dada Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2013 Στο σύστημα αμοιβών του ΤΕΕ έχω το εξής θέμα. Πληρωμή που έγινε πριν την κατάργηση του 2%, εμφανίζεται στο σύστημα κανονικά (υποκατάστημα ΕΤΕ, ημερομηνία, ποσό). Πληρωμή που έγινε μετά την κατάργηση του 2%, δεν εμφανίζεται. Το έχετε προσέξει και εσείς? Τι έγινε? Με την κατάργηση του 2%, σταμάτησε και η επικοινωνία με το τραπεζικό σύστημα? και για πιο λόγο? Εκτός, αν αυτό απλά επιβεβαιώνει οτ ότι η κατάθεση την ΕΤΕ δεν επιβάλλεται πλέον και για αυτό κόπηκε και η επικοινωνία με το τραπεζικό σύστημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
katrmp Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2013 και σε εμένα συμβαίνει σε όλα. Σε ερώτηση μου είχαν πεί πρίν 3 μήνες ότι έχει αργήσει λόγο Εθνικής να ενημερωθεί το σύστημα. Εγώ πιθανολογώ ότι δεν το ενημερώνουν επίτηδες μήπως πετύχουν καμιά ανατροπή και ζητάνε ανείσπραχτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
katero Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2013 Στην πολεοδομία μου ζητούν τελικό τευχος ΤΕΕ όχι ενδιάμεση αναφορα, αλλά πληρωμή που έγινε χθες δεν φαίνεται ακόμη στο σύστημα. Μπορώ να προχωρήσω σε τελική υποβολή χωρίς να περάσει η αμοιβή στο σύστημα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mixyak790 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2013 DADA,και σε μενα το ιδιο!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
katero Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2013 Κανείς? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2013 Γιατί να μην μπορείς να βγάλεις την τελική αναφορά;;;; Κανονικότατα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
katero Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2013 Δεν θα φαίνεται η πληρωμή, θα φαίνεται υπόλοιπο στην εντολή πληρωμης.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2013 Δεν φαίνονται οι πληρωμές ή τα υπόλοιπα αυτών στην τελική αναφορά. Απλώς μια τελική αναφορά δεν επιδέχεται διορθώσεων - τροποποιήσεων κ.λπ. διότι είναι τελική. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panti82 Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2013 Εγώ έχω κάνει υποβολή έγγραφης συμφωνίας για αυθαίρετο και ενδιάμεση αναφορά υπολογισμού υπογεγραμμένη από εμένα και τον πελάτη και τώρα που τα κάνω λήψη μου ανεβάζει την προσωρινή αναφορά ανυπόγραφη και στα 2 αρχεία..... Ξέρει κανείς γιατί γίνεται αυτό? Link to comment Share on other sites More sharing options...
maranti Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2014 Μετά από πόσο καιρό φαίνεται η πληρωμή στο Σύστημα?Εχω πληρωμές από 11 και 12/2013 και δεν έχουν περάσει ακόμα.Μήπως φταίει ότι είναι ΠΕΑ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα