Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κατάργηση 2% υπέρ ΤΕΕ


ssouanis

Recommended Posts

Επειδή είναι αστείο μία μαφιόζικη κλίκα να αναλάβει κάτι τέτοιο για αυτό συζητείται ακόμα. Ο σωστός δρόμος είναι ένας: επαγγελματικοί σύλλογοι. Ότι συμβαίνει σε όλες τις σοβαρές χώρες. Αν θέλουμε να συνέχισουμε να είμαστε χώρα γυφτομπαρόκ ας δώσουμε στο ΤΕΕ και δικαίωμα πιστοποίησης για τους αρκουδιάριδες...

 

@ikaros13 είναι η πρώτη πρόταση στην ανακοίνωση: "Το ΤΕΕ, εκτός από τεχνικός σύμβουλος της Πολιτείας, θα πρέπει να γίνει και ο φορέας πιστοποίησης όλων των τεχνικών επαγγελμάτων."

Edited by stayros
Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 925
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί δεν στρεφόμαστε στη λύση, ένα επιμελητήριο γα όλους τους μηχανκούς και τεχνκά επαγγέλματα....

 

stayros thanks, κόλλησα.....

Link to comment
Share on other sites

Το επιμελητήριο πρέπει να είναι σύμβουλος του κράτους και τίποτα άλλο. Επαγγελματικά/συνδικαλιστικά θέματα πρέπει να τα χειρίζονται επαγγελματικοί σύλλογοι. Και να δούμε μετά αν θα περνάει στο ντούκου ΠΜ να έχουν δικαίωμα για επιθεωρήσεις σε λέβητες και κλίματισμό...

Link to comment
Share on other sites

οταν θελω να κανω ολοκληρωμενη παω στο συστημα αμοιβων και βγαζω εναν Α/Α εργου...

 

αυτος αναγραφεται στο pdf που ειναι για την πληρωμη στο ΤΕΕ (ποσο περιπου 30-35 ευρω)...εγω αυτο το ποσο δεν παω ποτε να το πληρωσω;

Link to comment
Share on other sites

Αν αναφέρεσαι στις κρατήσεις υπέρ ΤΕΕ (2% υπέρ της νόμιμης αμοιβής και 2,4% χαρτόσημο επί αυτού) όχι δεν το πληρώνεις ποτέ.

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Καλημέρα σε όλους!Δεν είχα ενημερωθεί για την κατάργηση του 2% υπερ ΤΕΕ(είχα μείνει στο οτι δεν πέρασε τελικα!) και εξέδοσα εχτές εντολή πληρωμής στη σύστημα αμοιβών του ΤΕΕ για 3 ρυθμίσεις με Ν.4014. Πρέπει να το πληρώσω τώρα?Τι με συμβουλεύετε?

Edited by cv_p
Link to comment
Share on other sites

Εννοείται πως ΔΕΝ πληρώνεις για ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ το 2% του ΤΕΕ.

Το ΤΕΕ δεν πρόκειται να το "αποσύρει" από τις εντολές πληρωμής και γενικά τα συστήματά του άμεσα. Το "αποσύρουμε" όμως εμείς!!! :smile:

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Πρέπει να φροντίσουμε να ενημερωθούν οι συνάδελφοι διότι το ΤΕΕ προχωρά κανονικότατα στην έκδοση εντολής πληρωμής με την κράτηση του 2% επι της νόμιμης και το ζητάει σαν απαιτούμενο δικαιολογητικό για την πληρότητα των ρυθμισεων με τον 4014 (κατάθεση αμοιβης+κρατησεων ΤΕΕ). Θέλει προσοχή...γιατί θα βρει πολλά κορόιδα (καλή ώρα!!!). Μου θυμίζει την ιστορία με το ΙΚΑ που ειχε πέσει το ενσημο στα 25ευρώ από το Μάρτη και μεχρι να μαθευτεί πληρώναμε κερατιάτικα χιλιάρικα.........και στο ΙΚΑ μούγγα(χαζοί ειναι???)!!!

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.