Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ανάθεση πελατών σε συναδέλφους


Recommended Posts

Καλησπερα,

 

Θελω να αναθεσω ηλεκτρολογικες εργασιες και πελατες μου σε συναδελφο ηλεκτρολογο μηχανικο,μπορειτε να μου πειτε τι μπορω να κανω οσον αφορα καποιο κερδος που μπορω να εχω λογω του οτι ειναι δικοι μου πελατες αλλα θα αναλαμβανει εξ ολοκληρου την εγκατασταση?Ευχαριστω!

  • Upvote 1
  • Downvote 8
Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 28
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Popular Days

Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τι ρωτάς....

 

Εξαρτάται από τον "συνάδελφο". Είναι "συνεργάτης" ή "υπάλληλος"? Πως δηλαδή θα πάσαρεις την δουλειά σε συνάδελφο και θέλεις να έχεις κέρδος?? 

Link to comment
Share on other sites

Κοιτα,εχω δουλειες απο γνωστους και διαφορες αλλες βρισκω και θελω να τις αναθετω σε εναν ηλεκτρολογο ο οποιος θα κανει την εγκατασταση.Στην ουσια δηλαδη θα του βρισκω πελατες.Ε δεν μπορω να αποκομισω κατι απο αυτο?

 

Μιζα χαχαχ 

Ναι αλλα ειμαι ασχετος απο κοστη,δεν υπαρχει ενα ποσοστο τιποτα στοιχειωδες?

Edited by GiorgosAsim
  • Downvote 4
Link to comment
Share on other sites

Απλα το ειχα δει στο φορουμ αρχιτεκτονων εδω και θυμαμαι κατι ελεγαν για ποσοστο,κ ελεγα μηπως υπαρχει κατι στανταρ και στους ηλεκτρολογους

Link to comment
Share on other sites

GiorgosAsim σόρρυ αν γίνομαι αδιάκριτος αλλά πριν ένα μήνα έγραψες σε άλλο τόπικ ότι είσαι πρωτοετής στο ΤΕΙ Ηλεκτρολόγων και σκέφτεσαι να ξαναδώσεις πανελλήνιες. Πριν 3 μέρες έγραψες ότι ψάχνεις τρόπο να αξιοποιήσεις το πτυχίο μηχανικού και τη σφραγίδα σου. Σήμερα λες ότι έχεις πελάτες και ψάχνεις να τις αναθέσεις σε άλλο συνάδελφο. Τελικά ποια είναι η αλήθεια?

  • Upvote 3
Link to comment
Share on other sites

Guest
Αυτό το θέμα πλέον έχει κλείσει για περαιτέρω απαντήσεις.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.