Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ο... Κηπουρός.


brikoudi

Recommended Posts

Κ_ΡΑΤ είσαι ιερόσυλος!!!!!!!!!!!!!

 

Τώρα μας πιάνει το φιλότιμο κ η κακομοιριά μας?Να είναι ΟΛΟΙ οι πρωταθλητές στην ίδια μοίρα είναι το σωστό.

Ο Αντώνης κ οι υπόλοιποι 11 θεοί έδωσαν την ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ευκαιρία στη χώρα μας να αναβαθμιστεί κ η Ομοσπονδία την πέταξε στα σκουπίδια κατά τον Ελληνικό τρόπο.

Ξαναλέω:όταν το '87 έγινε το ίδιο με τους ξυλοκόπους κ τον αστυνομικό Φιλίπου κ τον οικοδόμο Καμπούρη γίναμε ή δεν γίναμε παγκόσμια δύναμη στο μπάσκετ?

Ποιος μας ήξερε εμάς πιο πριν?

Δεν βγήκαν όλοι στις αλάνες μετά κ άρχισαν να παίζουν με αποτέλεσμα να ανοίξει μια πολύ κερδοφόρος αγορά στη χώρα μας??????????

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕΡΙΔΙΟ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ?Μήπως για να πάρει τη θέση του κηπουρού κάποιο γαλάζιο ή πράσινο ξαδερφάκι μας?

Ντροπή,πιπέρι κ τιμωρία με το ένα πόδι όρθιο στον τοίχο για όποιον ξαναπιάσει στο στόμα του πρωταθλητή!!!!!

Νομίζατε δηλαδή ότι θα τη βγάζαμε καθαρή με ένα γύρο του θριάμβου κ ένα δάφνινο στεφάνι???

 

 

@acnt

Για να σε τσιτώσω(με την καλή έννοια που λέει κ ο Ψιψινάκης),μάθε ότι κ οι πρωταθλητές ΜΠΡΙΤΖ εχουν περάσει ΕΜΠ...ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΠΛΑΚΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!!!!!

(Το ΜΠΡΙΤΖ έιναι παιχνίδι τράπουλας)

 

Μην αναρωτιέστε γιατί.....ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΧΤΙΖΟΥΜΕ ΚΑΘΕ 4 ΧΡΟΝΙΑ που έχουμε την ευκαιρία να χτίσουμε......

 

 

Προσωπικά μου φαίνεται πολύ αστείΟ να δώσουν θέση στο Δημόσιο σε πρωταθλητή Μαθηματικής Ολυμπιάδας......................

ΔΕΝ ΤΟΝ ΛΥΠΑΣΤΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ? :lol:

Κ αν τον βάλουν να βαράει σφραγίδες στο Πρωτόκολλο? :lol:

Κάτι ξέρουν οι Αμερικάνοι που τους προσφέρουν θέση σε έρευνητικές θέσεις με πληρωμένο σπίτι,αυτοκίνητο,αξεσουάρ(με πιάνετε) κ μπόνους...................

Εδώ στο Δυτικό Τουρκιστάν τους Διδακτορικούς τους έχουν για δωρεάν επιστημονικό προσωπικό στα Πανεπιστήμια!!!!!!!!Για 5-10 χρονάκια μέχρι να μουρλαθούν τελείως να φτιάχνουν καφέδες κ να διορθώνουν γραπτά....

ΖΟΜΒΙΕ ΝΑΤΙΟΝ ΖΟΜΒΙΕ ΝΑΤΙΟΝ ΖΟΜΒΙΕ ΝΑΤΙΟΝ

 

acnt συγγνώμη :wink: , τα ίδια vibes εκπέμπουμε,ελπίζω να μην παρεξηγήθηκες

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 31
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

silent bob, άσχετο αλλά με την αναφορά στους διδακτορικούς μου θύμισες μία περίπτωση γύρω στο '90. Στην Κρήτη κάποιος μεταπτυχιακός, σχετικός με υπολογιστές αν θυμάμαι καλά, μπήκε με όπλο(?) και επιθέθηκε (ή σκότωσε?) σε καθηγητές και φοιτητές. Αυτός δεν ήταν ο αντίστοιχος της γενιάς των 700 σήμερα? Πάντως, πέρα από την πλάκα σχετικά με την κηπουρική (γιατί αν δεν κάνουμε πλάκα θα πρέπει να βαράμε τα κεφάλια μας στους τοίχους), ένα ΑΜΕΑ και η οικογενειά του, πίστεψε με, ότι κάνουν πολύ μεγαλύτερο αγώνα από τον κάθε πρωταθλητή.

Link to comment
Share on other sites

... Το μόνο που δικαιούνται οι αθλητές είναι εσαγωγή στα ΤΕΦΑΑ και διευκολύνσεις σε θέσεις προπονητικές.

 

συμφωνώ απόλυτα!!!!!

Link to comment
Share on other sites

απλά ξεφτίλα.

