Μετάβαση στο περιεχόμενο

Θερμομόνωση Πυλωτης


AkisMout

Recommended Posts

Καλησπερα.

 

Προσφατα ενταχθηκαμε στο προγραμμα Εξ' Οικονομον και μια τις εργασιες που θα γινουν ειναι και μονωση της πυλωτης καθως το διαμερισμα βρισκεται στον 1ο οροφο οικοδομης. Η πυλωτη να αναφερω οτι λειτουργει και ως χωρις σταθμευσης των αυτοκινητων της οικοδομης. Μου ειπαν λοιπον οτι βασει του ΓΟΚ, απο τη στιγμη που υπαρχουν αυτοκινητα στην πυλωτη, ειναι υποχρεωτικη η χρηση Πετροβαμβακα ως υλικου μονωσης για να πληρουνται κανονες πυροπροστασιας. Εψαξα λιγο για να βρω κατι σχετικο, γιατι μου φανηκε πολυ περιεργο και δεν το εχω ξανα ακουσει, αλλα δεν καταφερα να βρω κατι. Ισχυει λοιπον κατι τετοιο ή απλα θελει να προωθησει το συγκεκριμενο υλικο αυτος που μου το ανεφερε? Ευχαριστω.

Link to comment
Share on other sites

Προσωπικα οχι, αλλα δεν εχω και πολλη εμπειρια καθοτι φοιτητης Μηχανολογος ακομα.. Ξερω απλα οτι υπαρχουν καποιες διαταξεις νομιζω που για παρκινκ προβλεπεται ο πετροβαμβακας για μονωση, αλλα δν ειχα ακουσει κατι για πυλωτη και για υποχρεωτικη χρηση του υλικου..

Link to comment
Share on other sites

Στα πλαισια του προγραμματος εξ'οικονομω που ενταχθηκαμε, μας το ειπαν απο ενα γραφειο. Τωρα λεπτομερειες δε θα ηθελα να δωσω.. αν καταλαβαινω σωστα παντως απο το υφος των απαντησεων σου, κατι τετοιο προφανως δεν ισχυει..

Link to comment
Share on other sites

Δεν είναι οτι δεν ισχύει μπατζανάκι, μπορεί να υπάρχουν προδιαγραφές ή χαρακτηριστικά που κάνουν το ένα υλικό να ενδυκνύεται καλύτερα για ένα χώρο ή άλλο οχι

Link to comment
Share on other sites

Το οτι ο πετροβαμβακας σαν υλικο οντως ενδείκνυται για πυρασφαλεια, ισχυει.. οπως και το σκεπτικο γυρω απο το θεμα πυλωτη-αμαξια-κινδυνος πυρκαγιας. Δεν λεω δηλαδη οτι εχει αδικο σε αυτο που μ ειπε. Απλα εγω ηθελα να ψαξω να δω αν οντως υπαρχει καποια τετοια διαταξη ή αν ηθελε απλα να κανει το κομματι του. Ευχαριστω παντως για τις απαντησεις σου.

Link to comment
Share on other sites

Στον ευρωκώδικα υπάρχει συγκεκριμένη διαδικασία υπολογισμού.

Link to comment
Share on other sites

... Μου ειπαν λοιπον οτι βασει του ΓΟΚ, απο τη στιγμη που υπαρχουν αυτοκινητα στην πυλωτη, ειναι υποχρεωτικη η χρηση Πετροβαμβακα ως υλικου μονωσης ..

 

 

... Απλα εγω ηθελα να ψαξω να δω αν οντως υπαρχει καποια τετοια διαταξη ...

 

Σε ΓΟΚ δεν θυμάμαι να υπάρχει κάτι για πετροβάμβακα.

 

αν θες να το ψάξεις για σιγουριά δες τους ΓΟΚ.

ΓΟΚ 55

ΓΟΚ 73

ΓΟΚ 85

 

Του 33 δεν τον έβαλα φυσικά, αλλά αμα θές δες κι εκεί)

καλή ανάγνωση.

Link to comment
Share on other sites

Aν υπάρχει οποιαδήποτε υποχρέωση σε ΓΟΚ, αυτή θα είναι υποχρεωτική με την προϋπόθεση ότι ο χώρος κάτω από την πιλοτή είναι νόμιμο γκαράζ.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.