Μετάβαση στο περιεχόμενο

Μπορει Αρχ. Μηχ/κος να υπογραψει εξαρτημενο τοπογραφικο?


Recommended Posts

  • Απαντήσεις 24
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

ευχαριστώ συνάδελφε,

προσωπικά δεν θέλω να υπογράψω κανένα τοπογραφικό, στατικό ή Η/Μ..

όπως είπα ο καθένας να κάνει τη δουλειά του..

 

8-)

Link to comment
Share on other sites

Μηπως εκτος απο στατικη και σκυροδεμα διδασκεστε και γεωδαισια???

Μιας και τέθηκε το θέμα...

Ναι, διδαχθήκαμε εκτός από λίγη στατική και σκυρόδεμα και ολίγη γεωδεσία στο Α.Π.Θ. Θυμάμαι και σιδηρές κατασκευές (υψίκορμα ζευκτά κλπ.). Η/Μ κλπ.

Τόση, όση και εσείς αντίστοιχα αρχιτεκτονική. Εκτός κι αν διδαχτήκατε σύνθεση για καμιά 10ρια εξάμηνα, αρχιτεκτονική θεωρία, κριτική της αρχιτεκτονικής θεωρίας, αρχιτεκτονική τεχνολογία, ηχοπροστασία, ακουστική, ειδικά κτίρια (σύνθεση εμπορικών κέντρων, θεάτρων, εκπαιδευτικών κτιρίων, νοσοκομείων, κοκ), χωροταξία, πολεοδομία, εικαστικά, ιστορία αρχιτεκτονικής και τέχνης, πλαστική......

Έχετε όμως το δικαίωμα, σύμφωνα με το νόμο και μόνο (όχι τις γνώσεις, ούτε την παιδεία, το ταλέντο και την ευαισθησία, δεν γνωρίζω αν έχετε ιδέα από τους όρους ''δημιουργία'', ''νέο'', ''διαφορετικό'', ούτε αν έχετε ποτέ σχίσει χιλιόμετρα χαρτί για μία λύση) να σχεδιάζετε και να μορφώνετε το οικιστικό και φυσικό περιβάλλον εκτρωματικά, υπεύθυνοι αβασάνιστα για την εικόνα, τη λειτουργία και το μέλλον των πόλεων μας...

Edited by plethron
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Εμ είναι σε λάθος κατηγορία το θέμα εμ αναμασάμε τα ίδια και τα ίδια.

 

Υπάρχουν παλαιότερες συζητήσεις που ξεκατινιαζόμαστε. Παρακαλώ όποιος ενδιαφέρεται ας τις βρει και ας τις...αναθερμάνει αν θέλει.

Link to comment
Share on other sites

Guest
Αυτό το θέμα πλέον έχει κλείσει για περαιτέρω απαντήσεις.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.