Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Και η έκπτωση τί είναι? Κεκτημένο? Για να συντηρούν ένα αδηφάγο κράτος και οι γνωστοί μ@λ@κες να πληρώνουν το μαρμαρο...

Στήσιμο στα 12 μέτρα λοιπόν ή κρεμάλα. Ας διαλέξουν εκείνοι.

Η λύση είναι μία. Μεταφορά έδρας σε γειτονική χώρα και ιδιωτική ασφάλιση.

Edit2: A και ξέχασα την πάγια θέση μου εδώ και χρόνια: Να απορροφηθούμε από μια χώρα της προκοπής (π.χ. Σουηδία). Μόνο έτσι να δούμε άσπρη μέρα.

• Upvote 3
Δημοσιεύτηκε

Η λύση είναι μία. Μεταφορά έδρας σε γειτονική χώρα και ιδιωτική ασφάλιση.

Πως θα γίνει αυτό που λες; Εφόσον διαμένεις Ελλάδα υπογράφεις άδειες μελέτες βγάζεις ΠΕΑ, μόνο αν ασκείς εμπορική δραστηριότητα μπορεί να γίνει κάτι.

Δημοσιεύτηκε

εγώ είμαι στην αναμονή....

αν δεν ψηφιστούν αφού έχει συμφωνήσει η τροικα ΟΛΑ είναι ΑΕΡΑΣ

είπαν τελευταία για   27,5 %  χωρίς επικουρική και λοιπά μόνο  σύνταξη και υγεία για  ελ.επ

Σε κάθε περίπτωση  αυτή η κυβέρνηση ότι ψηφίζει είναι με τη λογική να βγει μέχρι το 2018

Δημοσιεύτηκε (edited)

Αναφέρει ότι η έκπτωση θα είναι για τέσσερα χρόνια και θα αφορά το σύνολο των εισφορών (κύρια+επικουρική+ υγεία + εφαπαξ). Για εισοδήματα μέχρι 10.000 θα είναι 50% η έκπτωση δηλαδή το ποσοστό των εισφορών θα είναι περίπου 19% (1.900€) ενώ για εισοδήματα μέχρι 20.000 η έκπτωση θα είναι 40% δηλαδή το ποσοστό των εισφορών θα είναι περίπου 23% (4.600€).

Όπως σωστά γράφει και ο akius παραπάνω μέχρι να ψηφιστούν είμαστε σε αναμονή και τίποτα δεν είναι σίγουρο.

Edited by *olga*
  • Upvote 1
Δημοσιεύτηκε

Όλγα μακάρι να είναι η έκπτωση σε όλο το ποσό όπως τα λες. Θα είναι μεγάλη ανακούφιση για όσους είναι στα χαμηλά εισοδήματα να πληρώνουν ΤΣΜΕΔΕ από 3000€ το εξάμηνο 1000€ 

• Upvote 1
Δημοσιεύτηκε

Και παρά το πινακάκι το 2011 μόνο στα "κορόιδα" του ΤΣΜΕΔΕ έκαναν αύξηση των εισφορών

• Upvote 1

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Συνδεθείτε τώρα
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.