Μετάβαση στο περιεχόμενο

5 Ιουλίου 2015 – το Δημοψήφισμα


Didonis

Recommended Posts

ikare, έπεσα σε παλιό σου Post που έλεγες μιλώντας για τις προκηρύξεις των ΕΛΠΕ: { Από εκεί και πέρα, πριν 2 περίπου χρόνια είχε γίνει πάλι μία προκύρυξη (μηχανολόγους, χημικούς) για τον Ασπρόπυργο αν θυμάμαι καλά. Τότε έπαιζε πολύ, πάρα πολύ το βύσμα. Στο λέω εκ πείρας γιατί τότε δραστηριοποιούμουν κομματικά και το βιογραφικό μου έφτασε εκεί, μέσω...ξέρεις (γνωρίζω εκτίθομαι, αλλά είναι παρελθόν). }

 

 

 

Οπότε το να ειρωνεύεσαι συναδέλφους που κάνουν την δουλειά τους , προσπαθώντας να βγάλουν έντιμα χρήματα, χωρίς να έχουν φιλήσει κατουρημένες ποδιές και χωρίς να συμμετείχαν σε κανένα πολιτικό κόμμα για να πάρουν μία θέση είτε στο δημόσιο είτε στον ιδιωτικό τομέα, δεν σε τιμάει καθόλου.

@ikaros

στο είπα εδώ και αρκετές μέρες ότι εσύ ο Ροδόπουλος και ο @terry έχετε στοχοποιηθεί. Σου τόνισα επίσης ότι είσαι ο πιο ευάλωτος λόγω προσωπικών στοιχείων που έχεις δώσει.

Ο Ροδόπουλος την μυρίστηκε και δεν ξανασχολήθηκε, δεν ξέρεις με τι κομματόσκυλα έχεις να κάνεις είναι κρίμα να υποστείς τις συνέπειες του φθόνου των ανικάνων, που έχουν συνασπιστεί γύρω από το συριζα.

Έχε το νου σου πλέον και στη δουλειά και στην προσωπική σου ζωή .

 

Φιλικά...

Link to comment
Share on other sites

@astranalysis

 

Θα μπεις στην διαδικασία να ανατρέξεις λίγο στα Posts του Ikarou και το πόσο υποτιμητικά και απαξιωτικά μιλάει για όσους εκφράζουν διαφορετική άποψη ή απλά θα στέλνεις φιλικούς χαιρετισμούς μέσω του forum; Από μένα κανείς δεν έχει να φοβάται τίποτα, ούτε κομματόσκυλο είμαι ούτε Ελλάδα ζω πλέον. Έχετε ανάγει την τρομολαγνεία σε τρόπο ζωής

Link to comment
Share on other sites

Ας άφηνε τα αρχαία Ελληνικά στο Γλέζο που τα ξέρει ο άνθρωπος...

 

Γεννήθηκε στην Αρχαία Ελλάδα κι αυτός, όπως ο Μητσοτάκης. Νομίζω μάλιστα ότι ήταν συμμαθητές και κάνανε πολλή παρέα τότε. Δυστυχώς, ο τρίτος της παρέας, ο Περικλής, πέθανε από λοιμό που ξέσπασε στην Αθήνα.

Link to comment
Share on other sites

Ο μεταρρυθμιστής, συνεργάτης του Μπόμπολα εκφράζεται:

 

Κι επειδή είδα πολλούς να συγχαίρουν μέσω facebook τον συγκεκριμένο λέγοντας:"Μακάρι να γινόσασταν πρωθυπουργός μας", "Μακάρι οι πολιτικοί μας να ήταν σαν εσάς" και άλλα τέτοια τραγικά σχόλια που φανερώνουν ανάγκη υποτέλειας σε κάτι το ξένο σώνει και καλά...

 

11707483_1449453652025907_17884661556366

Link to comment
Share on other sites

@ikaros

...

Έχε το νου σου πλέον και στη δουλειά και στην προσωπική σου ζωή .

 

Μα τι λες? Πας καλά?

 

Και μόνο που γράφεις ΜΠΟΥΡΔΕΣ σαν αυτά μας προσβάλεις όλους. Μέλη του μηχανικός συντονιστές και όλους.

 

Σιγά μη φοβηθούμε μη μας κάνουν νταντά οι σκοτεινές δυνάμεις της ανωμαλίας για να εκφράσουμε την όποια καλή κακή ή κουτσή άποψη μας.

Αυτή η συγκεκριμένη δική σου άποψη όπως την διατυπώνεις εγώ με την προσωπική ευθύνη του λόγου μου την θεωρώ και μπούρδα και τρομολαγνική. Και φυσικά αν πρόσεξες δεν χρειάζεσαι ειδικά εργαλεία για να βρεις ή να κάνεις ώστε να με βρεις.

