Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ποιός θα πληρώσει το ΤΣΜΕΔΕ τον Αύγουστο ??


maximos75

Recommended Posts

Θέλω να πιστεύω ότι τα θέματα έχουν να κάνουν με τη χρονική σειρά που μπαίνουν...Δεν μπορώ να πιστέψω ότι έχει μεγαλύτερη σημασία η Γιάννα και τα έργα της ή κάποια αδειοδότηση θεάτρων που ζήτημα να ενδιαφέρει 5-6 άτομα στην Ελλάδα.... Και το ΦΠΑ είναι για αυτούς που έχουν....

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 48
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

έτσι είναι, με χρονική σειρά μπαίνουν.

 

Είναι όμως δυνατόν στο μεγαλύτερο φόρουμ μηχανικών στην Ελλάδα να μην υπάρχει μια καταχώριση για την αύξηση των εισφορών στην αρχική σελίδα?

 

Μιλάμε για το μέτρο που το ξαναλέω είναι η ταφόπλακα του κλάδου μας.

 

Ο x,y τελικά που μπαίνει Αγγελοπούλου και θέατρα βλέπει  :shock:. Η ενημέρωση των συναδέλφων είναι για μένα το πιο σημαντικό στη φάση που είμαστε.

Edited by Roy_Hobbs
Link to comment
Share on other sites

Εγώ προσωπικά θα προσπαθήσω να μαζέψω τα χρήματα του Α' εξαμήνου για να τα δώσω εμπρόθεσμα. Για το Β' εξάμηνο δε το συζητώ καν. Ευτυχώς μέχρι τέλους του χρόνου έχω ασφαλιστική ενημερότητα....Όταν τα μέσα εισοδήματα μου έχουν φτάσει κάτω από 1000Ε/μήνα αντιλαμβάνεστε ότι υπάρχει θέμα...Δε ξέρω για τους υπολοίπους που κινείστε αγαπητοί συνάδελφοι.

 

Φαντάζομαι πάντως ότι η πλειοψηφία των μηχανικών που θα πάει να τα πληρώσει θα δυσκολευτεί να τα μαζέψει καθώς δεν υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά ή θα αρχίσει να καταναλώνει τα έτοιμα εφόσον υπάρχουν αν δεν έχει αρχίσει ήδη και έχει ο Θεός.

 

Το μόνο σίγουρο είναι ότι είτε τα δώσω στο ταμείο, είτε ανοίξω ένα κάδο σκουπιδιών και τα πετάξω μέσα είναι ένα και το αυτό.

Edited by maximos75
Link to comment
Share on other sites

Και ποιο το νόημα να πληρώσεις το Α και μετά πάπαλα? 

 

Διότι είναι αδύνατον να κρατάς δύο καρπούζια στην ίδια μασχάλη..οπότε όταν και όποτε μπορέσω θα το πληρώσω. Το 80% πλέον έχει και ιδιωτική ασφάλιση.

Edited by maximos75
Link to comment
Share on other sites

εγώ δεν έχω λεφτά να πάω διακοπές το τσμεδε θα πληρώσω? Το μόνο κακό είναι οτι προστέθηκε και καινούριο μέλος στην οικογένεια και αυτό τι φταίει?

Πάντως θα ενοποιήσουν τα ταμεία και ίσως οι εισφορές πέσουν. Απλά αρπάζουν τα λεφτά και τις αποταμιεύσεις μας όσο τους παίρνει.

Αν δεν κατέβει ο στρατός να τους πετάξει στη θάλασσα τους παλιοαληταράδες δεν θα αλλάξουν τα πράγματα!!

Link to comment
Share on other sites

Ας μην ξεχνάμε ότι το τσμεδε αφαιρείται από το φορολογητέο, άρα αν δεν το  πληρώσουμε φέτος, τότε 4500 *26/100=1170 θα τα δώσουμε ως φόρο τον απρίλιο του 15.

Link to comment
Share on other sites

και εγώ τα ίδια  μόλις κατάφερα να δώσω τα δανεικά που πήρα για να εξοφλήσω τα προηγούμενα ΤΜΣΕΔΕ , αφού αρρώστησε ο ένας μικρός μου και έπρεπε να το κάνω Ευτυχώς μερικά τα εξόφλησα και με δουλειές σε αυτούς που τα χρωστούσα Φυσικά το Β εξάμηνο θα αρχίσω αν το σκέφτομαι τι θα κάνω μετά από ένα τρίμηνο αφού μέχρι τότε έχω να πληρώσω φόρο και ΕΝΦΙΑ που ακόμα δεν έχω

 

Το μόνο ενθαρρυντικό είναι ότι συνεχίζω να έχω δουλειά ενώ το τελευταίο καιρό βλέπω να φαίνονται στον ορίζοντα δουλειές με προοπτικές καλές όχι άμεσα αλλά στο μέλλον αφού βλέπω ξένους επενδυτές να έχουν μεγάλο ενδιαφέρον στο τουριστικό τομέα για επενδύσεις  που εκδηλώνεται αρχικά με αγορά μεγάλων εκτάσεων 

Edited by GEORGE MICHEAL
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.