Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 3,5k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσιεύτηκε

γιατι μου χρεωσαν αναδρομικο οαεδ για το 2011-2012 αφου ειχα κανει διακανονισμο για τα χρονια αυτα και τον ειχαν συμπεριλαβει απο τοτε;

• Upvote 1
Δημοσιεύτηκε

Αναδρομικα οαεδ 240 ευρω....ωραια...ευτυχως που δικαιουμαστε και επιδομα ανεργιας μιας και δεν εχουμε μαντηλι να κλαψουμε

Δημοσιεύτηκε

γιατι μου χρεωσαν αναδρομικο οαεδ για το 2011-2012 αφου ειχα κανει διακανονισμο για τα χρονια αυτα και τον ειχαν συμπεριλαβει απο τοτε;

Ο ΟΑΕΔ δεν έμπαινε σε διακανονισμό...

Δημοσιεύτηκε

240 αναδρομικά ΟΑΕΔ συν 60 για το εξάμηνο ΟΑΕΔ δηλαδή 300 ευρώ τελείως χαμένα λεφτά!!! ΕΛΕΟΣ!!!

• Upvote 1
Δημοσιεύτηκε

Σωστά, ο ΟΑΕΔ δεν μπαίνει σε διακανονισμό, αλλά πληρωνόταν εφάπαξ στο ΤΣΜΕΔΕ. Αν κρατήσατε το αποδεικτικό πληρωμής από το ταμείο του ΤΣΜΕΔΕ, θα αναφέρει πάνω τις χρονιές, που χρεώθηκε ο ΟΑΕΔ.

• Upvote 2
Δημοσιεύτηκε

Σωστά, ο ΟΑΕΔ δεν μπαίνει σε διακανονισμό, αλλά πληρωνόταν εφάπαξ στο ΤΣΜΕΔΕ. Αν κρατήσατε το αποδεικτικό πληρωμής από το ταμείο του ΤΣΜΕΔΕ, θα αναφέρει πάνω τις χρονιές, που χρεώθηκε ο ΟΑΕΔ.

Ακριβως!!!πληρωνοταν στα ταμεια....

Δημοσιεύτηκε (edited)

Ναι , αρκεί να τον πλήρωνες. Όχι όμως στον διακανονισμό.

Αν τον έχεις πληρώσει, δες το να διορθωθεί.

Εγώ πχ δεν τον είχα πληρώσει.

Edited by m_chalm
Δημοσιεύτηκε

Συνάδελφοι,

τα ειδοποιητήρια για το Β΄2016, πότε λέτε να ανεβούν;;;; :mrgreen: :mrgreen:

• Upvote 3
Δημοσιεύτηκε

Σχετικά με τον ΟΑΕΔ έχω κ εγώ την εξής απορία....

Τον πλήρωνα κανονικά, δεν έχω μπει σε κάποιον διακανονισμό για το ΤΣΜΕΔΕ.

Γιατί με χρεώνουν 220 αναδρομικά;

Επικοινωνία μαζί τους είναι εφικτή; τηλ ή email;

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Συνδεθείτε τώρα
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.