Με επώνυμο γράφω.

 

(ειδικά για τον Ίκαρο δεν χρειάζεται καμία αναζήτηση για τους κυνηγούς… όπου βρέχει θα τον βρει ο Σβατζενέγκερ…. :smile: Έλεος πια. Και η μπούρδα έχει το όριο της)

Edited by Didonis
Link to comment
Share on other sites

προφανως  όλα  αυτά  που  περιγραφει  ο  καθηγητης  θα  μπορουσαν  να  ειχαν  αποσοβηθεί  αν  υπηρχει  ομονοια  στο  πολιτικο  συστημα   και  ο 

καταληψίας  δεν  επιδιδοταν  σε  πρωταθλητισμο  δημαγωγιας  τα  προηγουμενα  5  χρονια   (go  home  κυρια  μερκελ  κυριε  σοιμπλε )

δυστυχως   τωρα  παρακαλει  για   συμφωνια  με  10  φορες  σκληρότερους  ορους   αλλα   δεν  είναι  σιγουρο  ότι  θα  την  παρει 

 τον  εχουν  στριμωξει  στα  σχοινια   και  τον  σφυροκξοπουν  ολοι  στην  ευρωπη  διοτι  πηγε  να  κανει  μαθηματα  δημοκρατιας   σε  συλλογικα  δημοκρατικα   οργανα  ,  στην  πιο  δημοκρατικη  γωνια   του  πλανητη ,  το  ΕΣΠΑ  εχει  καταρευσει  ,  τα  δημοσια  εργα  σταματάνε  και  κανουν  απολυσεις  προσωπικου   οι  τράπεζες  κλειστες  για  2-3    βδομάδες   , συνταξεις  με  το  σταγονομετρο    η  ελλαδα   βαζει   λουκετο  ,  οργιώδης   ευθύνες  του  καταληψια  

πραγματικα  ρε  παιδια   γιατι  εκανε  το  δημοψήφισμα  τι  κερδισε  ;;;  τι  κερδίσαμε  σαν  χωρα  το   πιθανο  κουρεμα  καταθέσεων  ,  τις  απολυ.σεις  ιδιωτικων  υπαλληλων   , το  λουκετο  των  μικρομάγαζων  ,  πηρε  καμμια  εγγυηση  για  το  χρεος  ;;   θα  φερει  νεα  μετρα  12  δις  από  τα  8  που   δεν  ηθελε  να  υπογραψει 

αναζητειται  λογικη   η  χωρα  εχει  παρει  διαζυγιο  μεν   την  λογικη

θα  συμφωνησω  με  τον  βασιλη  πλήρως  .

Edited by loser
Link to comment
Share on other sites

Κι επειδή είδα πολλούς να συγχαίρουν μέσω facebook τον συγκεκριμένο λέγοντας:"Μακάρι να γινόσασταν πρωθυπουργός μας", "Μακάρι οι πολιτικοί μας να ήταν σαν εσάς" και άλλα τέτοια τραγικά σχόλια που φανερώνουν ανάγκη υποτέλειας σε κάτι το ξένο σώνει και καλά...

 

Οι άνθρωποι τον έκριναν για αυτά που λέει, που είναι απολύτως λογικά, αλλά εσείς πάντα καταφεύγετε σε επιθέσεις ad hominem.

Link to comment
Share on other sites

επειδή μερικοί βλέπουν τα πράγματα ακόμα σε μια αστεία βάση. Πολλοί συνταξιούχοι σήμερα δεν έχουν ούτε λεφτά για γάλα ούτε για καύσιμα. Όταν λέμε πολλοί δεν εννοούμε 50-100 αλλά μερικές εκατοντάδες χιλιάδες.

 

Φίλε BAS

 

δεν με ενδιαφέρει τι έγινε και πως. Το πρόβλημα της χώρας είναι πολύ μεγαλύτερο αυτή την στιγμή και δεν έχουμε την πολυτέλεια να κοιτάμε πίσω. Η Ελλάδα δεν μπορεί εκτός εξαιρέσεων να κάνει παραγωγικές "δουλειές" μέσα στους επόμενους 24 μήνες. Ας προσγειωθούμε στην πραγματικότητα. Οι λόγοι πολλοί και άνευ ουσίας την δεδομένη στιγμή. Είναι βέβαιο οτι θα υπάρχει μάλιστα και μια πτώση της παραγωγής ειδικά σε όσους βασίζονται αποκλειστικά στην εσωτερική αγορά.

 

Σήμερα κατα την ταπεινή μου γνώμη έχουμε 4 βασικούς άξονες ώστε να κερδίσουμε τον απαιτούμενο χρόνο που απαιτείται ώστε να φτιάξουμε σε βάθος 5 ετών τις βάσεις παραγωγής. Ο απαιτούμενος χρόνος δεν μπορεί να είναι μεγαλύτερος απο 24-36 μήνες.

 

Στο διάστημα αυτό θα πρέπει να γίνουν 8 ΠνΠ

 

1) Οσοι έχουν χρήματα στο εξωτερικό/εσωτερικό είτε υπο μορφή καταθέσεων είτε υπο μορφή ομολόγων ή άλλων επενδυτικών προγραμμάτων θα πρέπει να αποδείξουν εντός 60 ημερών την νομιμότητά τους. Σε περιπτώσεις που αδυνατούν να το πράξουν θα πρέπει να τους επιβληθεί πρόστιμο το οποίο θα είναι άμεσα απαιτητό σε 24 ισόποσες δόσεις. Το πρόστιμο θα διαβαθμίζεται σταδιακά ξεκινώντας απο το ποσό των 50Κ. Εφόσον το επιβαλλόμενο πρόστιμο καταβληθεί τα ονόματά τους θα διέπονται απο το τραπεζικό απόρρητο. Σε περιπτώσεις μη συμμόρφωσης τα ονόματα θα δημοσιοποιούνται στο διαύγεια. Το μέτρο θα εφαρμοστεί για τραπεζικές κινήσεις που έγιναν απο το 2008 εως σήμερα. Το πρόστιμο δεν θα είναι σε καμία περίπτωση μεγαλύτερο από το 30%. Υπάρχει ήδη Ευρωπαική νομοθεσία ψηφισμένη απο το 2011 που επιτρέπει τα παραπάνω. 

 

2) Η διεξαγωγή εκλογής πάσης φύσεως συνδικαλιστικών οργάνων θα πραγματοποιείτε υπο μορφή λίστας υποψηφίων και σταυρών. 

 

3) Άμεση υιοθέτηση του Διεθνούς Λογιστικού Συστήματος. Άμεση υιοθέτηση του Αμερικανικού Συστήματος Φορολόγησης. Outsourcing του ΣΔΟΕ κατόπιν διεθνούς διαγωνισμού.   

 

4) Άμεση είσπραξη του φόρου εισαγωγής και πώλησης αργού πετρελαίου. 

 

5) Μείωση του φόρου επιχειρήσεων κατα 5% για έως 15 υπαλλήλων, 8% για 16-40 υπαλλήλων, 9% για 41-100 και 10% για +150. 

 

6) 6 νέες άδειες καζίνου σε τουριστικούς προορισμούς, αδειοδότηση εντός 25 ημερών για πάσης φύσεως εμπορικές δραστηριότητες μικρού περιβαλλοντικού φορτίου, Μη καταβολή ΦΠΑ και ασφαλιστικών εισφορών για 2 χρόνια σε νέες επιχειρήσεις ανάπτυξης τεχνολογίας, βιομηχανικής παραγωγής, μεταποίησης, και άλλων παραγωγικών δραστηριοτήτων εφόσον απασχολούν μέσω συλλογικών συμβάσεων παραπάνω απο 5 άτομα προσωπικό. Στην διάταξη δεν μπαίνουν οι επιχειρήσεις εμπορίου, τουρισμού, εστίασης.         

 

7) Αμεση απόλυση επίορκων ΔΥ και δημιουργία σώματος ελεγκτών με μέγιστο χρόνο τελεσίδικης απόφασης εντός 45 ημερών. Δημιουργία δικαστηρίων υπο μορφή small claims για ποσά εως 100Κ με μέγιστο χρόνο τελεσίδικης απόφασης εντός 120 ημερών. Σταδιακή καθιέρωση εντός 24 μηνών μηδενικού ελλείμματος ασφαλιστικών ταμείων και δημιουργία 1 επικουρικού ταμείου το οποίο θα λαμβάνει 1% έσοδα απο τον τζόγο. 

 

8-) Δημιουργία αυτόνομης μόνιμης επιτροπής στις Βρυξέλλες υπο την μορφή ΝΠΙΔ για την διαχείριση των κοινοτικών πόρων πάσης φύσεως. Κατάργηση του ΤΑΙΠΕΔ και επαναξιολόγηση της περιουσίας του κράτους το 2017.

 

Αν δεν κάνουμε τα παραπάνω μέσα στις επόμενες 100 ημέρες τότε συγνώμη αλλα ας ξεκινήσουμε σιγά σιγά να την κάνουμε για άλλη γη και άλλα μέρη.                        

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.