Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κινητοποίηση της Ε.Ε.Τ.Ε.Μ. την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου


Earl

Recommended Posts

Συγνώμη αλλά ΤΙ ΛΕΣ; Είναι αυτό μη κατακριτέα προσωπική άποψη: "Κύριοι το πρόβλημα είναι ότι ακόμη και σήμερα οι Μηχανικοί ΤΕ αποδεικνύονται απλοί ΤΕΧΝΟΛΟΓΟΙ κατώτεροι των περιστάσεων... Ντροπή." Εννοείται ότι ξεφτυλίζει το forum με αυτά που λέει και το ύφος που τα λέει, και πολύ κακός ως mod τον υποστηρίζεις. Για πολύ λιγότερα από αυτό έχουν φάει κόκκινη κάποιοι ΤΕ εδώ μέσα.

 

Όσο για το ότι η φήμη δεν είναι για να τιμωρούνται όσους έχουν διαφορετική άποψη, έλα πες το σε εμένα που ο IAN είχε φτιάξει 4-5 accounts και έτρωγα μία κόκκινη από το καθένα.

 

 

Διορθώθηκε το όνομα του μέλος. Όχι ειρωνείες με άλλα μέλη.

AlexisPap

Edited by AlexisPap
Link to comment
Share on other sites

Όπως και να έχει εγώ το μήνυμα αυτό το εκλαμβάνω ως ερειστικό, προκλητικό και δόλιο με σκοπό και στόχο να δημιουργήσει χαμό και όχι διάλογο επί της ουσίας.. Ας κλείσουμε λοιπόν την παρένθεση αυτή, και ας επικεντρωθούμε στο θέμα.

 

Συνάδελφοι που πήραν μέρος στην διαμαρτυρία ας μας ενημερώσουν για το τι έγινε αλλά και πόσο κόσμο είχε!

Link to comment
Share on other sites

εγώ ήμουν στη συγκέντρωση .ο κόσμος που μαζεύτηκε ήταν αρκετός αλλα όχι αντιπροσωπευτικός του προβλήματος .οργάνωση υπήρχε απο την εετεμ που κάνει οτι μπορεί αλλα χρειάζεται η συμμετοχή όλων .δεν θα σταθώ όμως στη συμμετοχή προφανώς όσοι ήμασταν εκεί αντιπροσωπεύαμε όχι μόνο τους ενεργούς μηχανικούς αλλά κ τους ανέργους κ τους φοιτητές .δεν μπορείς να τους ξυπνήσεις όλους .

το ρεζουμέ είναι οτι μεταφέραμε τα αιτηματά μας στον υπουργό που είπε οτι θα τα δει κ οτι η λύση θα δωθεί στο συνολό της απο τα νομοσχέδια που θα περασουν για τα ε.δ στα κολλεγια κ τα ατει με το σχέδιο αθηνά .βρέθηκε κ μια βουλευτης των ανεξ. ελλήνων κ είπε οτι θα πρέπει να είμαστε κοντα στις αποφάσεις των επιτροπων που εξετάζουν αυτά τα θέματα .γενικά πεφτει πολυ μαγείρεμα κ παρέμβαση απο το τεε .λογικά θα γίνει κ συγκέντρωση κ στο υπ.παιδείας τις επόμενες μέρες .

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστούμε για την ενημέρωση! Προτείνω να γίνει και μία στο υπουργείο οικονομικών, που μας έχει πιει το αίμα!! Διπλωματούχοι και εσείς μαζί μας εκεί!

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.