Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα συνάδελφοι,


Θέλω να δώσω εργοταξιακό ρεύμα σε Οικοδομική άδεια που μόλις εκδόθηκε ηλεκτρονικά μέσω του συστήματος e-adeies. Η ερώτηση μου είναι η εξής:

Ορίζω νέα πράξη στο πλαίσιο βεβαίωσης σύνδεσης με τα δίκτυα και αναρτώ την οικοδομική μου άδεια χωρίς κάποια θεώρηση ή πρέπει να το κάνω σαν μεταγενέστερη πράξη και να το συνδέσω με προγενέστερη ώστε να γίνει η σύνδεση των πράξεων αυτόματα;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

  • Απαντήσεις 132
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα, νομίζω ότι δεν εμπίπτεις στην περίπτωση σύνδεσης με προγενέστερη πράξη αφού δεν αφορά κλείσιμο άδειας. Άρα κάνεις κανονικά αίτημα και αναρτάς το έντυπο της άδειας.

  • Thanks 1
  • 2 weeks later...
Δημοσιεύτηκε

Καλημέρα,

σε ισόγειο κτίριο βγήκε άδεια για προσθήκη ορόφου το 1995, ο όροφος όμως είχε μείνει ημιτελής και τώρα αποπερατώθηκε. Ο ιδιοκτήτης θέλει να κάνει τώρα αίτηση για ρεύμα. Στο μεταξύ έγιναν κάποιες αυθαιρεσίες οι οποίες και τακτοποιήθηκαν. Επιπλέον στην άδεια της προσθήκης που δεν έχει θεωρηθεί ποτέ για ρεύμα είναι πληρωμένες οι επιβλέψεις και οι εισφορές όλες. Μπορεί να μου πει κάποιος τι διαδικασία πρέπει να ακολουθήσω για να πάρει η άδεια τελική θεώρηση και να μπορέσω να βγάλω βεβαίωση σύνδεσης στα δίκτυα; Πρέπει να γίνει ηλεκτρονικά πλέον σωστά; Δεν ξέρω όμως τι ν επιλέξω και τα δικαιολογητικά που πρέπει να επισυνάψω. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την όποια βοήθεια!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.