Μετάβαση στο περιεχόμενο

Σας αρεσει η Φυσικη;


KF

Recommended Posts

Ποσοι απο εμας θελαμε να σπουδασουμε Φυσικη ,Χημεια ή Μαθηματικα; Και γιατι αραγε δεν το καναμε; Για να δω αποψεις.

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα.

 

Είμαι κι εγώ σε αυτή τη περίπτωση. Από τετάρτη δημοτικού ήθελα να γίνω μαθηματικός.

 

Προσωπικά θαμπώθηκα από τη έννοια του μηχανικού και σε συνδυασμό με τις επιδόσεις μου άλλαξα γνώμη στο λύκειο. Δε ξέρω αν έκανα καλά. Οι μαθηματικοί πάντως αυτό μου λένε- ότι καλά έκανα και δε το σπούδασα.

Link to comment
Share on other sites

Εγώ ήδη είμαι 4ο έτος Μαθηματικό αλλά δεν μπόρεσα να πραγματοποιήσω το αποθημένο μου(Μαθηματικό).Δεν υπάρχει χρόνος και διάθεση,απλώς πήρα μερικά συγγράμματα να μου το θυμίζουν!!

Link to comment
Share on other sites

Ναι μου αρέσει πολύ η Φυσική ιδίως η μαθηματική συμβολογία που χρησιμοποιείται στην Κβαντομηχανική.

Όταν όμως είδα στην βιβλιοθήκη τους 200 τόμους της Άλγεβρας το Lee σταμάτησα να διαβάζω τα Μαθηματικά.

Link to comment
Share on other sites

Και εγώ ήμουν λάτρης της φυσικής και των μαθηματικών. Και από την Πέμπτη Δημοτικού ήθελα να γίνω μαθηματικός! Και επίσης στην Γ' Λυκείου άλλαξα προς π.μ.

Να φανταστείτε στο πρώτο έτος που είχα πάει 2 εβδομάδες πριν ξεκινήσουν τα μαθήματα στην Ξάνθη και δεν είχα ακόμα φίλους, καθόμουν όλη μέρα στο σπίτι και έλυνα ασκήσεις μαθηματικών από ένα βιβλίο με θέμα τα ολυμπιάδων που είχα βρει....Τρέλα :)

Link to comment
Share on other sites

Τα μαθηματικά δεν μου άρεσαν ποτέ. Η φυσική από την άλλη μου άρεσε πολύ. Ποτέ δεν θα καθόμουν να λύσω ένα σκέτο πρόβλημα μαθηματικών. Από την άλλη θα καθόμουν να λύνω ασκήσεις φυσικής που απαιτούν μαθηματικό υπόβαθρο πολύ εύκολα. Με απέτρεψε το να σπουδάσω φυσική ή μαθηματικά η εικόνα που είχα σχηματίσει από τους καθηγητές μαηθηματικών και φυσικής σε γυμνάσιο και λύκειο μιας και ήταν καμμένοι άνθρωποι.

Link to comment
Share on other sites

Φυσική μου άρεσε πολύ....από τα αγαπημένα μου...Μαθηματικά ούτε που να τα έβλεπα. Ειδικά άλγεβρα, δεν την πάλευα καθόλου.

Σε επίπεδο μαθημάτων αυτό που μου άρεσε πιο πολύ ήταν ιστορία.. Σε καμιά περίπτωση όμως δεν θα ήθελα να γίνω καθηγητής. Δεν μου άρεσε το αντικείμενο.

Link to comment
Share on other sites

Ερευνα υπάρχει παντού. Εγω είχα λόξα με την φυσική και τα μαθηματικά μέχρι τα 15. Μετά κατέβηκε ενας θειος μου καθηγητής μαθηματικών σε πανεπιστήμιο της Αμερικής για διακοπές και ο πατέρας μου έκρινε σον και καλά να με "δει". Σε καμία ώρα μου είπε παιδί μου δεν κάνεις για φυσικός ή μαθηματικός διότι σου λείπει η φαντασία και βιάζεσε. Δεν το γυρνάς στο μηχανηλίκι να κάνεις φυσική και μαθηματικά για χαζούς (ακριβώς τα λόγια του!!!).

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.