Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ανοίγει η πρώτη ιδιωτική Πολυτεχνική Σχολή


georgor

Recommended Posts

:)

 

Παντως δε μου αρέσει αυτό που διαβάζω:

http://www.michanikos-online.gr/news.php?aID=4068

Πάλι δεν είναι ξεκάθαρα τα πράγματα; Δηλαδή θα μείνει στον αέρα αυτή η επένδυση. Δε μου αρέσει το καθεστώς ασάφειας στην Ελλάδα.

 

Σχετικά με το 3% που συζητήθηκε παρακάτω δείτε:

http://www.michanikos-online.gr/news.php?aID=3678

www.topuniversities.com

Μπράβο βρε Ε.Μ.Π. , αχ και να σε αφήνανε να ανασάνεις και κάποια παράσιτα εκεί μέσα θα είχες θεριέψει..

Συμφωνείς Τέρρυ;

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 116
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Συγκινήθηκα τώρα.. Τα εγκαίνια του πολυτεχνείου! Όλος ο καλός ο κόσμος ήταν εκεί (μπουφε δεν είχε; )! Άξιοι συνεχιστές του Stephen Timoshenko! :P

Edited by Earl
Link to comment
Share on other sites

Μακάρι να ανοίξουν κι άλλα ιδιωτικά, να τελειώνουμε με την 'δωρεάν' 'εκπαίδευση' των ιδρυμάτων αει και τει της συμφοράς.

  • Upvote 1
  • Downvote 1
Link to comment
Share on other sites

Ιδιωτικα πανεπιστημια στην Ελλαδα δεν προκειται να ανοιξουν. Πολυ απλα εαν ανοιξουν θα κλεισουν το 80% των δημοσιων ΑΕΙ και ΤΕΙ. Στην επαρχια ειδικα δεν θα πηγαινει ανθρωπος, δημιουργωντας σοβαρο προβλημα στα αθλια δυαρακια, στα σουβλατζιδικα και τις καφετεριες. Επισης εαν καταργηθει το κρατικο μονοπωλειο στην τριτοβαθμια εκπαιδευση θα μπουν στην ακρη και οι πανελληνιες εξετασεις, οποτε τι θα κανουν οι φροντιστηριακηδες?

 

Αρα επειδη πολυ απλα στην Ελλαδα ολα γινονται για τον λαικισμο, δεν πιστευω πως θα εχουμε την χαρα να δουμε αυτο που υπαρχει σε ολο τον υπολοιπο δυτικο κοσμο εδω και 30 χρονια. Ποιος τολμαει να τα βαλει με την "ατμομηχανη" της Ελληνικης οικονομιας, δηλαδη τα δυαρακια, τις καφετεριες, τις πιτσαριες και τους "αδιοριστους" εκπαιδευτικους-φροντιστηριακηδες των 50 € την ωρα (μαυρα βεβαιως)? Ειναι βεβαια και οι καθηγητες των δημοσιων ΑΕΙ και ΤΕΙ τυπου Μυλοπουλος οι οποιοι σε σοβαρο πανεπιστημιο οπουδηποτε στον κοσμο δεν θα καθαριζαν ουτε τις τουαλετες.

Βεβαια ειμαι σιγουρος πως ολοι οι παραπανω θα ξεσηκωθουν μιας και αυτο που πραγματικα τους ποναει ειναι η "δημοσια και δωρεαν" παιδεια.....

 

Τωρα οσον αφορα το οτι τα Ελληνικα Πολυτεχνεια ειναι μεσα στα καλυτερα στον κοσμο, αποψεις τετοιες ειναι εκτος πραγματικοτητας. Μια ματια μονον στα university rankings φτανει. Ειδικα στην Μ. Βρεταννια που εχω ζησει μονο κολακευτικα λογια δεν θα ακουσετε για τα Ελληνικα πανεπιστημια.

Edited by thodoris1982
  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

Οι Έλληνες καθηγητές που διδάσκουν στα ξένα Πολυτεχνεία και Πανεπιστήμια από που αποφοίτησαν παρακαλώ; Και για να μην πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες: Αν δεν υπήρχε ο Νικόλαος Αμβράζης (ΕΜΠ 1952), το Imperial College Faculty of Engineering θα ήταν σκέτη νούλα (ούτε Skempton ούτε Bishop) και οι Εγγλέζοι δεν θα ξέραν τι είναι Αντισεισμική τεχνολογία. Από τον Αμβράζη ξεστραβώθηκαν.

Edited by man21
Link to comment
Share on other sites

Οι Έλληνες καθηγητές που διδάσκουν στα ξένα Πολυτεχνεία και Πανεπιστήμια από που αποφοίτησαν παρακαλώ;

 

Και που έκαναν τα πρώτα τους ερευνητικά και τα PhD τους αυτοί οι κύριοι; και γιατί τους διώχνουμε από τα ελληνικά πανεπιστήμια; μήπως γιατί εδώ κρατάμε άλλου ειδους "κομματικούς επιστήμονες", μήπως γιατί μόλις ο ελληναράς περνάει το ελληνικό FIR και πάειι σε ξένο γίνεται άνθρωπος γιατί ξέρει ότι δεν τον παίρνει για ελληνικές @@ρίες?

 

Δείτε αυτό και θα κλάψετε σε ελληνικό πανεπιστήμιο δεν τελείωσε;;; ):

 

http://www.youtube.com/watch?v=lW1tIH1nt_4

Edited by georgor
Link to comment
Share on other sites

Μην είμαστε απόλυτοι . Οταν βλέπω τι μαθητές γυρίζουν κυριλέ και γρήγορα από τις πανεπιστιμιάρες του εξωτερικού , καταλαβαίνω τι σχολές είναι .

 

Οταν άτομα γύριζαν με πτυχίο απ' έξω και δεν ήξεραν καν την γλώσσα , τι να πώ .

 

Ολα τα λουλούδια υπάρχουν . Και εδώ και έξω .

 

Το ranking που ανέβασε ο συνάδελφος , δεν έχει τα μισά ελληνικά πανεπιστήμια , ενώ έχει τα ξένα και κυρίως τα οικονομικά , που δεν είναι πανεπιστήμια , αφού τα οικονομικά δεν είναι επιστήμη .

 

Αλλωστε η μελέτη που ανέβασα το πρωί , τι λέει . Οτι ο μέσος όρος των σχολών μας , αλλά και το σύνολο είναι σε ψηλό επίπεδο . Οχι βέβαια κορυφαίο .

  • Upvote 4
Link to comment
Share on other sites

Συγκινήθηκα τώρα.. Τα εγκαίνια του πολυτεχνείου! Όλος ο καλός ο κόσμος ήταν εκεί (μπουφε δεν είχε; )! Άξιοι συνεχιστές του Stephen Timoshenko! :P

Ήταν κι ο Νανόπουλος όμως.. Τον τίμησαν.

Αυτή που δε μου άρεσε ήταν η ξεθωριασμενη ροζαλίτα.

Ποία είναι αυτή η Μπάρμπι εκεί; Να πω κάτι άσχετο;

Δε μου φαίνεται για μορφωμένη. Σαν τη μύγα μες στο

γάλα τη βλέπω.

Edited by Skeptikos
Link to comment
Share on other sites

Guest
Αυτό το θέμα πλέον έχει κλείσει για περαιτέρω απαντήσεις.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.