Μετάβαση στο περιεχόμενο

Εντυπο ιδιωτικού συμφωνητικου για πεα


irini86

Recommended Posts

Καλημέρα σας και χρόνια πολλά

είχα βρει καποια στιγμη το ενυπο ιδιωτικου συμφωνητικου για εκδοση πεα αλλα δεν μπορω να το βρω στα downloads αν μπορει καποιος να μου υποδειξει που ειναι

αυτο χρειαζεται παντα?

το κραταει ο ιδιωκτητς η ο μηχανικος η γινονται δυο αντιγραφα και παιρνουμε απο ενα?

Link to comment
Share on other sites

Δεν υπάρχει συγκεκριμένο ιδιωτικό συμφωνητικό για έκδοση ΠΕΑ. Μπορείς να συντάξεις και μόνος σου ένα στο οποίο να αναγράφεται απαραίτητα η ημερομηνία, τα στοιχεία σου (ονοματεπώνυμο, ΑΦΜ, ΔΟΥ, διεύθυνση), τα στοιχεία του πελάτη, οι εργασίες που προβλέπονται, η αμοιβή (να αναφέρεται χωριστά το ΦΠΑ ώστε αν αλλάξει αργότερα να μπορείς να ζητήσεις την αύξηση) και προεραιτεικά ο τρόπος καταβολής της (κατάθεση, μετρητά, επιταγή, ...) και το πιθανό χρονοδιάγραμμα (τόσο προκαταβολή, τόσο στα μισά, κτλ).

 

Κρατάει ένα αντίγραφο ο κάθε συμβαλλόμενος και τυπώνεις ένα ακόμα για το ΤΕΕ και ένα για την ΔΟΥ (αν ποτέ σου ζητηθεί). Π.χ. αν για ένα έργο θα εργαστούν 4 μηχανικοί (Α/Μ, Π/Μ, Μ/Μ, Τ/Μ) και ο έργο θα ανήκει σε 2 ιδιοκτήτες (π.χ. διαφορετικών διαμερισμάτων) θα τυπώσεις 4+2+1+1=8 αντίγραφα τα οποία θα πρέπει να υπογραφούν από όλους τους μηχανικούς και ιδιοκτήτες (6 υπογραφές στο παράδειγμα).

Link to comment
Share on other sites

Η' διαφορετικά τροποποιείς το αντίστοιχο συμφωνητικό των ρυθμίσεων αυθαιρέτων και το προσαρμόζεις στις εργασίες έκδοσης ενός ΠΕΑ.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 years later...

Καλησπέρα. έχει κανείς κάποιο δείγμα ιδιωτικού συμφωνητικού για αμοιβή που να είναι πιο συνοπτικό με τα απαραίτητα που χρειάζονται και  ενημερωμένο (χωρίς, τις κρατήσεις που δεν ισχύουν πλέον, αριθμός αμοιβών τεε, κτλ)? στα downloads υπάρχει ένα το οποιο έχει ανέβει από το 2013 και περιέχει όλα αυτά. Ευχαριστώ.

Edited by anavatis
Link to comment
Share on other sites

hkamp, πως γίνεται η γνωστοποίηση?, δεν θα συμπληρώσω α/α αμοιβών αφού δεν είναι υποχρεωτικό, τότε πως γίνεται η γνωστοποίηση?. 

Link to comment
Share on other sites

Δεν είναι υποχρεωτικό το α/α;

 

Βλέπεις.. κάθε μέρα όλο και κάτι μαθαίνεις...

 

Αν δεν θέλεις μη το γράφεις στο συμφωνητικό σου το περί γνωστοποίησης.

Link to comment
Share on other sites

Αυτό σου κάνει; Χαρτούρα εν έτη 2017.

συνάδελφοι στο Αριθμό σύμβασης και Α/Α που φαίνονται πάνω στο έντυπο του ιδιωτικού συμφωνητικύ ΠΕΑ βάζω τον κωδικό που βγαίνει επάνω στο πιστοποιητικό μετά την οριστική υποβολή (έχει ένα ΑΠ και ένα Α/Α)? ή τον α/α αμοιβής του ΤΕΕ

ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΕΑ πρότυπο (3).doc

Edited by anavatis
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.