 

Και ότι και να δηλώνει είναι ψέμα καθώς ο ίδιος έκανε αίτηση.

 

Ντροπή.............

Link to comment
Share on other sites

Το να του δίνει το κράτος τη δυνατότητα να διοριστεί είναι ένα θέμα και για αυτό ελέγχεται η πολιτεία. Το να ζητήσει όμως να εφαρμοστεί το συγκεκριμένο μέτρο είναι απόφαση του ιδίου και δείχνει σε ένα βαθμό το ποιόν του συγκεκριμένου ανθρώπου. Από την άλλη βέβαια με τον τρόπο που το κράτος μας κλέβει σε κάθε ευκαιρία υπάρχει και η λογική ότι ό,τι μπορείς να του πάρεις πίσω, το παίρνεις.

Διαφωνώ κάθετα στο ότι χρωστάμε τόσα πολλά στους αθλητές αυτούς. Κάνουν τη δουλειά τους. Βρίσκουν μια ευκαιρία να διαφημιστούν. Παίρνουν μπόνους σε περίπτωση επιτυχίας (αλήθεια, δεν πήραν μπόνους για το euro;). Φυσικά και ήταν τεράστια επιτυχία και σε ό,τι χρειαστούν να τους συμπαρασταθούμε σαν έθνος ολόκληρο, μιας και η επιτυχία αυτή μας έκανε εθνικά υπερήφανους όλους. Το θέμα είναι αν όντως χρειάζεται βοήθεια. Προσωπικά δεν το πιστεύω.

Link to comment
Share on other sites

το παρακάτω κείμενο που θα διαβάσετε δεν θα πρέπει να το πάρετε σοβαρά.Παραταύτα όμως έαν οι διαχειριστές κρίνουν ότι προσβάλω,τότε παρακαλώ να το διαγράψουν.

 

 

πρόσκληση

 

στίς 31/12/2008 στην πλατεία Συντάγματος ώρα 21:00 θα γήνει η άντι-όσκαρ βραδια.

 

Οι βραβευμένοι :όλοι νήν και μελλοντικοί δημόσιοι υπάλληλοι που ήταν ή είναι ενεργοί αθλητές.

 

βραβείο : το χρυσό βατόμουρο και ο τίτλος < μαϊντανός 2008 <

 

παρουσιαστή (προτίνω):τον Λάκη Λαζόπουλο

 

καλλητεχνική Παρουσία (προτίνω):Ελενα Παπαρίζου (διακρίθηκε στην Eurovision )

 

καλή σας διασκέδαση

Link to comment
Share on other sites

Το άνθρωπο είναι ζώο αγελαίο.

 

Άρα γουστάρει να ανήκει σε αγέλες, δηλαδή ομάδες.

 

Αφού λοιπόν δεν μπορέσαμε να το αντιμετωπίσουμε μέχρι τώρα (αυτό απευθύνεται σε όσους πιστεύουν στην ανωτερότητα του ανθρώπου) τουλάχιστον να μην το φωνάζουμε.

 

Το παραπάνω είναι η απάντηση σε όσους δηλώνουν ''οπαδοί'' ποδοσφαιρικών ομάδων (βλ. εμπόρευμα). Εμ, επιμένουν να βάζουν τα λεφτάκια τους, έμμεσα ή άμεσα, στις τσέμπες κάποιων άχρηστων (πόσο άξιο είναι το να κλωτσάς μια μπάλα?...να μη μιλήσω για τους ιδιοκτήτες που παίρνουν μια ομάδα έτσι, για χόμπυ...καλή ώρα σαν τη Γιάννα που θέλησε εφημερίδα) εμ, εξακολουθούν να υποστηρίζουν αυτόν τον άθλιο και ξεπουλημένο χώρο με επιχειρήματα του αέρα.

 

Αν θέλουν κάποιοι ο Νικοπολίδης να δουλεύει και να πληρώνεται ως κηπουρός να τον προσλάβουν στους κήπους τους ή, αν δεν έχουν, να κάνουν έρανο και να του μαζεύουν τα μισθά.

 

Και στην τελική όποιος αποφασίζει να ασχοληθεί με πρωταθλητισμό ξέρει πολύ καλά πού πάει...γνωρίζει την ύπαρξη ημερομηνίας λήξεως...γνωρίζει ότι τα λεφτά θα' ρθουν από τις μεγάλες αθλητικές εταιρίες (τα προϊόντα των οποίων τα φτιάχνουν παιδάκια στις Κίνες, στις Ινδίες και στα Πακιστάν). Ωραίος κόσμος...αγγελικά πλασμένος.

 

Είναι δυνατόν silent bob να μου βάζεις ως ένδειξη πολιτισμού μιας χώρας την επαγγελματική συνταξιοδότηση των αθλητών της?

