achille Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2013 Μήπως έχετε μπερδέψει τον τίτλο σπουδών με το επάγγελμα; Σε πολλές περιπτώσεις, ουδεμία η σχέσις του φάντη με το ρετσινόλαδο. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giorgos1987 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2013 Τώρα μπήκα στο προφίλ μου και αντί: Επάγγελμα: Μηχανικός. Ειδικότητα: Μηχανολόγος μηχανικός ΤΕ Έγραφε: Επάγγελμα: Ιδιώτης-Μη μηχανικός Ειδικότητα: Διπλ.Μηχ/ος Παραγωγής και Δ/σης Link to comment Share on other sites More sharing options...
varxo Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2013 (edited) μάλλον κάποιος τα αλλάζει συνεχεία εμένα μια μου σβήσαμε τα αρχικά σαν να μην είχα συμπληρώσει το προφίλ μου και μια τώρα με δήλωσε · Ιδιώτης-Μη μηχανικός · Ειδικότητα Διπλή. Μεταλλειολόγος Μηχ/κος και είναι ντροπή του ίσως να έχει προηγούμενα ή απωθημένα με όσους έχουν τελειώσει κάποιο ΤΕΙ Edited Ιούλιος 30 , 2013 by varxo 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIS80 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2013 Δηλαδή συνάδελφε, σου φαίνεται λογικό η ομάδα διαχείρισης να κάθεται να "πειράζει" τα στοιχεία καθε ενός εδώ μέσα για καλαμπούρι και καψόνι??? Υπάρχει καμία περίπτωση να είναι κάποιος τόσο τρομακτικά αργόσχολος και εμπαθής ώστε να κάνει κάτι τέτοιο??? Ωραία διαπιστώθηκε πως παρουσιάστηκε κάποιο πρόβλημα, το επισημάνατε και ελήφθη υπόψην και ευχαριστούμε για την επισήμανση. Οποιος το διαπιστώνει, ας μπαίνει στο προφίλ του να το διορθώνει. Τι πιο φυσιολογικό και ανάξιο περαιτέρω κουβέντας? 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
varxo Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2013 Το πρόβλημα μου είναι ότι είμαι τυπικός και το προφίλ μου είχα συμπλήρωση ξαφνικά παρουσιάζομαι σαν ιδιώτης και μου γίνεται παρατήρηση να συμπληρώσω το προφίλ μου εσύ το θεωρείς λογικό ; http://www.michanikos.gr/topic/35353-%CE%95%CE%A1%CE%93%CE%9F%CE%9B%CE%97%CE%A0%CE%A4%CE%99%CE%9A%CE%9F-%CE%9C%CE%95%CE%9A-%CE%86-%CE%A4%CE%91%CE%9E%CE%97%CE%A3/ post#3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIS80 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2013 Σύμφωνοι συνάδελφε. Εάν σου φαίνεται λογικότερο πως πειράζουμε τα στοιχεία του καθενός από το ότι παρουσιάστηκε κάποιο πρόβλημα στην πλατφόρμα, δεν έχω κάτι άλλο να πώ. Ευχαριστώ που τα διόρθωσες ώστε να μην έχουμε θέμα από εδώ και μπρός. Link to comment Share on other sites More sharing options...
[email protected] Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2013 Καλά μην κλαις κιολας, μια παρατηρηση εφαγες, δεν σε έχωσαν σκοπετο Link to comment Share on other sites More sharing options...
ted78 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2013 (edited) Ωραια, μηπως θα μπορουσαμε αυτο να το κανουμε κ απο τη μομπαιλ βερζιον? Εγω πχ εχω να μπω απο πισι πανω απο εξαμηνο ΕΝτιτ: ακυρο, το βρηκα, ππλεον μππρουμε να έχουμε προσβαση κ στη φουλ βερζιον απο κινητο.ειστε ωραιοι Πάντως εδώ και πολύ καιρό μπορούσα να μπω στη full version του forum και από κινητό με symbian και από κινητό με android. Edited Ιούλιος 30 , 2013 by ted78 Link to comment Share on other sites More sharing options...
akius Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2013 ευτυχως εχω κινητο των 50 ευρω και ηρεμησα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giorgos1987 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2013 μάλλον κάποιος τα αλλάζει συνεχεία εμένα μια μου σβήσαμε τα αρχικά σαν να μην είχα συμπληρώσει το προφίλ μου και μια τώρα με δήλωσε · Ιδιώτης-Μη μηχανικός · Ειδικότητα Διπλή. Μεταλλειολόγος Μηχ/κος και είναι ντροπή του ίσως να έχει προηγούμενα ή απωθημένα με όσους έχουν τελειώσει κάποιο ΤΕΙ Δε νομίζω οτι έγινε αυτό. Γιατί πρέπει να έγινε σε πολλούς, σιγά μην κάτσουν μερικοί συντονιστές να αλλάζουν στοιχεία από χιλιάδες μέλη ανενεργά και μή. Υποθέτω οτι έγιναν κάποιες λάθος ρυθμίσεις στο σύστημα κατά τις αλλαγές και άλλαξαν randomly κάποια από τα στοιχεία επαγγέλματος σε ορισμένα μέλη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts