Μετάβαση στο περιεχόμενο

Εμφάνιση πληρωμών στο σύστημα αμοιβών του ΤΕΕ


Recommended Posts

Στο σύστημα αμοιβών του ΤΕΕ έχω το εξής θέμα. Πληρωμή που έγινε πριν την κατάργηση του 2%, εμφανίζεται στο σύστημα κανονικά (υποκατάστημα ΕΤΕ, ημερομηνία, ποσό). Πληρωμή που έγινε μετά την κατάργηση του 2%, δεν εμφανίζεται.

Το έχετε προσέξει και εσείς?

Τι έγινε? Με την κατάργηση του 2%, σταμάτησε και η επικοινωνία με το τραπεζικό σύστημα?

και για πιο λόγο?

Εκτός, αν αυτό απλά επιβεβαιώνει οτ ότι η κατάθεση την ΕΤΕ δεν επιβάλλεται πλέον και για αυτό κόπηκε και η επικοινωνία με το τραπεζικό σύστημα.

Link to comment
Share on other sites

και σε εμένα συμβαίνει σε όλα. Σε ερώτηση μου είχαν πεί πρίν 3 μήνες ότι έχει αργήσει λόγο Εθνικής να ενημερωθεί το σύστημα. Εγώ πιθανολογώ ότι δεν το ενημερώνουν επίτηδες μήπως πετύχουν καμιά ανατροπή και ζητάνε ανείσπραχτα.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Στην πολεοδομία μου ζητούν τελικό τευχος ΤΕΕ όχι ενδιάμεση αναφορα, αλλά πληρωμή που έγινε χθες δεν φαίνεται ακόμη στο σύστημα. Μπορώ να προχωρήσω σε τελική υποβολή χωρίς να περάσει η αμοιβή στο σύστημα?

Link to comment
Share on other sites

Γιατί να μην μπορείς να βγάλεις την τελική αναφορά;;;; Κανονικότατα.

Link to comment
Share on other sites

Δεν φαίνονται οι πληρωμές ή τα υπόλοιπα αυτών στην τελική αναφορά. Απλώς μια τελική αναφορά δεν επιδέχεται διορθώσεων - τροποποιήσεων κ.λπ. διότι είναι τελική.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Εγώ  έχω κάνει υποβολή έγγραφης συμφωνίας για αυθαίρετο και ενδιάμεση αναφορά υπολογισμού υπογεγραμμένη από εμένα και τον πελάτη και τώρα που τα κάνω λήψη μου ανεβάζει την προσωρινή αναφορά ανυπόγραφη και στα 2 αρχεία..... Ξέρει κανείς γιατί γίνεται αυτό?

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Μετά από πόσο καιρό φαίνεται η πληρωμή στο Σύστημα?Εχω πληρωμές από 11 και 12/2013 και δεν έχουν περάσει ακόμα.Μήπως φταίει ότι είναι ΠΕΑ?

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.