 

Και σιγά τα επιτεύγματα! Το ''Ελλαδιστάν'' φαίνεται ακριβώς στο ότι βαυκαλίζεται και αυτοϊκανοποιείται με τέτοιες...επιτυχίες. Άρτος και θεάματα για να ξεχνιέται το πρόβατο και να μην παίρνει χαμπάρι ότι το πάνε για σφαγή (άντε, άρμεγμα...για τους πολύ ευαίσθητους).

 

Αλλού φαίνεται η μαγκιά! Αλλά δυστυχώς φτάσαμε στο σημείο αυτή να εξαφανιστεί στην ίδια χώρα που τη γέννησε.

 

Σου'ρχεται ένας Αργεντινός. Και σου λέει ότι είναι περήφανος για τη χώρα του επειδή βγάζει ποδοσφαιριστάδες. Και ξέρεις ότι κατουράνε εκεί που πίνουν νερό (λόγω έλλειψης σωστών δικτύων). Και ότι ο μισός πληθυσμός ζει κάτω από τα όρια της φτώχιας. Πώς γίνεται να ΜΗΝ τον μουντζώσεις, μου λέτε?

Link to comment
Share on other sites

Είναι δυνατόν silent bob να μου βάζεις ως ένδειξη πολιτισμού μιας χώρας την επαγγελματική συνταξιοδότηση των αθλητών της?

 

Βεβαίως και είναι δυνατό

 

Το πλήθος=λαουτζίκος θέλει άρτο και θεάματα.

 

Επίσης,καθώς η γυμναστική=υγεία και καθώς οι επαγγελματίες αθλητές στέλνουν με τις επιτυχίες τους ένα σωρό παιδάκια στις αλάνες και στις αθλητικές εγκαταστάσεις είναι απαραίτητη η ύπαρξή τους.Δεν διαφωνώ ότι ο χώρος του επαγγελματικού αθλητισμού έχει αμαυρωθεί με σκοπιμότητες κλπ,όμως είναι καθήκον της πολιτείας να αποκαθιστά συγκεκριμένα επαγγέλματα που προσφέρουν στο κοινωνικό σύνολο τη νανουρόσκονη που επιθυμούν να το ταίσουν.

'Ετσι,ο υπάλληλος των 700 ευρώ πηγαίνει το πρωί στη δουλειά του και τον απασχολεί η τύχη της ομάδας του,αντί να τον απασχολεί το μέλλον του.

 

Ή αυτό θα έχουμε στην ''πολιτισμένη κοινωνία μας'' η οι ισχυροί θα επαναφέρουν την αρένα για να ταίσουν τον κόσμο με θέαμα,αφού δεν μπορούν να τον ταίσουν με φαγητό.

 

Η Ρώμη σε πολύ δύσκολους καιρούς είχε ως λύση το Κολοσσαίο.

 

Στην εποχή μας επειδή αυτό θεωρείται απάνθρωπο,έχουμε ως θέαμα=τροφή του λαού τον επαγγελματικό αθλητισμό.

 

Ο μέσος άνθρωπος δεν έχει τις ανησυχίες σου ss_sk....

'Εχει το ένστικτο της επιβίωσης:του φτάνει ο μισθός του?Τότε είναι ήρεμος προσωρινά....Δεν του φτάνει:τότε τα σπάει.......κ για να μην τα σπάσει,τί έχουν να τον ταίσουν?αέρα κοπανιστό:τη δόξα των προγόνων του,την επιτυχία της ομάδας του,υποσχέσεις κ ελπίδες,εικονική ευτυχία με καταναλωτικά άχρηστα προιόντα,δωρεάν(?) θέαμα μέσω της τηλεόρασης...κλπκλπκλπ

 

Σε μία χώρα σαν το Δυτικό Τουρκιστάν που ζούμε,οι Δημόσιοι Υπάλληλοι είναι υπεράριθμοι κ παρόλα αυτά δεν λειτουργεί το συστημα.

Άρα είναι άχρηστοι να υπάρχουν τόσοι πολλοί...

 

Σκεφτείτε λοιπόν κ πόσες άλλες άχρηστες δαπάνες φεύγουν από τον προυπολογισμό του κράτους(γάμοι γόνων υπουργών στο εξωτερικό,ανταλλαγές ακινήτων του Δημοσίου με σκανδαλώδη τρόπο,γόνους υπουργών με offshore εταιρείες προμήθειας πολεμικού υλικού,χρήση μη ανανεώσιμων πηγών ενέργειας,και χιλιάδες άλλα θέματα,προσθέστε ότι θέλετε) είναι ντροπή να εναντιωνόμαστε σε έναν αθλητή ο οποίος έχει αξιοπρεπέστατο προφίλ και τουλάχιστον μας προσέφερε αυτό που δεν μπορούν να μας κάνουν να νιώσουμε οι ισχυροί για τους οποίους δουλεύουμε μια ζωή: ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ

 

Ευχαριστώ για το χρόνο σας να διαβάσετε τη μακροσκελή δημοσίευσή μου

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.