ikaros13 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2013 Και άμα τα έχουν όλα τι παραπάνω θα ζητήσουν και πως θα δικαιολογήσουν το 60αρι; Εγώ χρεωνω πολεοδομία 50ρικο έτσι και αλλιώς αν χρειαστεί Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓΙΑΝΝΗΣ Γ Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2013 Κλασική παγίδα....λέει "από 60 ευρώ"...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lenaki85 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2013 Καλησπέρα κι απο μένα! Μια διευκρίνηση σχετικά με τους ενεργειακούς επιθεωρητές και το μητρώο, γιατί έχω μπερδευτεί. Δεν είμαι προσωρινή ενεργειακή επιθεωρήτρια, όμως έχω παρακολουθήσει τα σεμινάρια και έχω πάρει και την σχετική βεβαίωση. Εαν στείλω και εγώ τα χαρτια μου, θα εξεταστούν και σε 2 μήνες θα μου απαντήσουν αν θα γίνω και εγώ μόνιμή έως ότου ορίσουν (και αν) ημερομηνία εξετάσεων? θα πάρω δηλαδή κωδικούς προσωρινών ? Ή θα στείλω τα χαρτιά , θα υπάρχουν στο σύστημα και στο μητρώο και όποτε προκυρηχθούν εξετάσεις και αν πετύχω, τότε θα γίνω μόνιμη? Έως τις εξετάσεις δηλαδή δεν θα είμαι εγγεγραμένη στο μητρώο ως προσωρινή? Σας ευχαριστώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stek Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2013 Γίνεσαι προσωρινή μόνιμη -sic- και μπορείς να εκδίδεις ΠΕΑ κανονικά μέχρι να βγουν οι εξετάσεις και να περάσεις, όταν και γίνεσαι μόνιμη μόνιμη. Αν δεν δώσεις εξετάσεις, σε έναν χρόνο παύεις από προσωρινή μόνιμη και μόλις δώσεις εξετάσεις και περάσεις ξαναενεργοποιούνται οι κωδικοί σου και γίνεσαι μόνιμη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lenaki85 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2013 (edited) Ευχαριστώ πολύ stek ! Παρακαλώ συμπληρώστε την ειδικότητά σας στο profil. Ευχαριστώ, hkamp Edited Σεπτέμβριος 13 , 2013 by hkamp Link to comment Share on other sites More sharing options...
sv2hud Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2013 (edited) Και άμα τα έχουν όλα τι παραπάνω θα ζητήσουν και πως θα δικαιολογήσουν το 60αρι; Εγώ χρεωνω πολεοδομία 50ρικο έτσι και αλλιώς αν χρειαστεί ΣΩΣΤΟΣ ο Ικαρος!!!!!! Edited Σεπτέμβριος 14 , 2013 by sv2hud Link to comment Share on other sites More sharing options...
biniss Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2013 Καλημερα στέλνω από τήν Παρακευή απόγευμα στοιχεία με email και ΚΜΧ στήν αναγγελία γιά εγγραφή στό μητρώο ενεργειακών επιθεωρητών και δέν παίρνει τίποτα η β.δ. του buildingcert μέχρι σήμερα Σαββατο πρωί .Τί εγινε τά έφτυσε το σύστημα η δέ λειτουργεί Σαββατοκυριακα ? Ξέρει κανείς τίποτα ? Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
MARYKAL Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2013 Σε ποια διευθυνση το στελνετε το mail; Αυτο που γραφει [email protected] και με ποια διαδικασι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
biniss Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2013 Αφού εχω ετοιμάσει τα σκαναρισμένα αρχεία πχ paravolo.jpg (<500 ΚΒ) κλπ παίρνω ΚΜΧ και στέλνω στο [email protected] με θέμα τον ΚΜΧ .Τήν Παρασκευή πρωί τά πήρε αλλά οταν πήγα να δω τι ειχε πάρει έγγραφε οτι υπηρχαν λαθη και οτι δε μετέφερε τίποτα στη φάση 3/3 ετσι το απόγευμα εχτές τα ξαναέστειλα αλλά δεν παραλαμβάνει τίποτα στή φάση 2/2. Ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
MARYKAL Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2013 Που βρηκες οτι αυτη η διευθυνση ειναι η καταλληλη; Επισης που αναφερει για το μεγεθος των αρχειων (<500kb απο οσα διαβασα στο forum); Ευχαριστω πολυ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα