο 20% στις εκλογες ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ μας...)

2. Δεν μας εχουν καταντησει κλητηρες.. ΕΜΕΙΣ οι ιδιοι μας καταντησαμε κλητηρες...Θα συνεχισω να επιμενω οτι παλαιοτερες γενιες μηχανικων εβαλαν και τα δυο τους τα χερακι για να βρεθουμε στην κατασταση αυτη...

3. Περα απο την ολη ξεφτιλα του κλαδου, βγαινει το ΤΕΕ με τα 6750λ κ βαζει τη σφραγιδα της ξεφτιλας....

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 43
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Συνάδελφοι, μας χάλασε το ύφος και η αισθητική του σποτ γιατί μας υποβαθμίζει σαν κοινωνία ή γιατί απλά μας πέταξε κατάμουτρα την αλήθεια?

 

είναι θέλετε να μου πείτε η κουλτούρα μας καλύτερη από αυτή του βίντεο?

 

εγώ πιστεύω όχι

 

αυτοί είμαστε σαν κοινωνία και μας χαλάει όταν βλέπουμε τα μούτρα μας στον "καθρέπτη" γιατί νομίζουμε ότι είμαστε δυτική κοινωνία

 

 

βαλκάνια του 1980 είμαστε είτε θέλουμε να το παραδεχτούμε είτε όχι

 

τώρα ποιος ευθύνεται για αυτό είναι άλλο θέμα.

Link to comment
Share on other sites

Συνάδελφοι, στον όρο “ξεφτίλες” που απέδωσα στους φοροεισπράκτορες του ΥΠΕΚΑ με το κατά κοινή παραδοχή γελοίο σποτάκι, αποδόθηκαν “μύγες”. Ξεκαθάρισα την θέση μου στο ανάλογο ποστ μου. Θεωρώ οτι δεν είμουν εκτός θέματος στην απάντησή μου.

Link to comment
Share on other sites

Βρε μη "τσακώνεστε"... δείτε το βιντεάκι ΚΑΙ ΣΕ HD στη σελίδα του υπεκά για τα αυθαίρετα!!!! :mrgreen:

 

Άντε και σε 3D !!!!

Link to comment
Share on other sites

Με χαβαλεδίστικη διάθεση μπήκα στο φόρουμ και με κάποιον ... οίστρο (κοίτα θερμή υποδοχή το σεναριάκι μου! Χαίρομαι που διασκεδάσατε!). Στη συνέχεια άρχισα να διαβάζω διάφορα που με παραξένεψαν. Για μισό λεπτό, συνάδελφοι:

1) Το σποτάκι είναι μια χαρά. Ακριβώς στον στόχο. Ο κος Λεωνίδας του σποτ μου θυμίζει τους περισσότερους πελάτες για τους οποίους έχω δώσει βεβαίωση για μεταβίβαση (άνθρωποι ηλικίας 60+ που θέλουν να κάνουν γονική παροχή κάποιο διαμέρισμα του '70 και τρέχουν να προλάβουν την αύξηση των αντικειμενικών αξιών). Καλώς ή κακώς, έτσι είναι.

2) Βλαχαδερά; Μπακατέλα του '70; Εσείς, συνάδελφοι, πού μεγαλώσατε; Σε λοφτ στο Μανχάταν; Το σκηνικό της διαφήμισης μου θυμίζει τα σπίτια των θείων μου (... οι γονείς μου είναι ροκ, η μητέρα μου δεν έπλεκε σεμεδάκια, τα οποία - έτσι για να σας τσιγκλίσω - τα θεωρώ αυθεντικό δείγμα λαϊκής τέχνης και αξιοθαύμαστης νοικοκυροσύνης με την καλή έννοια του όρου). Εσάς όχι;

3) Και βέβαια είμαστε Βαλκάνια! Έχαψε ποτέ κανείς το "ανήκομεν εις την Δύσην"; Ακριβώς επειδή είμαστε Βαλκάνια, το θέμα της αυθαίρετης δόμησης έχει πάρει τραγικές διαστάσεις. Εθελοτυφλεί όποιος δεν το βλέπει αυτό. Δεν αναφέρομαι στο ... BBQ του καθενός, αλλά σε ολόκληρους αυθαίρετους οικισμούς, που ... δεν υπάρχουν αλλά υπάρχουν. Γιατί και πώς; Τεράστια συζήτηση και οι ευθύνες διάχυτες. Έχει κανείς την πολιτική βούληση να γκρεμίσει τα αυθαίρετα; Όχι. Δεν έπρεπε λοιπόν κάτι να γίνει; Ο 4014/11 έχει πολλά στραβά τουλάχιστον όμως είναι κάτι. Τυράκι; Μπορεί. Θέμα συνείδησης του καθενός είναι το πώς θα το χειριστεί, όπως άλλωστε και το πώς χειρίζεται τις δυσκολίες στις πολεοδομίες (κι εγώ έχω παραιτηθεί από επιβλέψεις. Το καθήκον μου έκανα. Δεν περιμένω κανέναν αδριάντα). Όσο για τους λαδοπόντικες, απ' όσο ξέρω πάνε εκεί που υπάρχουν τενεκέδες με λάδι.

Προσωπικά ασχολούμαι με τα αυθαίρετα διότι:

α) μου το έχουν ζητήσει συγγενείς, φίλοι, γνωστοί, γείτονες, παλιοί πελάτες κλπ. Δεν έβγαλα ντουντούκα "εδώ η καλή τακτοποίηση", χωρίς να υποτιμώ συναδέλφους που έχουν επιλέξει να διαφημίζονται έτσι (απλά εμένα δεν μου πάει).

β) οι υπόλοιπες υποθέσεις που έχω έχουν λίγο πολύ βαλτώσει (άδειες ανθρώπων που δεν τους δανειοδοτεί η τράπεζα, επιβλέψεις οικοδομών που κινούνται με ρυθμούς χελώνας λόγω οικονομικής δυσπραγίας κλπ.),

γ) θεωρώ ότι η (αν μη τι άλλο) καταγραφή των αυθαιρέτων είναι σημαντική δουλειά που πρέπει να γίνει, αν θέλουμε κάποια στιγμή να λεγόμαστε "δύση" και είναι δουλειά μηχανικού. Και είμαι μηχανικός. Και η δουλειά δεν είναι ντροπή.

δ) επειδή έχω παιδάκια να θρέψω. Δεν είμαι εισοδηματίας. Πρέπει να δουλεύω για να ζήσω.

Δεν ξέρω όλα αυτά σε ποια κατηγορία ... τρωκτικού με κατατάσσουν, εγώ έτσι βλέπω τα πράγματα.

  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

2) Βλαχαδερά; Μπακατέλα του '70; Εσείς, συνάδελφοι, πού μεγαλώσατε; Σε λοφτ στο Μανχάταν;

 

άλλα λέει η θειά μου, άλλα ακούν τ' αυτιά μου

Link to comment
Share on other sites

Συνάδελφοι,

Ας φύγουμε λίγο από τις πρώτες, ομολογουμένως αρνητικές εντυπώσεις που άφησε σε όλους μας, κι ας προσπαθήσουμε να το αντιμετωπίσουμε ψύχραιμα.

Ότι κι αν είναι, όπως και να το χαρακτηρίσουμε, δεν παύει να είναι προς το συμφέρον μας. Προσπαθεί να παροτρύνει (έστω με τον τρόπο αυτό) το κοινό να ρυθμίσει αυθαιρεσίες με το νόμο αυτόν. Μην κρυβόμαστε άλλο. Για πολλούς από εμάς ο νόμος αυτός είναι διέξοδος. Είναι ένας ίσως από τους μοναδικούς τρόπους να αντεπεξέλθουμε στην καθημερινότητά μας. Στα έξοδά μας. Ίσως και για κάποιους που κινηθούν "έξυπνα" να συγκεντρώσουν και μια "μαγιά" για τους επόμενους ομολογουμένως πολύ δύσκολους μήνες που ακολουθούν.

Προσωπικά, αν και θεωρώ ότι, το συγκεκριμένο concept μας υποβαθμίζει σαν κοινωνία, θεωρώ και θέλω να πετύχει γιατί πιστεύω ότι, έτσι και σαν κοινωνία θα βοηθηθούμε, και σαν επαγγελματική ομάδα αποκτάμε ευκαιρίες σε δύσκολους καιρούς και σαν άτομα μας βοηθά να ...ζήσουμε τις οικογένειές μας.

Είθε να έχουν τα χρήματα για να το προβάλλουν πολλές φορές και αυτό το ίδιο να έχει την αποτελεσματικότητα να πετύχει αυτό για το οποίο σχεδιάστηκε!

Link to comment
Share on other sites

άλλα λέει η θειά μου, άλλα ακούν τ' αυτιά μου

Μάλλον δεν ήμουν σαφής. Συμφωνώ απολύτως με το ποστ σου (#8 ). Edited by favio
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Πριν περίπου δέκα ημέρες είχα αναφέρει σε κάποιιο post:

 

"Είθε να έχουν τα χρήματα για να το προβάλλουν πολλές φορές και αυτό το ίδιο να έχει την αποτελεσματικότητα να πετύχει αυτό για το οποίο σχεδιάστηκε!"

 

Εγώ δεν το βλέπω πουθενά. Παίζει καθόλου; Η' και αυτό αποδείχθηκε "μπούρδα" όπως όλα όσα έχουν "σχεδιάσει" μέχρι τώρα;

Προσωπικά πιστεύω ότι βοηθά μια τέτοια κίνηση....

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.