Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΑΣΕΠ:Προκήρυξη 110 θέσεων στη ΔΕΗ


Engineer

Recommended Posts

Από όσο ξέρω το χρονοεπίδομα έχει παγώσει. Αυτό σημαίνει ότι μετράει η προϋπηρεσία όταν μπεις και αυτό είναι, εκεί μένεις μέχρι νεωτέρας.

 

Από όσο ξέρω νεοεισερχόμενος ΗΜΜΥ ΠΕ ξεκινά στο κλιμάκιο 7 με 542,52 μεικτά και υπολογίζεις το χρονοεπίδομα. π.χ. 10% + 82% για πτυχίο ΑΕΙ, + 6% για κάθε 2 έτη στο ΤΣΜΕΔΕ. Μας κάνει γύρω στο 104% για ΗΜΜΥ με 5 έτη ΤΣΜΕΔΕ. Άρα είσαι στα 1100 με 1200 μεικτά. Βγάλε ~25-28% κρατήσεις είσαι στα 800-900 καθαρά x 12 + δώρα χριστουγέννων/πάσχα/καλοκαιριού γύρω στα 170, 200 και 70 ευρώ το καθένα καθαρά. Σύνολο γύρω στα 10.000-11.000 καθαρά το χρόνο για  ΗΜΜΥ 5ετίας με master/PhD + καλό βαθμό πτυχίου χωρίς περιθώριο αύξησης ανά τριετία στον ορίζοντα.

 

Ας με διορθώσει κάποιος αν κάνω σημαντικό λάθος κάπου.

 

 

Οι Διπλωματουχοι μηχανικοί ξεκινάν από το κλιμάκιο 5. Χρονοεπίδομα είναι παγωμένο και προσμετράται μεχρι το 2012 (όπως στον ιδιωτικό τομέα)

 

Μετά για ορυχεία και σταθμούς υπάρχουν κάποια επιδόματα. Και σε σταθμούς υπάρχουν και βάρδιες οι οποίες σε ανεβάζουν κιάλλο μισθολογικά.

Link to comment
Share on other sites

Γεια σε όλους!

 

Γνωρίζει κάποιος αν εργάζονται χημικοί μηχανικοί σε κάποια υπηρεσία της ΔΕΗ στη Θεσσαλονίκη; Στην προκύρηξη βλέπω θέσεις αποκλειστικά για Αθήνα.

Link to comment
Share on other sites

Γνωρίζει κανένας αν κάποιος μπορεί να υποβάλλει αίτηση χωρίς προς το παρόν να κατέχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος, για την οποία όμως θα δώσει εξετάσεις στην αμέσως επόμενη εξεταστική;

Link to comment
Share on other sites

... θα θες σίγουρα διδακτορικό....

Διδακτορικό στις δημόσιες σχέσεις υποθέτω εννοείς….

Στατιστικά αυτό έχει δείξει η προϊστορία 

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Μηχανικαρες μου ,ας μην κάνουμε όνειρα, αφού έχετε απορίες σίγουρα δεν έχετε μέσον, και αφού δεν έχετε μέσον δεν προβλέπεται να σας προσλάβουν! Πρώτη φορά παντως βλέπω να διαφημίζεται τόσο μια προκυρηξη!

  • Upvote 1
  • Downvote 2
Link to comment
Share on other sites

Δεν ειναι θεμα μέσου δεν πας στον δήμαρχο να σε βάλει σε υπηρεσία... Η εχεις τα μόρια η κάθεσαι σπίτι σου. Αν νομίζεις ομως οτι θα πάρεις τις 4-5 θέσεις μονο με το πτυχίο σου βρες αλλη διέξοδο να επενδύσεις τα 15€ της αίτησης.. Πιες κανά ποτάκι να πιάσουν τόπο.. Απο εκει και πέρα αν είχαμε μέσο θα δουλεύαμε σε εταιρείες του ιδιωτικού τομέα που εκει και αν θελεις βίζμα να μπεις.. Αυτα

 

 

Sent from my iPhone using Tapatalk

  • Upvote 1
  • Downvote 1
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.