Μετάβαση στο περιεχόμενο

Σύνοψη των προβλημάτων στο σύστημα του ΤΕΕ


Recommended Posts

Συνάδελφε τότε θα είχαμε φτιάξει ένα topic χωρίς κανένα Post!!!!!

 

Εγω θελω να μου πειτε τι θα γινει οταν θα πρεπει να προσαρμοστει ΚΑΙ με τον νεο τροπο εκδοσης αδειων ΤΙ θα γινει??και το κολλανε το συστημα επιτηδες διοτι μην μου πειτε οτι δεν μπορουν να κανουν τρεις απλες ενημερωσεις!!επισης αυτο με τις 36 δοσεις δεν μπορουν να το βαλουν διοτι ειναι στον νεο νομο με την εκδοση αδειων και δεν εχει δημοσιευτει ακομα το φεκ..

Link to comment
Share on other sites

16. (Αυτό το "ηλίθιο σύστημα") δεν βγάζει ακόμα τον υπολογισμό των μηνιαίων δόσεων από 28 που ήταν σε 36 που έγινε!!!

 

17. Επίσης (ενώ θα ήταν πάρα πολύ εύκολο και δεν θα παιδευόμασταν) δεν βγάζει αυτόματα την ΤΙΜΗ ΖΩΝΗΣ του ακινήτου αφού κάνεις γεωγραφικό προσδιορισμό.

 

 

 

 

Μην κάνετε διαδοχικές δημοσιεύσεις. Για να πραγματοποιήσετε οποιαδήποτε αλλαγή στο περιεχόμενο του κειμένου ή για να συμπληρώσετε το μήνυμα που δημοσιεύσατε, χρησιμοποιείστε την εντολή "Εdit - Επεξεργασία".

Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής!

Ευχαριστώ,Manolis gon

Edited by Manolis gon
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Να αναφέρω και κάτι εξόχως σημαντικό...

 

Σε περίπτωση λάθους του λογισμικού στον υπολογισμό του προστίμου, επικοινωνία με ΤΕΕ στο τηλ. 210541647

 

Στην περίπτωσή μου ενώ είχαν δηλωθεί σωστά οι ΚΧ, ΒΧ, το λογισμικό υπολόγισε το πρόστιμο σαν να είχαν δηλωθεί όλα σαν ΒΧ!!!! Και οχι δεν είχα κάνει λάθος,καθώς στα φύλλα καταγραφής που εκτυπώνουμε ηταν σωστά δηλωμένα,αλλά στην πρώτη σελίδα αν και έγραφε τ..μ Κ.Χ. 45, δεν είχε καθόλου πρόστιμο στα ΚΧ!!!!

 

Συνιστώ λοιπόν την προσοχή όλων και να τα τσεκάρουν αν το pdf είναι σωστό.

Link to comment
Share on other sites

αν η επέκταση είναι εντός υπολοίπου Σ.Δ. και θέλω να πληρώσω το παράβολο και να πάω για νομιμοποίηση πως να το βάλω στο λογισμικό;

Link to comment
Share on other sites

Alpal αν διαβάσεις τα παραπάνω μηνύματα θα δεις τις ελλείψεις του συστήματος.Η έλλειψη με το Νο7 είναι αυτό που θες να κάνεις.Οπότε υπομονή.

Link to comment
Share on other sites

πάντως απ'οτι κατάλαβα μπορώ και να μην νομιμοποιήσω. συγκρίνω τα ποσοστά υπερβάσεων με τα επιτρεπόμενα της αρτιότητας (στη λογική της Θ4) και πληρώνω το πρόστιμο. είναι μικρή και φτηνή περίπτωση και λέω να μην τον μπλέξω με νομιμοποίηση. και μάλιστα θα βάλω μόνο την Υ.Δ. για να δηλώσω τα τ.μ. της ισόγειας επέκτασης που έκανε. κάλυψη (που την παραβιάζει κι αυτήν) δε θα βάλω λόγω του οτι έχει υπόλοιπο. (και δόμηση έχει υπόλοιπο αλλά πως αλλιώς να δηλώσεις την επιφάνεια)

Link to comment
Share on other sites

18. Δεν σου δίνει έτοιμες τις Υ/Δ - εξοισιοδοτήσεις αφού έχεις συμπληρώσει όλα τα στοιχεία των ιδιοκτητών.

Link to comment
Share on other sites

19. Σε περιπτώσεις μιας και μοναδικής παράβασης με κατ' αποκοπή πρόστιμο (π.χ. 2.000 ευρώ), κι ενώ έχεις πληρώσει το παράβολο (π.χ. 500 ευρώ), ενώ μπορείς να την υπολογίσεις και με άλλο τρόπο (π.χ. υπέρβαση δόμησης) και το συνολικό πρόστιμο να είναι μικρότερο (π.χ. 900 ευρώ) του κατ' αποκοπή προστίμου, για να κάνεις ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΥΠΑΓΩΓΗ στη δήλωση σε βάζει να δηλώσεις εφ' άπαξ πληρωμή του υπολοίπου (που μόνο αν είσαι βλαξ) το κάνεις!!!

Edited by ΙΑΣΟΝΑΣ
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.