Μετάβαση στο περιεχόμενο

Πρόβλημα στο software KENAK


zio7

Recommended Posts

Τρέχω την ενεργειακή μελέτη στο πρόγραμμα της 4Μ και όταν ανοίγω το ΤΕΕ-ΚΕΝΑΚ μου λέει οτι ο αριθμός των αδιαφανών στοιχείων ξεπερνά τα 200 και δεν μπορεί να τα μεταφέρει όλα... Υπάρχει κάποιος τρόπος να λυθεί αυτός ο περιορισμός? Ευχαριστώ...

Link to comment
Share on other sites

Συνάδελφοι καλημέρα σας! Θα ήθελα να υποβάλω 2 ερωτήσεις σχετικά με το λογισμικό του ΤΕΕ ΚΕΝΑΚ.Αντιμετωπίζω πρόβλημα με την επιλογή ΄΄Βοήθεια΄΄ του προγράμματος.Πατώντας το, πολύ απλά, δεν ανοίγει.Μήπως κάποιος έχει αντιμετωπίσει το ίδιο πρόβλημα? Έχω κάνει απεγκατάσταση και εγκατάσταση του προγράμματος αλλά αποτέλεσμα μηδέν.

Επίσης κατεβάζοντας το αρχείο xml από το site του ΤΕΕ, όπου παρατίθεται το παράδειγμα ενεργειακής απόδοσης κτηρίου,οι κυψέλες για το σύστημα παραγωγής θέρμανσης ( από ΙΑΝ- ΔΕΚ) είναι κλειστές.Χάνω τον χρόνο μου ή υπάρχει λύση?

Link to comment
Share on other sites

Για το help δοκίμασε να πατήσεις το F1 μήπως και ανοίξει.

Για τα κελιά που είναι ανενεργά δοκίμασε να κάνεις εγκάτασταση το λογισμικό του ΤΕΕ με δικαιώματα διαχείριστη μήπως και στρώσει.

Link to comment
Share on other sites

Akis73. τελικά το help το άνοιξα με τρόπο διαφορετικό.Από τον φάκελο του ΤΕΕ ΚΕΝΑΚ ΄΄έβγαλα΄΄ το αρχείο του help στην επιφάνεια εργασίας.Μη λογική κίνηση αλλά τελικά δούλεψε.Όσον αφορά τα ανενεργά κελιά ακόμα τίποτα αλλά θα το ξαναπροσπαθήσω.Σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.