OTTO_engine Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2013 (edited) μπορω να το παω με θεωρητικο?αφου εμφαινεται οτι δεν εχει πετρελαιο?και οντως δεν το αναβουν... ειναι απο εκεινα τα πεα που θα χασεις απο καποιον υπογραφακια επειδη θα κλωτσησουν να βγαλουν νεο ή θα τους πεις να βγαλουν νεο φυλλο και ο καυστηρατζης να κανει αυτο που σου ειπα ή θα ρισκαρεις..... ( εγω θα το αφηνα ) απλα πραγματα Edited Ιούλιος 30 , 2013 by OTTO_engine Link to comment Share on other sites More sharing options...
mixyak790 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2013 (edited) Θα το αφηνες εννοεις,δεν θα εβγαζες ΠΕΑ.. Edited Ιούλιος 30 , 2013 by mixyak790 Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos-vicious Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2013 Oh yes!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mixyak790 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2013 Λοιπον υποθεση εργασιας. Παω το αυτοκινητο στο συνεργειο για καρτα καυσαεριων και δεν εχει βενζινη...μου βγαζει καρτα καυσαεριων(χωρις μετρησεις) οτι δεν εχει βενζινη....με πιανει το ΚΤΕΟ στο δρομο και μου λεει που ειναι η καρτα καυσαεριων και του τι δειχνω...ποιος παιρνει κληση? Link to comment Share on other sites More sharing options...
OTTO_engine Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2013 (edited) Θα το αφηνες εννοεις,δεν θα εβγαζες ΠΕΑ.. ακριβως Edited Ιούλιος 30 , 2013 by OTTO_engine Link to comment Share on other sites More sharing options...
AristidisZ Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2013 Λοιπον υποθεση εργασιας. Παω το αυτοκινητο στο συνεργειο για καρτα καυσαεριων και δεν εχει βενζινη...μου βγαζει καρτα καυσαεριων(χωρις μετρησεις) οτι δεν εχει βενζινη....με πιανει το ΚΤΕΟ στο δρομο και μου λεει που ειναι η καρτα καυσαεριων και του τι δειχνω...ποιος παιρνει κληση? τώρα τη κολοκυθιά θα παίξουμε συνάδελφε ; το θέμα έχει συζητηθεί προ πολλού και επί μακρόν αν θες βγάλτο, αλλά μη ζητάς άλλοθι και υποθέσεις εργασίας... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsx Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2013 Τώρα μεταξύ μας, αλλά η παραπάνω υπόθεση εργασίας δεν έχει και πολλά κοινά με την περίπτωση του mixyak790 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mixyak790 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2013 ουτε ενα αστειο δεν μπορουμε να κανουμε....φυσικα και ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΒΓΑΛΩ!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
OTTO_engine Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2013 οι πλακες απαγορευονται στον προκρουστη γρηγορα ...... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mixyak790 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2013 καλα,φερε το καμπυλογραμμο εδω και τωρα!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα