Μετάβαση στο περιεχόμενο

Απαγόρευση διελευσης απο ανοιχτη πυλωτη(γκαραζ) πολυκατοικιας


sofkosm

Recommended Posts

καλησπερα σε ολους! τον τελευταιο καιρο αντιμετωπιζουμε το εξης προβλημα στην πολυκατοικια. καποιο ζευγος ενοικιαστων χρησιμοποιουν θεση για παρκιν αλλης ιδιοκτητριας και μας απαγορευουν να ξαναδιελθουμε πεζοι εννοειται, διπλα απο το αυτοκινητο τους. σα να μην εφτανε αυτο, οταν τα παιδια της πολυκατοικιας παιζουν στον ακαλυπτο χωρο της,μολις πλησιαζουν στα 5 μετρα κατεβαινει και τα σκιαζει.     σημερα στην πολεοδομια μου ειπαν οτι σε καμια περιπτωση δε μπορει να απαγορευθει η διελευση σε ανοιχτο χωρο της πολυκατοικιας. επιπροσθετως,η ιδιοκτητρια της θεσης δεν εχει ασχοληθει καν με το θεμα,.   που μπορω να βρω επισημως την απαντηση που ψαχνω? ευχαριστω εκ των προτερων.

Link to comment
Share on other sites

είναι προφανές ότι το πρόβλημα στις σχέσεις σας δεν είναι η θέση στάθμευσης της pilotis, καλά ξεμπερδέματα...

Link to comment
Share on other sites

σωστα,δεν ειναι αυτο το θεμα. δε με ενδιαφερει η σταθμευση αλλα η διελευση για να φτασω στην εισοδο της πολυκατοικιας πιο συντομα και χωρις να βρεχομαι τον χειμωνα.   επισης, θα την παρει και θα τη σηκωσει αν ξαναενοχλησει τα παιδια.   παντως, θα με διευκολυνε πολυ να της ετριβα κι ενα χαρτι στη μουρη....

Link to comment
Share on other sites

τι ρωτάτε ακριβώς? αν μπορείτε να διέρχεστε από τη θέση όταν δεν είναι παρκαρισμένο το αυτοκίνητο, γιατί όταν είναι υποθέτω δεν μπορείτε έτσι κι αλλιώς. Για τα παιδιά είναι άλλη ειδικότητα αρμόδια (δικηγόροι).

Edited by Roy_Hobbs
Link to comment
Share on other sites

σαφως και θελω να περνω ακομα κι οταν ειναι εκει το αυτοκινητο.     η πυλωτη εεχει εισοδο κι εξοδο και μαλιστα η εξοδος οδηγει στο πισω μερος της πολυκατοικιας.   

Link to comment
Share on other sites

Καλό θα ήταν να απευθυνθείτε εν αρχή σε δικηγόρο, έπειτα και αν απαιτείται σε μηχανικό.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Ψάξε στο http://www.diaxeiristis.com/

 

Εκεί αναφέρουν ότι ακόμα και σε συμβόλαια να είχε την ιδέα ο εργολάβος να ορίσει τμήμα της πιλοτής ως ιδιόκτητη και να πλήρωσαν οι ένοικοι γι' αυτό, είναι άκυρο γιατί η πυλωτή είναι πάντα και όλη κοινόχρηστη!

Απ' την άλλη ο παραπάνω τρόπος λύνει προβλήματα διαμοιρασμού της πυλωτής αλλά όχι και να μην περνάς δίπλα από το παρκαρισμένο!

Εκεί ίσως αναφέρουν ακριβώς και τον νόμο, ή ζήτησε τον.

Link to comment
Share on other sites

αυτη η ιστορια με την πυλωτη εχει  24 χρονια που σερνεται.

 

.γιατι  οι παντογνωστες στο υπεκα βαρεθηκαν/δεν ηθελαν/δεν μπορουσαν να προσθεσουν   δυο σειρες ολες  κι ολες σε εναν κακογραμμενο νομο...

τεσπα

εχουν γραφει εκατονταδες σελιδες  και εχουν απασχοληθει εκατονταδεςφορες τα Δικαστηρια με τετοιες υποθεσεις..

Και καθε φορα που  εβγαινε  στα ...τηλε-παραθυρα μια αποφαση, αρχιζαν  να  τρεχουν ολοι στους δικηγορους...

Δεν ειδα στον "ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ"...δεν λεει κατι τετοιο  που αναφερεις  περι ακυρων συμβολαιων .....αλλά, κι αν  το  λεει ειναι λαθος, εκτος  αν αφορα  "τυπικα" λαθη στην συνταξη των σχετικων συμβολαιων., γεγονος το οποιο δεν εχει σχεση με την ουσια του θεματος...

αυτο που ισχυει, με  λιγα λογια, ειναι οτι,

Η χρηση τμηματων της πυλωτης επιτρεπεται να περιοριζεται με συμβολαιο ή με τον κανονισμο υπερ καποιου διαμερισματος.

 

Με βαση αυτο θα μιλησεις με τον δικηγορο σου  σε σχεση με το θεμα που δημιουργει ο...γειτονας σου.

Edited by dimitris GM
Link to comment
Share on other sites

το πρόβλημα καταρχήν είναι το παρκάρισμα, αν ο τύπος δεν έβαζε εκεί το αυτοκίνητο του, οπότε θα ανυσηχούσε να μην του το σπάσουν, δεν θα φόβιζε τα παιδιά.

Οπότε 1 ψάχνεις το ιδιοκτησιακό να δεις ότι δεν έχει δικαίωμα να παρκάρει. Οπότε ο κίνδυνος μικραίνει. Αυτοκίνητο δεν θα υπάρχει θα τρομάζει λιγότερο.

Δεν ξέρω τον άνθρωπο, ούτε την δικιά του εκδοχή. Οπότε το να του κάνετε μια σύσταση σαν Πολυκατοικία νομίζω αρχικά είναι μια καλή ιδέα.

Εν συνεχεία αν απειλέι, τρομοκρατεί, αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα καλύτερα να μιλήσετε άμεσα με αστυνομικό. Εγώ πιστευω ότι ανάλογα την σοβαρότητα η αστυνομία έρχεται πρώτη.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.