AristidisZ Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2014 Δεν είναι δικοί σου πελάτες, απλό δεν είναι ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
savas76 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2014 (edited) συγνωμη αλλα είναι απίστευτα τα στατιστικα.....η ΕΥΕΠΕΝ, ΠΡΕΠΕΙ ΗΔΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΠΕΜΒΕΙ.... μου φαινετε δουλευόμαστε μεταξυ μας, .............. ΥΓ συναδελφε , τωρα οποιος θελει , εγινε επιθεωρητης........ αποκλειετε να υπαρχει αυτό που λες..... Edited Ιανουάριος 16 , 2014 by savas76 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2014 Δεν είναι δικοί σου πελάτες, απλό δεν είναι ; Μα εδώ μιλάμε ότι κάποιος έχει κάθε μέρα πελάτες.......για ΠΕΑ. Γιατρός είναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AristidisZ Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2014 τι να απαντήσω επ' αυτού ;;; προφανώς θα είναι καμιά παρέα 20 άτομα με έναν υπογραφάκια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
savas76 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2014 (edited) τι να λεμε τωρα.......απλως ελπιζω η ΕΥΠΕΝ να κανει την δουλεια της.... εγω παντως ένα διμηνο ,σχεδόν τιποτα......δεν εννοω μονο να κανω,, εννοω ουτε τηλεφωνα να ρωτησουν....ουτε καν άλλος μηχανικος όπως συνηθως...... Edited Ιανουάριος 16 , 2014 by savas76 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evan Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2014 Ακομα και 1 πεα την ημερα για 100 σερι ημερες πρεπει να ειναι ολα στη γειτονια σου η να κοιμασαι δυο ωρες την ημερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
elektra Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2014 Καλά, δεν έχετε ακούσει για τους μεσίτες που δίνουν τη δουλειά για 50 ευρώ το κομμάτι και αυτοί έχουν τη μίζα τους; Έτσι έχεις ένα ΠΕΑ την ημέρα. Και δύο ή τρία, μπορώ να σου πω... Δεν έχετε δει ένα σωρό άσχετους που στελεχώνουν μεσιτικά γραφεία και μιλάνε για τακτοποιήσεις, ενεργειακά και δεν ξέρω κι εγώ για τι άλλο; Εγώ πάντως έχω πάθει πλάκα με τις κυρώσεις! Πρόστιμο 2000 ευρώ και 1 χρόνο να μην κάνεις πιστοποιητικά, για τουλάχιστον 40 μαϊμού πιστοποιητικά έκαστος. Τους έκανε τα μούτρα κρέας! Τον άλλο χρόνο έλα και κάνε τα ίδια! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AristidisZ Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2014 40 ΠΕΑ * 50 € / τεμ, νάτα τα 2 χιλιάρικα είδες, μέσα στη πιάτσα είναι οι άνθρωποι Link to comment Share on other sites More sharing options...
elektra Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2014 (edited) Δίκιο έχεις! Να μην μπούνε και μέσα οι άνθρωποι... Edited Ιανουάριος 16 , 2014 by terry Link to comment Share on other sites More sharing options...
savas76 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2014 (edited) ρε παιδια ποσοι μεσιτες χρειαζονται σημερα για τοσα πολλα ....ξερετε;;;; ασε που πλεον πολλοι ιδιοκτητες δεν ρωταν καν τον μεσιτη για πεα., ή ψαχνουν και αλλου........ Edited Ιανουάριος 16 , 2014 by savas76 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα